Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

da, este anticoagulant cu masa moleculara mica
offffffff, sper sa nu intram in polemici,desi cei mai importanti sunt bebeii.

Eu tratamentul ginecologului il fac, nu al dr Uscatescu...nu l-as fi suportat financiar

27+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara,

intai si intati va multumesc tuturor pentru sustinere.
Ma bucur ca Lucas este bine, o sa creasca el mare si o sa fie bine.
Valentina multumesc, sa stii ca si eu am doua sarcini oprite in evolutie inainte de Darius, asta am zis si eu sa vedem rezultatul analizelor si in functie de astea sa vedem daca necesita tratament sau nu, tie iti urez sarcina usoara in continuare si ai facut foarte bine ca ai luat no-spa pentru acele contractii, se mai intampla atat sa ai grija sa nu fie foarte dureroase si de lunga durata.
Silvy1981, multumesc mult si tie, mi-ai dat foarte multe informatii pretioase ce le-am pastrat, ma bucur ca te simti bine, ca sarcina evolueaza normal si ca o sa ai un bebe sanatos.
Anda multumesc mult si tie, acum cand vad cate fete sunt cu aceasta problema si nu au nici un fel de problema daca tin tratamentul cum trebuie m-am linistit.Ma bucur ca bebe este bine si ca e grasunel.
Cat despre analize mi s-a recoltat deja astazi la Medlife, astept rezultatul peste doua saptamani, dupa care merg cu ele la doctorul meu ginecolog sa vad ce zice el, am foarte mare incredere in el, datorita lui am deja un baietel frumos si sanatos, de fiecare cioara isi lauda puiul.
Eu va multumesc din suflet tuturor chiar m-ati impresionat tare mult cand am vazut cate sfaturi mi s-au dat.
Va urez tuturor un weekend placut tuturor si va pupam.

Ana 22 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna dimineata burticelelor
pt valentina chiar nu ma supar deloc fiecare face cum cerde ca este mai bine pentru el ,ea .orice sfat este bine venit.suntem pe forum tocmai pentru a impartasi cat mai multe pareri ,opinii si sfaturi .va pup si week-end placut tuturor.

22 cu bebe lily

Mergi la inceput

a am uitat o sa iau aspenter pana la 28 de saptamani apoi injectabil clexane pana nasc si dupa ce nasc cam o luna de zile.
valentina din cate am aflat tratamentele pt trombofilie ar trebui sa fie gratuite si asigurate de casa de sanatate acum dumnezeu cu mila stim toate ,toti ce bugete avem alocate in directia asta;
va tin pumnii si va pupacesc .
lupta bebe lucas

22 cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

silvy, asa ar trebui, sa fie gratuite, cel putin pentru gravidute. Eu iau reteta de la medicul de familie, dar tot platesc, nu inteleg de ce. E adevarat, platesc vreo 40 ron pentru 30 injectii, nu e mlt, dar...nu e gratuit asa cum stiam eu
Cateva luni le-am cumparat din farmacie la pret intreg, pentru ca nu le gaseam in farmaciile ce aveau contract cu OPSNAJ-ul,ce era sa fac?
Acum m-am asigurat cu un stoc frumos, pana cand nasc, imi mai trebuiesc cateva cutii dupa nastere si am inteles ca nu se mai gasesc. Sper sa fac rost pana atunci si s ail intreb si pe medic cate saptamani il mai fac apoi, ca m-am cam saturat de intepat

27+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

valentina ma gandesc cu groaza la perioada care o sa vina nu prea imi plac injectiile dar pt bebe facem orice asa ca sus capsorul si gandete pozitiv pt bebe .

22 cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

referitor la pompa Medela, m-am facut cu un exemplar
am vizitat ieri o prietena si mi-a dat-o mie ca nu mai avea nevoie dar mi-a zis ca e foarte buna...
Sa vad acum daca gasesc si piesele de schimb pentru avent sa completez setul si sa am doua:)

--------------------------------------------
Marina25+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Valentina si eu platesc vreo 40 de lei pe luna,pentru injectii.Zice ca nu stiu ce substanta nu e compensata.Eu fac Clexane din saptamana 5.Chiar daca am doua mutatii heterozigote.Doamna Uscatescu mi-a spus sa iau,dar prin mail.Oricum luam si daca nu-mi spunea ea,pentru ca nu mai vroiam sa pierd inca o sarcina.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 23+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

referitor la pompa Medela, m-am facut cu un exemplar
am vizitat ieri o prietena si mi-a dat-o mie ca nu mai avea nevoie dar mi-a zis ca e foarte buna...
Sa vad acum daca gasesc si piesele de schimb pentru avent sa completez setul si sa am doua:)

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Ce bine ca ai primit pompa Medela.Cum ti se pare?..pacat ca n-o poti proba inca,dar macar asa ca idee,cum e fata de avent?Eu sunt aproape hotarata sa-mi iau avent-ul,avand in vedere ca mamicile au laudat-o.Ma mai intereseaza timpul de asamblare si numarul de piese la avent,comparativ cu medela si usurinta la pompat,adica la care ti se pare ca merge mai usor manerul.

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iulia, piese si piesulici au ambele pompe destule. si mai mici si mai mari... La apasat pe maner ambele par la fel atunci cand nu te conectezi la ele. Nu am incercat acum Medela
Insa asa la ce am tras cu ochiul am vazut ca are niste functii care Aventul nu le avea. adica pt inceput trebuie sa apesi pe maner in alta directie pana vine fluxul de lapte si apoi apesi pe maner in mod normal. asta pt a imita modul de a suge al copilului... In plus manerul se roteste 360 in jurul axei sale siu asa iti mai schimbi si tu poziti a mainii sa nu te doara. la avent manerul ala este fix. Alta comparatie nu pot sa fac ...

Mergi la inceput