Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 8
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex DANASOR, CARFUR-CARFUR, DA UNDE-S CA NU LE-AM GASIT! PASTELE PANZANI DA, DAR ROSIILE NU RUXITA, FRUMOASE POZELE! TOT FRUMOS A RAMAS CAIUS...DELICIOS! SI MAMI DIN CE IN CE MAI SEXY... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
... si se mai face! da eu sper sa castige teren deja desteptaciunea... mai ales ca are unda de la sora-sa, ca are voie sa fie mai destept decat ea...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
Simply, Larisel, Lorex.. ...multumim de comment-uri..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lucia2000 spune:
Salutari fetele
de-abia am terminat de recuperat capitolul trecut.
M-ati ametit cu ciocolata aia.
A trebuit da pap si eu macar un patratel
Intre timp am descoperit ca am niste mascarpone in frigider care expira peste o saptamana asa ca o sa fac niste tiramisu.
Cum mai am si niste smantana pt frisca tot aproape de termenul de expirare cu o sapt o sa fac si niste inghetata.
M-a zapacit o prietena ce buna e inghetata cu mere coapte
myky791 spune:
sorina iris e os cumpica. ce ochi albastri are iti vine sai mananci.
si kay sa facut mare, e un frumos si jumatate iar mami o sexoasa
cum fuse intalneala gagici mamici?
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
myky791 spune:
lucia vreau si eu tiramisufieti mila si trimite si la mine una bucata
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui myky791 sorina iris e os cumpica. ce ochi albastri are iti vine sai mananci. |
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Salutari fetele de-abia am terminat de recuperat capitolul trecut. M-ati ametit cu ciocolata aia. A trebuit da pap si eu macar un patratel Intre timp am descoperit ca am niste mascarpone in frigider care expira peste o saptamana asa ca o sa fac niste tiramisu. Cum mai am si niste smantana pt frisca tot aproape de termenul de expirare cu o sapt o sa fac si niste inghetata. M-a zapacit o prietena ce buna e inghetata cu mere coapte |
Lucia.....eu nu stiu cum e inghetata cu mere coapte, dar stiu cat de buuuna poate sa fie placinta de mere, calda, cu o portie mare de inghetata de vanilie, deasupra!
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Me&tati avem ochii verzi...copila..habar n-am, parca e inca nedefinita culoarea un gri albastrui, as zice eu....poate nu se fac caprui, sper si eu... Credeam ca nu prea se mai schimba culoarea dupa un an...nu stiu ce sa zic...eu sper sa nu.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Si daca iti spun ca mie mi s-au schimbat ochii din albastrii in verzi dupa 14 ani, ce zici?
sorina_bz spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Si daca iti spun ca mie mi s-au schimbat ochii din albastrii in verzi dupa 14 ani, ce zici? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Iti zic ca te-am vazut in poze, impreuna cu Teo, si ai niste ochi absolut superbi!