se apropie nasterea?

se apropie nasterea? | Autor: oanap85

Link direct la acest mesaj

am 2 zile de cand mi se contracta burta,se strange ca o minge si se intareste dar nu am dureri decat aceste contracii la burta care sunt asa jenante ,astazi parca sunt mai dese ,mai tare ...nu stiu daca am explict cat de cat dar credeti ca asta inseamna ca se apropie nasterea?sunt in sapt.38
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

adica vreau sa stiu daca se poate sa nasc zilele astea?maine tre sa merg la control si nu as vrea sa-mi spuna ca trebuie sa raman pt ca nu am pregatit nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu zic ca se apropie momentul si ar fi bine sa ai bagajul pregatit.
Insa vei afla cu siguranta maine.
Atata timp cat nu sunt dureroase, nu te panica

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna,
parerea mea este ca te apropii .Eu am fost la vizita pentru ca intram in a 38 saptamana .Practic nu aveam dureri de dimineata , simteam cum se contracta burta si cum imi taia aproape respiratia .Medicul a decis internarea pentru ca aveam hipertensiune .Noaptea am avut dureri de mijloc si acea durere specifica CM.Dimineata la 8 mi s-au rupt apele .La 17 am nascut.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Iubita, eu am nascut la 38 de sapt fix...fii pregatita!!! Nastere usoara!

Mergi la inceput

va multumesc ,sa vedem ce-mi spune maine ...daca a coborat si bebe suficient...off acum nu mai sunt asa de entuziasmata cand stiu ce ma asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Se poate sa fie si contractii false,Braxton Hicks,adica un antrenament al uterului care se pregateste pentru momentul nasterii.Eele sunt cu atat mai mult simtite acum,ca e deja foarte mare burtica.Un control gineco poate sa clarifici situatia,sa vada daca a inceput dilatarea colului si celelalte semne premergatoare nasterii.

Cat despre momentul nasterii...nu e chiar asa de speriat.Doare de numa' ,insa nu continuu,ci la anumite intervale,iar momentul expulziei,care cica e cel mai dureros,dureaza oricum prea putin si paleste in fata bucuriei ca iti vei vedea imediat bebelusul. :) Nastere usoara iti doresc! ...si un bebe dulce si sanatos!

Mergi la inceput

multumesc cunosc sentimentul mai am doi copii numai ca la ei nu am avut nici un fel de durere pana nu m-a pus in perfuzie ...pe primul l-am nascut la 42 de saptamani si nu aveam nici un simptom de nastere ,desi m-a pus sa beau ulei de ricin si am coborat scarile alea de la maternitate de am ametit , nu aveam nici o durere ,nimic...
al doilea la fel l-am nascut mai repede dar asta ca m-a grabit dr ,mi-a rupt membranele pe masa ..in fine la fel nu am prezentat nici o manifestare tot perfuzia a fost cea care mi-a declansat durerile

Mergi la inceput

sarcina aceasta a fost mai dificila ,de la 7 luni dureri de bazin,mi se contracta burta si se apasa in jos de parca vrea sa iasa ,dar nu am dureri iar mai nou aseara si astazi am avut niste scurgeri maronii ca niste mucus dar fff puitn ,practic niste pete insa nu stiu daca asta inseamna ca mai am putin sau poate ca m-a controlat dr si a deranjat ceva acolo;mi-a zis ca inca nu sunt pregatita dar fiind la a3-a nastere s-ar putea sa se intample totusi in orice moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Ei,felicitari pentru al 3-lea bebelus! :) Noi avem tot 3 copii,iar ultima sarcina a fost si la mine mai dificila.Nasterea nu,in sensul ca eram pregatita si stiam la ce sa ma astept,cum sa respir,cand sa imping si asa mai departe.Insa perioada sarcinii...catastrofala.Mi-am facut bagajul pentru spital inca de la 7 luni,incet-incet,in ideea ca nasc mai devreme,dupa semnalmentele pe care le aveam.N-a fost sa fie,bebe a venit la aproape 40 saptamani,membranele rupte tot pe masa e nasteri.Nu e intotdeauna cum gandim noi.Mai e putin,o sa fie bine! Chiar de vine bebele deja,dupa 36 saptamani bebele e pregatit deja pentru viata extrauterina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Ei,felicitari pentru al 3-lea bebelus! :) Noi avem tot 3 copii,iar ultima sarcina a fost si la mine mai dificila.Nasterea nu,in sensul ca eram pregatita si stiam la ce sa ma astept,cum sa respir,cand sa imping si asa mai departe.Insa perioada sarcinii...catastrofala.Mi-am facut bagajul pentru spital inca de la 7 luni,incet-incet,in ideea ca nasc mai devreme,dupa semnalmentele pe care le aveam.N-a fost sa fie,bebe a venit la aproape 40 saptamani,membranele rupte tot pe masa e nasteri.Nu e intotdeauna cum gandim noi.Mai e putin,o sa fie bine! Chiar de vine bebele deja,dupa 36 saptamani bebele e pregatit deja pentru viata extrauterina.

multumesc ,sa va traiasca copiiieu am doi baieti acum urmeaza o fetita ,am auzit ca fetitele vin mai repede ...sper sa mai astepte putin ...

Mergi la inceput