Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 16
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancutzicab Sorana, - a fost o placere, mai venim in "raiul jucariilor" daca ne mai primiti! Si da, poate apucam si noi sa vorbim mai pe indelete. Corina, Cristina - ma bucur tare ca ne-am vazut din nou, sanatate multa Patriciei, sa se faca bine repede, repede! Bia - capul sus, hai ca poate nu mai dureaza mult aventurile nocturne! Mary - ma bucur sa sunteti bine, tineti-o tot asa. PS. Azi implinim si noi 8 luni! Va pupam, incerc sa mai revin. Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10 |
Multumim, Anca! Si eu ma bucur tare ca ne-am vazut si ca s-au reunit mandrele cele 3, ca le facusem noi cunostinta in formula asta inca din burtica!
La Multe Lunite frumoase Mayei si tuturor sarbatoritilor de azi!
Crissy_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach Matei e f bine...ieri a deschis gura sa pape, nu mi-a venit sa cred, nu imi imaginam ca o va mai deschide a avut, ieri, un singur scaun, astazi s-a scremut sa-l faca, deci, gata cu diareea mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
Vero, ma bucur ca Matei e bine sanatos!
maribell spune:
'neatza..............
CRISTINA ....CU PLACERE, ma bucur sa fiu de ajutor
gata am actualizat semnatura....de abia astept sa ajung pe 16 martie la control ca sa vad ce ascunde burtik mea
FETELE, ATI PUS PE UNDEVA POZICI DE LA INTALNEALA VOASTRA?
.....asa as fi vrut sa fiu cu voi acolo.....
TONY tot cu tusea.....simt ca nu mai scapam de ea.....offfffffff
ieri i-am gatit spanac cu pui si usturoi tras la tigaie in ulei de masline, apoi blenduit....foarte mult ia placut, mai ales ca papa cu mine(si eu am avut acelasi meniu-doar ca neblenduit )
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 15 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
maribell spune:
LA MULTE LUNITE MINUNATE FLORICELELOR DE 10 !!!!
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI/E !!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 15 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
Onana spune:
Neatza!
Nico, multumim de cafea, eu savurez chiar acum un cappuccino fierbinte si intru un pic pe net, ca am azi o zi plina..
Fetili, (ca mi-a placut cum suna, de la Corina citire), noi va mai asteptam si alta data, poate mai vin si alte mamici, eu una vrea sa le fac multi prieteni/prietene baietilor, inca de pe-acum ma amestec in treburile lor, sa vedeti ce soacra o sa fiu
Corina, stii ca am uitat sa-ti dau cutiile alea de ceai de care te intrebam mai demult? Mi-am amintit pe seara, nici nu stiu daca iti mai folosesc, poate data viitoare..
Anca, pai poate vine Luca la ziua lui Matei, cum ziceam, te anunt eu ce si cum..
Cristina, imi pare rau de raceala, sa va faceti repede bine! ai mei vad ca n-au nimic, adica Matei e cu tusea lui care nu se mai termina odata, dar parca e mai bine un pic de cand bagam siropuri, iar Tudor vad ca pana una alta e rezistent, dar de-abia incepe primavara cu ai ei virusi, om vedea..
Mary, glumeam, adica in contextul strigarii tale am aparut eu la orizont, de-aia ziceam..Ah, ca tot uitam sa te intreb, am primit de curand un set de forme din alea de biscuiti de la ikea, cu animalute, cum voiai tu, asa ca daca nu ti le-ai lat deja ti le pot oferi, ca eu mai am un set, numai sa-mi zici..
Alinutza, super reteta de inghetata (ca si cea de pateu, pacat insa ca nu le-a placut baietilor, am rezolvat-o noi insa, cei mari), eu pana acum nu i-am dat lui Matei inghe ca nu mi s-a parut tocmai ok, insa reteta asta as incerca-o si eu, numai ca nu stiu la ce forme de inghetata te referi..Se gasesc in supermarket, poti sa ma indrumi un pic, te rog?
Vero, Rocsy
despre noi:
Am inceput sa-i dau lui Tudor bucati sa manance singur (deocamdata paine, morcov, conopida aburite); e tare haios pt ca el e un mare mancacios si se enerveaza cand vede mancarea, deschide gura si constata ca eu nu-i dau, ii pun pe masuta, e tare frustrat, plange, dar nic eu nu ma las usor impresionata, si iar ii intind sa ia singur cu mana si tot asa; cert e ca de 2 zile de cand ne luptam asa a inceput deja sa apuce si sa duca la gura, mai stangaci, mai disperat sa molfaie ceva acolo, mai cu plans, dar reuseste singur
Azi dimineata eram toti 4 la micul dejun, ca de obicei, si a primit si Tudor un pic de paine cu gem de prune (din ala fara zahar), ca manca si Matei si voia si el, era super haios ca se repezea cu mana sa ia bucata de pe masuta si daca n-o nimerea din prima, ducea manuta goala la gura si sugea din ea, apoi isi dadea seama ca n-a prins nimic si iar se repezea, si tot asa; e amuzanta masa in 4 la noi; Matei mananca singur, dar evident ca are mancare peste tot, si pe fata, si-n par, si pe masa, si pe jos, si mai nou si pe Tudor ca stau unul langa altul la masa, se sufla in paiul din canuta de lapte si stropi de lapte zboara pretutindeni a invatat si Tudor sa sufle si sufla si el in bcatica de paine pe care o are la gura, e chiar fun, iar eu ajung sa mananc dupa ce termina ei de mancat, in rest ma ocup sa ung feli cu diverse, sa-l mai ajut pe Tudor/Matei, sa culeg de pe jos ce le scapa lor, si tot asa Dar e frumos sa mancam toti!
Sa va zic cu Matei, Vivela, Alinutza si/sau orice mamica de pui mai mare care a trecut prin asta si ne poate da un sfat: de ceva timp, Matei face kk la Pampers, se ascunde, si nu vrea sa faca la wc/olita. Adica eu i-am pus mereu pampers la somn, dat fiin ca face pe el, cum va povesteam, iar el il foloseste sa faca kk. E clar ca o face intentionat, adica se tine toata ziua si mai ales seara sau la pranz, la somn,cand simte ca are pampers face kk. Nu inteleg de ce, stie ca nu e bine si ca ne supara treaba asta, de-asta daca il intrebam minte, zice ca nu face/nu a facut kk la pampers, dar totusi face.
Nu stiu de ce, el nu stie sa-mi explice de ce nu vrea sa faca kk la wc/olita, iar eu nu pot sa fiu detasata pe tema asta, ma enervez, il cert, si data viitoare face fix la fel. Stiu ce spui tu Vivela, sa-i scot pampersul cu totul, iti dau dreptate dar eu inca nu ma simt in stare sa spal non stop la cearsafuri si pijamale, adica n-o pot face perfect relaxata si cu zambetul pe buze cum ar trebui sa fiu cu copilu, plus ca m-am gandit ca n-o fi el pregatit sa renuntam de tot la pampers, desi mai are un pic si face 3 ani. Ziua nu se intampla niciodata sa faca pe el, kk sau pipi, nici nu poarta de mult scutec ziua, de asta vara, dar treaba asta cu kk la pampers ma streseaza maxim, pt ca nu inteleg de ce promite ca nu mai face si data viitoare face fix la fel si incearca sa ascunda, stiind ca ne supara..Si sunt suparata si pe mine pt ca nu reusesc sa raman calma, detasata si zambitoare, sa-l linistesc si sa-i zic ca nu-i nimic, pt ca ma streseaza ca stiu ca o face intentionat, desi stie ca nu e bine si ca ne supara, dar nu reusesc sa inteleg de ce
Ieri am fost in premiera la film cu Matei, la 3d, la "O poveste incalcita", recomandat de o prietena, mie mi s-a parut horor pt Matei care e inca mic si foarte sensibil, a inceput sa planga, s-a speriat de baba rea si urata, a dormit agitat azi-noapte, am zis ca-i fac o bucurie si mai rau l-am stresat
Cam asta despre noi, azi avem control la ortoped cu Matei, sa vedem daca reincepem gimnastica, ca iar nu merge corect, si mergem sa se si tunda, doar se apropie ziua lui..
Va cu drag pe toate, sanatate puilor bolnaviori, zi frumoasa sa aveti!
Crissy_C spune:
Sorana, ce ma bucur ca Tudor a inceput sa duca papica la gura! Mai ajuta-l si tu, pune-i si in manutza, nu numai pe masa, ca sa nu fie ft frustrat daca nu-i reuseste intotdeuna s-o prinda.
Despre Matei iti spun cum a procedat o prietena care avea aceeasi pb cu baietelul ei si a urmat sfatul unui psiholog de copii: a cumparat un bax de pampers si i-a spus uite, te-ai facut baiat mare de-acum, nu se mai fac scutece pt copii asa mari, iti vor ramane mici, asta e ultimul pachet care o sa-ti mai vina etc. Si de fiecare data cand ii punea un scutec ii amintea ca e ultimul pachet si vreau sa-ti spun ca dupa ultimul scutec baietelul a mai avut doar scapari ft rar. Ideea e sa-l implici si pe el in proces, sa nu fie o decizie brusca, unilaterala a ta, sa se obisnuiasca si el cu ideea etc.
poate functioneaza si la voi
Onana spune:
La multi ani floricecelor noastre care se serbeaza azi, care s-au serbat zilele trecute si chiar lunile trecute, ca eu una n-am mai apucat sa le felicit!
Maribell, sa stii ca n-am facut deloc poze, desi eu am vrut la un moment dat dar ne-am luat cu una-alta si n-am mai facut Asa ca tre sa ne mai intalnim, poate ne vedem si cu voi daca veniti prin Bucuresti! Ai grija de tine, de Tony si de samburel!
Scuzati incoerenta mesajelor si greselile de ortografie, scriu repede si nu iese cel mai usor de citit mesaj..
Crissy_C spune:
Vivela, n-am fost pe faza cand ai spus de mopul cu aburi: e vorba despre Team UKi asta? Ca e la promotie sapt asta si as vrea sa-mi iau si eu. E ok si pt parchet?
Multam fain
Onana spune:
Cristina, pai incerc sa-i pun eu si in manuta bucatele dar nu stiu de ce se enerveaza si-si trage mana, cred ca are senzatia ca vreau sa-l fortez cu ceva, asa ca singura soltie e sa ia singur bucatica si o sa o duca la gura, eu tre sa-i dau bucati maricele care sa-i iasa din pumn, pt ca altfel suge doar din pumn si se enerveaza, nu stie sa manevreze bucatele mai mici, de-abia invatam si nu pare nici sa aiba abilitati in sensul asta..
Multmesc mult de sfatul pt Matei, o sa incercam si asta, de ce nu?
Acum chiar fug la treburi, ca e stilul meu sa intru in criza de timp Revenim pe seara, tunsi, rasi si frezati
aly_ spune:
Salutare si de la noi,
La mai multe lunite sarbatoritilor de 10
Fetelor sa va fie de bine intalneala,am auzit ceva de prajituri
Data viitoare vin si eu
Despre noi:am avut o saptamana nelinistita,cu maraiala multa si nopti nedormite.Azi noapte a fost mai bine doar trezirile obisnuite de titileala dupa care nani.Dintisori nu au mai aparut desi eram sigura ca vom avea explozie (de dintisori)
Crissy sanatate Patriciei
Maribell si eu sunt curioasa de numa numa de ce se ascunde in burtik.Ai grija de voi si de Tony,bineinteles
Bilica bine ati revenit,ne bucuram sa auzim de voi.Admirat frumusete mica pe facebook