Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Bun gasit FETILI:d - Cori, platesc drepturi.
Sa va fie de bine "ieseala" si "intilneala" voastra!:)
Ancutza - la multi ani micutei sarbatorite! LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 10!
Sorana, ai PM. Bine ca nu esti suparacila;)!
Iti inteleg supararea si ... nu stiu ce parere sa expun, cu privire la Matei - sunt insa convinsa ca veti trece peste toate, ceea ce va si doresc!
ALina - ce retete, unde? Ce-am pierdut eu???
Crissy - f interesant! Este f. posibil sa functioneze.
Vivela, foarte buna pledoaria! Si nu folosesc intimplator termenul,da:? Bravo FATA DESTEAPTA si felicitari pentru copilul inteligent! NU-ti ramine decit sa astepti!:)
MAI FETILI (sORANA, VIVELA) - ma faceti si pe mine sa pling? - asta mi s-a intimplat, citindu-va.
inca o data!
Sa aveti o seara faina!
Sa auzim numai de bine, incepind cu miine.
SI mai intreb: avind in vedere ca puiul meu a inceput mersul, si ca nu merge numai in casa (in curand va dori sa mearga sustinut si la plimbare, afara), se impune sa poarte niste papuci, care sa fie cit se poate de siguri pentru piciorusele lui. Va intreb asadar, cu ce va incaltati copiii, astfel incit sa nu ii deranjeze la mers si sa nu fie nici prea scump (in genul ghete ortopedice)?
Multam fain!
Mary, lui
Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ancutzicab spune:
Neata, azi sunt eu pe post de Nico ! Cafea? Capucino? Ceai? Si mai arunc si un fursesc langa (sau poate preferati o brioasa?)
Nu am apucat sa mai intru ieri sa va multumesc pentru urari , le intoarcem inzecit mamicilor si floricelelor de liliac! Sa fim cu totii sanatoasi, linistiti, sa ne crestem in pace, noi pe bebei si ei pe noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
Neatza!
Cafea?
Artu, daca ti-a aparut o poza pe facebook, dar nu ai pus-o tu, inseamna ca te-a "tag-uit" cineva dintre prieteni intr-o poza de-a lor. Intra pe poza respectiva si dedesubt scrie "In this photo:". Daca esti trecuta acolo, trebuie sa ai optiunea "remove tag", in paranteza. Fa asta si poza va isparea din profilul tau.
Vroiam sa iti zic mai demult ca poate ti-ar fi mai usor sa prezinti bilblioteca pe FB ca si "pagina", nu ca si "persoana". Paginile sunt folosite pentru a promova mai mult branduri si au un pic alte optiuni, care s-ar putea sa te avantajeze mai mult. Zic si eu. Scuze daca ma bag unde nu-mi fierbe oala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/corinasmile/corinasmile.jpg)
corinasmile spune:
In alta ordine de idei, recomandati-mi va rog o clinica stomatologica in Bucuresti, care sa aiba si chirurgie
Si preferabil anestezie cu gaz din ala vesel
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
neata
am intrat sa va beau cafeaua si sa ma laud un pic: de ieri d a inceput sa mearga de-a busilea
. e asa dulce, imi vine sa-l mananc de drag.
cum ziceam, sunt fantastici astia mici, saptamana trecuta - daca pica pe burta, se punea pe plans si dadea din maini si din picioare ca gandacul. acum, daca ajunge pe burta, in clipa urmatoare e in fund vesel si mandru nevoie-mare. si nicio jucarie nu mai e prea departe...
gata, fug la ale mele.
ps: fetili , va multumesc, dar nu cred ca am zis mare lucru, nici pe departe nu-s mama ideala. nevoia insa te invata (dar numai daca vrei).
Traiesc in Orasul Alandala
mommy_to_be spune:
'Neata fetele!
Eu am compus un mesaj kilometric aseara si m-am suprapus exact cu perioada in care DC facea revizie tehnica la baza de date Of... nu stiu de ce mi se intampla atat de des. Ori imi pica netu', ori sterg mesajul din greseala, ori ceva tot trebuie sa se intample...
Ma laudam ca mi-am luat si eu un aparat de curatat cu aburi de la choicebrand (nu mop), care acum e la megareducere, de la 420 RON la 100. Ce mai... sunt suuuuper incantata de el. Daca e cineva interesat si vrea detalii, sa ma intrebe, ca nu vreu sa fac reclama aiurea pe aici...
Nici nu mai stiu cui si ce i-am raspuns asera, dar uram multa, multa sanatate puiutilor bolnaviori, si aste cred ca e cel mai important.
A, da! Azi facem si noi 9 lunite. Si asta e extrem de important pentru noi
Va pup! O zi faina, faina!
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela neata am intrat sa va beau cafeaua ![]() ![]() cum ziceam, sunt fantastici astia mici, saptamana trecuta - daca pica pe burta, se punea pe plans si dadea din maini si din picioare ca gandacul. acum, daca ajunge pe burta, in clipa urmatoare e in fund vesel si mandru nevoie-mare. si nicio jucarie nu mai e prea departe... gata, fug la ale mele. ps: fetili ![]() Traiesc in Orasul Alandala |
Felicitari si hi5, ca si floricica mea draga s-a prins aseara cum e cu mersul de-a busilea, INAINTE
![](icon_smile_big.gif)
Mie sa-mi dea lacrimile de drag, dar am si ras cu pofta, asa haioasa era cum isi sincroniza mainile si picioarele, inca destul de stangaci
![](olala.gif)
Dar se vede ca era incantata, ca nu mai vroia sa se opreasca. A ajuns la usa de la baie (inchisa) si dadea cu capul in ea, sa inainteze mai departe
![](radtare.gif)
Sa mai pui poze cu piciul tau, ca n-am mai vazut demult.
Si vroiam sa-ti multumesc si eu pentru mesajele postate aici lately. Imi merg la casa inimii si invat multe de la tine
![](japonez.gif)
Idem Alina
![](floare.gif)
ancutzicab spune:
Corina, FELICITARI MARIUTEI! Si deschide usa fetii!
Vivela - IDEM pentru Damian!
Vivela, Alina - cate o pentru mamicile intelepte!
Onana spune:
Neatza!La multi ani floricelelor de 10, sa aveti viata senina cum e vremea de azi!
Multumim de cafea, sunt deja la a 2-a cana de cappuccino si tot zombie..Azi noapte s-a trezit Matei la 4 si a stat treaz pana la 6.30 si cum m-am bagat in pat si savuram pozitia orizontala cu un zambet multumit pe fata
, s-a trezit Tudor si gata, a inceput ziua
Si ma culcasem la 1, deci de cata cafea am nevoie sa fiu cat de cat lucida?
Mary, n-am primit niciun pm de la tine, sa nu-l fi trimis cand cu revizia, ca l-a mine n-a ajuns..Mai trimite-l te rog o data!
Mariuta si d, felicitari pt mersul de-a buselea, bravo!
Artu
Zi frumoasa la floricele si mamici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna!
Avem al doilea dintisor!
L-a descoperit azi mami..inafara faptului ca a fost maraita si n-a prea mancat, n-am simtit cand a iesit...chiar si noaptea a dormit.
I-a iesit incisivul lateral stanga, iar primul incisivul central tot stanga..deci nu au o anumita ordine.
Am plecat ca s-a trezit.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!