Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

as mai adauga de la farmacie Vigantol. se da din a 14-a zi parca dar recomand sa il aveti in casa din timp. uneori nu se gaseste in farmacii...

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ce bine ca ma tineti ocupata,ca ma plictisesc de mor intinsa in pat

Deci..
1.Monitorul la noi a functionat non-stop pana pe la 1 an jumate si nu-mi pare rau deoarece o data am surprins-o pe Iris inecandu-se.Dormea in leagan,pe la 6-7 luni si s-a inecat.Noroc ca am vazut-o ca se zbate,ca era deja mov la fata cand am mers la ea.
2.Cantar n-o sa iau,pt ca e suficient o cantarire pe luna si atunci o sa-l cer de la nasi pe al lor,n-are rost sa dau milioane pe unul nou.
3.Masa de infasat super necesara.
4.Pompita de nas...la 15 lei cat am dat pe ea,eu zic ca nu-i mult si parca mi-e frica sa folosesc BB din prima luna.BB o avem demult si e cea mai tare inventie.
5.Termometre de apa de gasesc si la 10-15 lei,deci nu e o avere..
6.Pudra pt buric...si eu am citit ca nu e necesara,desi mi s-a recomandat din Spital..acuma o sa vad,mai studiez problema buricului.
7.Sirop pt colici eu voi lua vreo 2-3 modele,ca in caz ca ne apuca noaptea sa nu trebuiasca sa fuga sotul la farmacie.
8.Vata...da,trebuie multa,acoperita de comprese sterile.Eu asa am folosit-o in locul tampoanelor care nu sunt indicate in cazul epiziotomiei pt ca irita locul.La prima sarcina m-am harnicit cu niste always si a doua zi nu mai puteam sta in fund de durere.
9.Batista pe fata la bebe e optionala

Mie una imi place sa am de toate,sa nu ma trezesc ca ceva lipseste.Prefer sa fie din toate,pt orice eventualitate.

POZE IRIS
mami Iulia24+ LEIA- NICOLE siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Iulia si eu am avut aceleasi emotii ca si tine dar a fost foarte bine.Maria era deja obisnuita cu Ioana(adica nu singura la parinti,concurenta exista deja).Am avut si o doamna care s-a ocupat de ele cat eu nu puteam.Mi-a fost greu seara la baita cand nu aveam pe nimeni,sotul era la servici iar fetele erau la parter nesupravegheate,eu la etaj cu cea mica.Eram superstresata si nervoasa.Acum se impaca f bine.Ca surorile, se cearta, se impaca sau 2 cate 2 sau toate 3.
Nu stiu cum va fi cu 4.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pico

Iulia si eu am avut aceleasi emotii ca si tine dar a fost foarte bine.Maria era deja obisnuita cu Ioana(adica nu singura la parinti,concurenta exista deja).Am avut si o doamna care s-a ocupat de ele cat eu nu puteam.Mi-a fost greu seara la baita cand nu aveam pe nimeni,sotul era la servici iar fetele erau la parter nesupravegheate,eu la etaj cu cea mica.Eram superstresata si nervoasa.Acum se impaca f bine.Ca surorile, se cearta, se impaca sau 2 cate 2 sau toate 3.
Nu stiu cum va fi cu 4.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si (DPN 8.05.2011)

Imi imaginez cat sunt de simpatice fetele tale.Eu am emotii si pt faptul ca e un nou membru al familiei si sper sa fie bine acceptata de sora mai mare si ma gandesc cu "teama" la viitor:oare se vor intelege,se vor trage de par,se vor certa de la papusi??..Oricum sper ca la cea mica ii vor placea si alte culori decat roz inchis,roz deschis si mov ...ca la noi in casa mai ca si mancarea e ROZZZZZZ
Ce mult imi place numele Carolina...f f frumos

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Pico draga imi esti tare simpatica si te admir cat curaj ai. Eu am doi baieti si de multe ori ma ganesc ca mi-as dori inca o fetita dar deocamdata nu am curajul necesar, asta micu deabia in Mai face un anisor. Poate peste vreo 2 ani asa prind si eu curaj, asta daca bineintels nu se intampla fara voia noastra intre timp.
Va pup mamicilor, va mai citesc din umbra caci incep sa am nostalgie de perioada sarcinii. Atunci deabia asteptam sa nasc si acum..... cine mai intelge femeile astea :))
Radem glumim da ce va face Prettysunshine? Tot la ea m-am gandit zilele astea. Doamne ajuta sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai adaug cercelusii la listuta pt cele care vor sa ld puna la fetite in maternitate.
Iulia, ai dreptate, multe nu sunt scumpe dar se aduna. In plus, cu pompita am patit-o eu. Am zis ca ma descurc cu ea si cand bebe a racit am vazut ca nu e buna de nimic si cautam disperata BB pt ca nu gasesti in orice farmacie iar de pe net poate dura 2-3 zile. Noroc ca mi a imprumutat o prietena. Si cred ca e o sa o folosesti si cand e f mic daca e cazul. Prima data m am speriat. Tremuram toata si am sunat prietena sa ii zic ca i am tras plamanii copilului cu trasnaia ei de batsta :))) dupa care m a asigurat si m am convins si singura ca erau muci...muuuulti :)))

Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna seara fetelor...felicit din toata inima fetele care au primit vesti bune de la morfofetala si va doresc sanatate multa si sarcini usoare in continuare...dea asemenea multumesc din suflet fetelor care sunt foarte active si sunt la a 2-a, a 3-a sarcina si ne pot spune de ce lucruri utile avem nevoie mai ales pentru noi fetele care suntem la prima sarcina, foarte utile toate postarile voastre...in alta ordine de ideii noi maine implinim 23 de saptamani, ne-am permis de astazi sa ne modificam semnatura si tot maine la 10 dimineata voi pleca la Bucuresti la clinica doctorului Albu Dinu pentru ecografia morfofetala, am mari emotii, nu stiu cum voi reusii sa dorm in seara asta.....abia astept sa imi vad baiatul si sa imi spuna ca totul este bine, sa imi tineti pumnii stransi si intru maine seara dupa ce vin de la Bucuresti cu vesti....va pupacesc pe toate si va doresc o seara frumoasa.

23+ cu Matei

Mergi la inceput

Da,da,Marina,sa nu uitam cercelusii.Eu i-am pregatit deja o pereche mica mica,pe care Iris s-a decis sa-i "doneze" bebelusei
Cu BB am avut discutii cu sotul.Era total impotriva,zicea ca precis ii scoatem si plamanii fetei cu ea,dar l-am convins pana la urma si dupa ce a vazut despre ce e vorba a inceput s-o recomande tuturor cunostintelor

Luiza te asteptam cu vesti bune de la eco si nu te stresa,odihneste-te.

M-am uitat pe fisa de la eco de azi si scrie ca placenta e de gradul II..nu e cam devreme?? medicul n-a zis nimic referitor la gradul placentei,desi am discutat despre faptul ca e anterioara.Oare ar trebui sa imi fac griji??

POZE IRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor!
felicitari fetelor care au fost la eco si ma bucur ca v-ati intors toate numai cu vesti bune.
lumysti, ma bucur ca ai intrat, chiar ma gandeam la tine acum 2 zile. ii doresc alessiei sanatate multa si ma bucur ca bebe din burtica e sanatos si a crescut mare. sa fii puternica si vei vedea ca totul va fi bine.
iulia, imi pare rau ca atrebuit sa treci prin asa ceva. eu sunt mai optimista din fire si caut orice lucru bun in lucrurile rele. cred ca viata e prea scurta si e frumoasa si trebuie sa ne bucuram de fiecare lucru marunt si de fiecare clipa la maxim. si am incredere ca Dumnezeu are un plan ptr fiecare
am vazut ca faceti listute, eu am una de la o prietena foarte buna si ma ajuta foarte mult si contine cam toate lucrurile care le_ati scris si voi. le multumim fetelor care nu sunt la prima sarcina, ca nu prea stii de unde sa incepi cand esti la primul bebe.
va pup dulce si somnic usor

24+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, burtici

In primul rand felicitari fetelor care au primit vesti bune de la eco, Iulia82 si Lilly79, deci de acum spor la cumparaturi.
Luiza77, bafta azi la eco, cu siguranta bebe Matei e bine
Andreea_mdm, e greu cu statu la pat dar important e ca minunea din burtica e bine. Bafta luni la eco si sa vii cu vesti bune

Iulia82, am vazut pana la urma lista de la odiseea fluturasilor si i-am transmis-o lui tati pe mail spre informare care a cam dat ochii peste cap ca ce, toate astea pentru un singur bebesaracu tati nici nu stie ce-l asteaptada eu stiu ca nu o sa ma dezamageasca spiritu lui de shopping-uitor
Foarte utile completarile fetelor noastre la lista. Buna ideea cu comoda exclusiv pentru bebe si hainutele lui si care poate fi folosita si ca masa de infasat.Ma pun sa caut cartea sotilor Capraru, poate gasesc sa o comand online.

Va pup, ma duc la curatenie

25+ cu

Mergi la inceput