Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Doamne ajuta sa fie bine bebe Lucas. Multa putere si lui si mai ales parintilor lui. Pretty revenire rapida iti doresc, fii tare pentru ca bebele tau are in continuare nevoie de tine.

Nici eu nu ma simt prea bine. Ma doare foarte tare bazinul, nu mai pot face mai mult de cativa pasi pe jos. Abia ma mai descurc cu treburile in casa si cu activitatile pruncilor. Drept e ca in conditiile astea sunt totusi zile in care ajung seara la 20 acasa si urc de vreo 4-5 ori pe zi pana la etajul 4, dar cu niste dureri cumplite.

Ieri i-am cumparat bebelinei aparatoare pentru patut. Modelul asta http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?aref=0027955 dar fara lenjerie .Am gasit la reduceri si tare mi-a placut ca sunt culori calme dar totuai pare vesel.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

pentru bebe lucas si ingrid
lumysti, cum mai esti, ce iti face fetita?
somleac, imi pare rau ca nu te simti prea bine. inca mai trebuie sa mergi la munca? incearca cat de mult poti sa nu faci efort si sa te odihnesti.
astai schimbam semnatura, facem 26 de saptamani

26+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

pentru bebe lucas si ingrid. scuze!!!!

26+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Va pup cu drag, fetelor!
Nu am mai putut intra sa scriu dar am citit tot ce ati scris! Mi-e mai usor sa urmaresc pe fb, scuze!
Ingrid si bebe Lucas, din tot sufletul va doresc sa fiti puternici si sunt sigura ca mami Pretty o sa-i povesteasca despre armata de matusi de pe forum. Astept in continuare vesti bune despre voi si va imbratisez cu caldura.
Dragelor, nu m-am simtit prea bine saptamana asta. Am dureri la incheietura piciorului care-mi radiaza in tot bazinul. Probabil mi s-a intins vreun ligament(am citit ca e vorba de ligamentul rotund al uterului care se intinde in timpul travaliului). Abia ma misc si in pat.
Andreea, am vazut postarea ta de pe fb, sa stii ca ma gandesc la tine mereu, pt ca desi eu am scapat si nu mi s-a pus diagnostic de placenta previa, tot la pat stau, cu dureri, cu burtica intarita! Si ai dreptate, optimismul ajuta enorm.
Multumesc si eu din suflet mamicilor care ne ajuta pe cele care suntem la primul copil cu listute si sfaturi.
Felicitari fetelor care au rezultate bune la analize, sa aveti bebelusi sanatosi!
Pupam burticutele!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Am schimbat si semnatura ca bebe din burtica a fost cuminte si a mai crescut!
Va pup

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Buna,fetelor.

Eu azi merg la dr,sper sa n-am surprize neplacute avand in vedere ca in week-end am mers in vizite pe la prieteni..sper ca nenea colu e tot inchis

Somleac,foarte frumoasa lenjeria de patut,s-o stapaniti sanatosi.

Dureri de oase ale bazinului am si eu,parca s-ar rupe ceva acolo...cateodata nu pot nici sa-mi ridic piciorul la 20 cm de sol ca mor de durere.

Lunea asta au sosit biberoanele si suzetele comandate.Sunt super dragalase si intr-adevar imita forma sanului,deci sper sa avem succes cu ele.

Acuma sunt putin in dilema cu pompa de san.As lua o Medela manuala dupa ce am citit pe forumurile din afara,dar ma gandesc si la Avent manuala,care e laudata de mamicile din Ro.Voi aveti vreo recomandare?sau v-ati gandit ce pompa veti lua(daca vetti lua)?

POZE IRIS
mami Iulia25+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Buna fetelor,
Multa sanatate pentru Ingrid si bebe Lucas!
Bafta la dr Iulia! eu nu stiu din proprie experienta dar prietenele mele mi-au recomandat in mod special pompa manuala Avent asa ca iti zic si tie ce mi-au zis ele dupa ce au incercat sau chiar stricat alte modele.

25 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna burticelelor
dumnezeu sa va aiba in paza bebe lucas si prettysunshine
ne rugam pt voi

22 cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Ingrid si bebe Lucas!
Iulia eu am cumparat pompa manuala de la Avent. Asta la recomandarea prietenelor. O sa vedem cat e de buna.

Carmen 28+Serban Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iulia, ce fel de biberoane ai luat?
pompa eu am avut avent manuala si a fost foarte muna. dar eu zic sa nu cumperi doua de pe acum. Daca nu va functiona o sa mergi sa iei Aventul

--------------------------------------------
Marina25+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput