Eroare Google - nu mai pot cauta nimic
De vreo saptamana cand dau search pe Google imi afiseaza "google not found, error 404."
Pot intra in pagina de internet Google si cam atat.
Mai departe eroare.
E la fel pentru toate browserele.
Le-am reinstalat si degeaba.
Nu imi dau seama de unde ar putea veni probelma.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Raspunsuri
viviana spune:
M-am gandit si eu la asa ceva, insa la scanarea antivirus nu a gasit nimic dubios.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana De vreo saptamana cand dau search pe Google imi afiseaza "google not found, error 404." Pot intra in pagina de internet Google si cam atat. Mai departe eroare. E la fel pentru toate browserele. Le-am reinstalat si degeaba. Nu imi dau seama de unde ar putea veni probelma. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
ai firewall?daca da vezi sa nu fie blocat acolo.
ai incercat sa scrii manual adresa http://google.ro si/sau .com ?
ce schimbari ai facut inainte sa apara eroarea?
poti incerca un system restore eventual.
Olina87 spune:
asa am patit si eu, a trebuit sa reinstalez sistemul cu un back-up facut inainte sa ia computerul virusul - nu toate antivirusurile il detecta - ai incercat cu Avira?
madyrizi spune:
incearca la unelte si optiuni. poate ai pe acolo ceva bife la blocari. se mai intampla.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
viviana spune:
Espiritu - nu stiu ce schimbari s-au facut. Mai umbla fii-mea pe acolo.
firewall e ok. Eu intotdeauna scriu manual adresele.
O sa incerc un system restore.
Olina - am avut Avira si nu m-a satisfacut. Acum am Bitdefender.
Intre timp am observat ca daca din pagina de start a google ma duc la "imagini" si apoi revin la "web" cautarea merge.
E ciudat.
vivi