Floricele de Liliac (mai-iun-2010) *50*
Raspunsuri - Pagina 15
biajitaru spune:
Neata,
Va invit la o
tare.
Eu sunt dupa o alta noapte alba.
. Dau regatul pentru o ora de
.
Va pup si o zi faina,
Bia
NicoletaB spune:
Neata!
Azi va ofer ultima cafea pe saptamana asta, caci de diseara sunt de serviciu cu Praslea cel Voinic, asa ca pana luni nu mai dau nimic!
O zi frumoasa!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
corinasmile spune:
Sorana, si eu iti multumesc pentru invitatie, ne-am simtit excelent! Ai niste mandreti de flacai, iar Tudorasul m-a cucerit cu zambetul lui gales 
A, si ne-a placut catelul vostru ![]()
Artu, cum sunteti? 
Crissy_C spune:
Neata!
Sorana
, m-am simtit tare bine la voi, sunteti niste gazde minunate si tu si mama ta
(care face niste praji minunate
)! De flacai ce sa mai zic, niste baieti mari si chipesi, dar de Matei
, e clar! ![]()
Noua plimbarica luuunga prin parc ne-a adus insa o viroza
, de cum am ajuns acasa pitica a inceput sa tuseasca si are secretii multe pe gat, desi nasul nu-i curge inca. Am fost ieri la dr, se pare ca la plamani nu se aude nimic deci ne tratam cu homeopate de raceala si tuse, dar, colac peste pupaza, ne ies si vreo 4 dinti deodata, 2 sus si 2 jos, asa ca am o 'dublu-maraita'
Plus ca mananca si mai prost de ieri 
Maribell,
, multumesc de info despre incalzitor. Actualizeaza si tu semnatura aia, sa vedem si noi cum avanseaza sarcina! 
Alinutzaa, felicitari matusico! Si felicitari surioarei tale, sa se refaca repede, iar nepotzica sa cresca mare, frumoasa si sanatoasa!
Mira, welcome back! Ne era dor de voi!
Rosca, e o idee buna sa mergeti la homeopat pt bronsolita, sora-mea asa a scapat-o pe nepotzica mea de bronsolite, tot timpul voiau sa i-o interneze in spital, sa-i faca aerosoli cu toate minunile, pt ca facea ft des si ziceau ca o sa dea in astm, iar de cand cu tratamentele homeopate a mai facut foaarte rar si forme ft usoare. Dar n-as sti sa-ti spun ce tratament a functionat, la un moment dat ii dadea granule cu pumnul... si statea toata ziua pe telefon cu homeopata
Va
, o zi frumoasa!
corinasmile spune:
Alina, de cand tin sa zic si io, dar uit mereu: felicitari pentru bebe mic in familiee!!!
Sanatate multa surorii tale, sa se refaca repejor si sa aiba parte de o fetita sanatoasa si vesela, care sa ii aduca numai bucurii!
E primul ei copil?
ancutzicab spune:
Sorana,
- a fost o placere, mai venim in "raiul jucariilor" daca ne mai primiti
! Si da, poate apucam si noi sa vorbim mai pe indelete.
Corina, Cristina - ma bucur tare ca ne-am vazut din nou, sanatate multa Patriciei, sa se faca bine repede, repede!
Bia - capul sus, hai ca poate nu mai dureaza mult aventurile nocturne
!
Mary - ma bucur sa sunteti bine, tineti-o tot asa.
PS. Azi implinim si noi 8 luni! 
Va pupam, incerc sa mai revin.
Alinutzaa spune:
Neatza
Multumesc de urari fetelor! O sa i le transmit proaspetei mamici
Corina da, e primul ei copil
Sanatate multa puisorilor bolnaviori. Ufffff, se incalzeste vremea si iar bantuie virusii ca nemernicii.
veronicach spune:
softurela ff interesant ceea ce ne impartasesti
am o draga prietena, vegana raw, si tare as vrea sa gatesc ceva din bunatatile pe care le face
daca va intereseaza corinabacalu.blogspot.com
mamanati, momytobe ati revenit simultan, bine ati facut, va asteptam mai des
bilica "las-o la mine o saptamana si..." ehe acum ceva vreme se refereau la noi, in postura de copilasi neascultatori:)
Onana?! ce spui ca nu ne intereseaza? what?!

Matei e f bine...ieri a deschis gura sa pape, nu mi-a venit sa cred, nu imi imaginam ca o va mai deschide![]()
a avut, ieri, un singur scaun, astazi s-a scremut sa-l faca, deci, gata cu diareea
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Hellooo ! Intrebare : ar trebui sa imi duc copiii la control ortopedic acum cand umbla doar sustinuti sau cand merg deja singuri (avand in vedere ca mi-a zis sa ii duc cand incep sa umble) ??? Oricum as vrea sa ii duc sapt. viitoare ca mi se pare ca Alexandru nu umbla corect deoarece se grabeste f. tare si parca vrea sa fuga si nu se sprijina pe toata talpa. Voua la ce varsta vi s-a zis sa faceti control ? Sanatate puiutilor despre care am citit ca sunt bolnaviori ![]() Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Ruxi .... mie nu mi-a recomandat nimeni control ortopedic ! Sofia paseste doar pe varfuri , cred ca e normal pentru varsta ei, nu mi-am facur probleme; si ea are tendinta sa o ia la fuga, are o viztezaaa !
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Salutare la ceas de seara! Chiar daca n-am fost strigata la catalog Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
Pe mine ma intereseaza
dar eu va mai vad pe FB si imi dau seama ca sunteti bine.Noi combinam autodiversificarea cu pireurile
R_ocsy , mami de
Ana Sofia ( 19.05.2010 )"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

super fericita de