Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 7
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Mi-a spus cineva aseara ca parmezanul ar avea f mult calciu si ca in afara se da la copii imediat cum incep diversificarea. Voi ce stiti? Ca mie imi place f mult si i-as da si bobitzei..i-am mai dat o data de la mine din farfurie niste paste "murdarite" de parmezan.. |
Asa stiu si eu, ca se poate da devreme, cam o linguritza la un castronel...si ii mai pun si eu lui iris...
Poate fi sarat, poate aici sa fie o problema, dar...nu mai sunt chiar bebelushi...zic si eu..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danasor spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
Hei! Ce mai faceti voi? Editez: daca tot n-ai raspuns inca.. Sa te intreb unde ai gasit rosii la borcan bio? si la reteta aia de ghiveci de legume la cuptor fierbi intai legumele si apoi le dai la cuptor sau cum? Mi-a spus cineva aseara ca parmezanul ar avea f mult calciu si ca in afara se da la copii imediat cum incep diversificarea. Voi ce stiti?[/red] Ca mie imi place f mult si i-as da si bobitzei..i-am mai dat o data de la mine din farfurie niste paste "murdarite" de parmezan.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
suntem plecati de acasa de o saptamana, ajungem diseara
rosii - car4, legumele nu le fierb, dar daca le untesti un pic in ulei de masline intai ies ffff gustoase, si nu pun apa deloc, tb insa sa acoperi vasul si e f bun cu parmezan deasupra, eu nui-am dat parmezan doar cascaval ras, dar cred ca e ok si parmezanul
Ruxita spune:
pos poze in contul comun... putine reusite ca nu mai sta la pozat, vine repede peste mine sa-i dau aparatul si sa-i arat poze si filmulete...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita pos poze in contul comun... putine reusite ca nu mai sta la pozat, vine repede peste mine sa-i dau aparatul si sa-i arat poze si filmulete... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mama, ce baiat mare si frumoooos! Si cum castiga el in lupta dreapta cu copanul!
Si mami a lui...ce tinerica si frumusica!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui Ruxita pos poze in contul comun... putine reusite ca nu mai sta la pozat, vine repede peste mine sa-i dau aparatul si sa-i arat poze si filmulete... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
lorex spune:
DANASOR,
CARFUR-CARFUR, DA UNDE-S CA NU LE-AM GASIT!
PASTELE PANZANI DA, DAR ROSIILE NU
RUXITA,
FRUMOASE POZELE!
TOT FRUMOS A RAMAS CAIUS...DELICIOS!
SI MAMI DIN CE IN CE MAI SEXY...
larisel spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Cu copila...da, asa e...incerc mereu...e cam rezistenta la schimbare, si naravasha, pe deasupra... Abia astept sa vorbeasca, sa-mi spuna exact ce vrea...poate asa o scoatem la capat... |
Si eu abia ashtept sa vorbeasca... nu mai rezist mult la urletele la care nu gasesc motivatzie si deci nici rezolvare...
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
azi m-am tuns iar (ceaunel) si ma si vopsesc neagra smoala ... ce iese voi vedea...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Mama, ce baiat mare si frumoooos! Si cum castiga el in lupta dreapta cu copanul! Si mami a lui...ce tinerica si frumusica! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
... nu pare deloc genul care manca totul pasat, nu-i asa?