Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor.off, am ajuns si eu azi la zi cu cititulieri am avut vizita de la tulcea, o verisoara, care a venit cu sotul la o perfuzie la spital, si ea a stat cu mine vreo 4 ore.am fost foarte bucuroasa, ca nu o vazusem de 3 luni, si imi era tare drag de ea, am copilarit impreuna
- raluka - eu vreau sa comand caruciorul de gemeni de pe acelasi site.tu scriai ca l-ai cumparat pe al tau, ai dat coamnda prin telefon,mail, sau ai mers la sediu? eu as vrea sa-l vad inainte,sa pun mana pe el,sa-l verific..l-ai primit in 24 ore,cum scrie pe site?
- ryhana- tu m-ai intrebat de ce treb sa ies afara ptr toaleta.pai, este ultima camera construita la casa- care e stil vagon, eu stau in partea din fata a casei,si treb sa ajung in spate. avem in plan ptr toamna viitoare sa construim un hol de vreo 7 m care sa duca pana la baie, pana atunci insa astept primavaraoricum incep sa-mi treaca fitele, sa ma acomodez.de cate ori am tendinta sa fiu nemultumita, incerc sa nu manii pe Dzeu ca nu stau asa rau, si ma rog sa fie bebicii sanatosi.
- cami- am auzit de la o pasarica, ca esti o tipa super.pana am sa ajung sa iti multumesc si personal-, as vrea sa te vad si eu la fata, intr-o poza mititica pe picasa, din departare, cu umbre..asa ca, te rog eu..haipune si tu o pozica, sa putem asocia randurile si gandurile, si cu o figura de mamica

32 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 4 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

Buna fetelor ...nu am avut nici o surpriza azi-noapte.
Dorinut cred ca vreo 12 kg am luat...nu stiu exact ca am descoperit sarcina la 2 luni si nu stiu cate kg aveam inainte .Adica aveam o menstruatie neregulata si nu imi notez niciodata cand vine cand pleaca....pur si simplu am simptome ....si in perioada respectiva nu am tinut cont de menstruatie....ca in iunie mi-a venit o zi...si abia in iulie m-am gandit si eu..ca nu imi era rau sau ceva...ehhh putin neglijenta ca nu ma asteptam.....Dar copilul e bine primit

In 39+ ne apropiem de 40 cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

rhynna super tare!
chiar dar de la doamne-doamne bb al tau!
sa ia o nastere usoara!
noi tinem motatele in alerta aici

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 32+cu dodoloatza frumoasa

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Rhynna stai super super bine cu kg!! Ai sa te intorci fara ele din spial

------------------------------------------------------------------------------------------
36+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Viss doi pupici pentru doi bebei si pentru mami.

------------------------------------------------------------------------------------------

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Cristi tocmai a cerut si a facut un pipi mic la olita

.. si am pus poza de azi in tricoul gri

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 38+ cuCatalina Ioana

AMR: 8 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Apropo de carucior si de vazut 'live'. Stiti ca v-am zis eu ca mi-am comandat caruciorul asta (pe albastru):

www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/carucioare-copii/carucior-copii-508-peppe-douceur.html" target="_blank">http://www.wonderbaby.ro/sa-ne-plimbam/carucioare-copii/carucior-copii-508-peppe-douceur.html
M-au sunat ca nu-l mai au in stoc. Am fost asa suparata..din fericire am ajuns la un magazin si l-am vazut..nu era ceea ce vroiam, materialul era naspa, avea un balans la tevi..eram super fericita ca nu l-am luat.

Din magazin l-am luat pe asta:
www.carucioare-copii.ro/carucioare-sisteme-modulare/305-carucior-4baby-izzy-2-in-1-.html" target="_blank">http://www.carucioare-copii.ro/carucioare-sisteme-modulare/305-carucior-4baby-izzy-2-in-1-.html

E cu un milion mai mult dar are si materialul super si rotile merg perfect si cosulet. Landoul are o salteluta destul de groasa si atat sportul cat si landoul au invelitor pentru picioare.
Mi-am luat in plus si husa pt ploaie (desi mat. caruciorului e impermeabil) si perdea de insecte.
Acum ma declar satisfacuta

AMR - 3 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc dorinutz
- azi dim,ca intotdeauna in week-end am mancat cu sotul- o omleta din 3 oua amandoi cu: 1 felie paine, 1 felie pateu, si 2 cu unt si miere albine, plus lapte nesquik, dupa care m-am culcat la loc.m-am trezit dupa 1 h, ca nu puteam respira, ma sufocam. am stat pe marginea patului, nimic.am iesit pe-afara la aer, si am sfarsit prin a da la rate m-a bulversat barbatul cu meniul lui- eu cand sunt singura acasa, mai mult de 2 felii paine odata nu mananc niciodata, asa ca azi bebicii cand au vazut avalansa,s-au gandit ca surplusul sa mi-l dea inapoi

AMR 4 SAPT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

multumesc dorinutz
- azi dim,ca intotdeauna in week-end am mancat cu sotul- o omleta din 3 oua amandoi cu: 1 felie paine, 1 felie pateu, si 2 cu unt si miere albine, plus lapte nesquik, dupa care m-am culcat la loc.m-am trezit dupa 1 h, ca nu puteam respira, ma sufocam. am stat pe marginea patului, nimic.am iesit pe-afara la aer, si am sfarsit prin a da la rate m-a bulversat barbatul cu meniul lui- eu cand sunt singura acasa, mai mult de 2 felii paine odata nu mananc niciodata, asa ca azi bebicii cand au vazut avalansa,s-au gandit ca surplusul sa mi-l dea inapoi

AMR 4 SAPT.

i-a inghesuit stomacul si si-au facct loc...

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput

ce frumos e Dorinut@.....eu tare mia-m dorit unul asa albastru-turcuaz dar ce am gasit erau incomode sau fara una alta
si cred ca tb sa-i iau rosu lui bb ca asa vroia ea

AMR 6 saptamani
69/11

Mergi la inceput