Fluturasi de mar-apr2011 (143)Hai Rhynna!
Raspunsuri - Pagina 12
mandreeac spune:
Leeloo 
si te asteptam maine cu vesti de la eco! Foarte interesant ce ne-ai trimis sa citim!

Millie 
si pentru tine si pentru Timeea!
Cami 

Xeo multa sanatate si ai grija sa nu racesti si tu!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bulina_mica Am pus si eu o pozitza cu burtica de acum vreo 2 saptamani, ce ziceti e mare? Gravidutza fericita 37+ cu ![]() AMR 9 ZILE!!!!!!! |
E frumoasa burtica, dar cam intunecata poza! Pune-ne o poza mai recenta si mai luminoasa!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
bulina_mica spune:
Mandreac mersi 
BB_yasmi o sa anunt maine sa-mi puneti si mie data pe prima pagina, n-am zis nimic pana acum ca o fost dr. plecat si mi-era teama sa nu cumva sa ma apuce nasterea fara el.
Apropo cine imi trimite si mie mesaj privat cu nr. de telefon sa anunt si eu evenimentul, ca nu o sa am laptop la spital.
Gravidutza fericita 37+ cu 
AMR 9 ZILE!!!!!!!
anaxena spune:
eu pap o felioaie cu margarina,cashcaval si sunca de curcan insotita de o cana cu lapte..mmm
e asha devreme ca nu shtiu ce sa fac,trebuie sa fac curat,uff alt chin pt burtica mea
maine ma duc la echo la dr de la Pitesti,sa vedem ce face colul si tot maine ma duc sa-mi iau si analizele
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
34+
cum creste Alex
AMR 39 zile!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
ailed_dota spune:
pofta buna Anaxena!
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
32+cu dodoloatza frumoasa
AMR 6 saptamani
69/11
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui bulina_mica Mandreac mersi ![]() BB_yasmi o sa anunt maine sa-mi puneti si mie data pe prima pagina, n-am zis nimic pana acum ca o fost dr. plecat si mi-era teama sa nu cumva sa ma apuce nasterea fara el. Apropo cine imi trimite si mie mesaj privat cu nr. de telefon sa anunt si eu evenimentul, ca nu o sa am laptop la spital. Gravidutza fericita 37+ cu ![]() AMR 9 ZILE!!!!!!! |
Iti trimit eu!

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 3 saptamani
lauriciu_25 spune:
buna dimineata dragelor!

am intrat sa i urez rhynnei nastere usoara si un bebe cat mai mancacios si sanatos!

noi numai ce am ajuns de la examen si suntem morti de oboseala...
eu am niste arsuri groaznice,nu stiu ce sa ma mai fac
32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 8 SAPTAMANI
MaryM85 spune:
buna dimineata!

bafta rhynna

nastere usoara iti doresc si bebe sanatos

.si eu mi-am schimbat semnatura
trece timpul.
31sp+
AMR 8 SAPTAMANI
stefyapost spune:
'neata burticute si mamicute!!

am intrat repede sa nu pierd galeria ![]()

hai rhynna

nastere usora,bebel sanatos,frumos si papapcios!!!! 

pe restul va
....ma duc sa @basculez@ si eu 2-3 felii de tost![]()
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 35+

4+ weeks to go

mandreeac spune:
| citat din mesajul lui lauriciu_25 buna dimineata dragelor! ![]() ![]() am intrat sa i urez rhynnei nastere usoara si un bebe cat mai mancacios si sanatos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noi numai ce am ajuns de la examen si suntem morti de oboseala... eu am niste arsuri groaznice,nu stiu ce sa ma mai fac ![]() 32 saptamani de fericire cu baietel scump si drag AMR- 8 SAPTAMANI |
Ia un Rennie, bea o cana cu lapte si dormi putin! Sper sa iti treaca.

Andreea B.
cu o minune
Rares Andrei
AMR 3 saptamani