Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 6
simplicity spune:
Ariana are ochii caprui-exact ca si tati ei,recunosc ca mi-as fi dorit sa aiba verzi(cum ii am si eu)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
lorex spune:
LA MULTI ANI, printzesa MARIA DALIA!
Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa si voioasa!
LA MULTI ANI, micule portughez LUCAS!
Sa cresti mare, mare si sanatos, sexos, voios!
lorex spune:
Sorina,
mersi de pontul cu husa de bumbac. o sa-i aiu si eu ca e sintetica asta. adevarul e ca nu m-am gandit la optiunea asta cand am cautat dar nici n-am vazut la vreunul sa aiba husa de bumbac ca poate mi se aprindea beculetul..
Cred ca te-a sfatuit bine Larisel in leg cu mesele fetei...dar na, acuma vezi si tu ce poti si ce te lasa sa schimbi in meniul ei..
Dece,
nu, nu are husa de bumbac...din pacate..dar e asa de frumos si-i sta asa bine bobitzei in el!
nu mai e bebelush..e domnisoara..sta cu fata in directia de mers
Alexutzza,
tu esti suparata pe mine?
Fetelor, sunteti asa simpatice ca mi-e tare ciuda ca nu ma pot intalni si eu cu voi
Poate o puneam si de-un club...ce numai Nyny sa se distreze?
Ana,
sorry pt examen..o scoti tu la capat pana la urma..bafta!
Elefantica,
pupacioasa si iubareatza fiica-ta! Asa le sta bine la fetite
MP,
esti bestiala!
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Alexutzza, tu esti suparata pe mine? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
NUuuuuuuuuu! Doamne Fereste....stau si ma gandesc acum de ce te gandesti asa?
Cred ca din cauza ca nu raspund la mesajele tale? sorryy sorry sorryy , raspund in gand in timp ce citesc si cand scriu, uit
Recuperez ce-mi amintesc:
Scaunul e superp! Inglesina e un brand f bun si f safe si au un sistem de prindere excelent! Sa il stapaneasca sanatoasa bobitza!
Sotul meu nu a dat pe nimeni afara la party , ba chiar le-a facut tuturor poze frumoase!
Felicitari pentru Bobitza care merge!
si mai ce am uitat?
sorry, sorry , sorrry
Cu multe fete fac asa...uit sa mai scriu, incep mesajul, ma carnatesc lund-o p-alaturi uneori si uit sa raspund la multa lume
ma ierti?
de Yannis
ana_g spune:
am iesit si noi putin in curte, m-am "indurat" sa las toceala putin....a durat mai mult imbracatul/dezbracatul, si cu asistenta lu soacra-mea ca nu statea, parca-l taiam.....voia sa se arunce in zapada, am zis ca nu, ca e cu pipi de pisica. il luase si somnu, aproape sa-mi adoarma in brate.
[rex]lorex[/red], deja o pui cu fata spre directia de mers? ca ma bate si pe mine gandu, dar tot mai safe mi se pare invers, unii recomanda pana muuuuult mai incolo pozitia contra directiei de mers. sa stapaneasca sanatoasa scaunul!
gata, ma striga.....cursurile
_
mama lui Stefan, pui scump
danasor spune:
citat din mesajul lui ana_g [rex]lorex[/red], deja o pui cu fata spre directia de mers? ca ma bate si pe mine gandu, dar tot mai safe mi se pare invers, unii recomanda pana muuuuult mai incolo pozitia contra directiei de mers. sa stapaneasca sanatoasa scaunul! gata, ma striga.....cursurile _ mama lui Stefan, pui scump |
eu o pun demult asa... stiam ca doar scoica se pune invers...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui lorex Sorina, mersi de pontul cu husa de bumbac. o sa-i aiu si eu ca e sintetica asta. adevarul e ca nu m-am gandit la optiunea asta cand am cautat dar nici n-am vazut la vreunul sa aiba husa de bumbac ca poate mi se aprindea beculetul.. Cred ca te-a sfatuit bine Larisel in leg cu mesele fetei...dar na, acuma vezi si tu ce poti si ce te lasa sa schimbi in meniul ei.. |
Lorex ..ma bucur ca ti-a folosit treaba cu husa...
Cu copila...da, asa e...incerc mereu...e cam rezistenta la schimbare, si naravasha, pe deasupra...
Abia astept sa vorbeasca, sa-mi spuna exact ce vrea...poate asa o scoatem la capat...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
NUuuuuuuuuu! Doamne Fereste....stau si ma gandesc acum de ce te gandesti asa? Cred ca din cauza ca nu raspund la mesajele tale? sorryy sorry sorryy , raspund in gand in timp ce citesc si cand scriu, uit Recuperez ce-mi amintesc: Scaunul e superp! Inglesina e un brand f bun si f safe si au un sistem de prindere excelent! Sa il stapaneasca sanatoasa bobitza! Sotul meu nu a dat pe nimeni afara la party , ba chiar le-a facut tuturor poze frumoase! Felicitari pentru Bobitza care merge! si mai ce am uitat? sorry, sorry , sorrry Cu multe fete fac asa...uit sa mai scriu, incep mesajul, ma carnatesc lund-o p-alaturi uneori si uit sa raspund la multa lume ma ierti? de Yannis |
esti de belea!
am intrebat ca m-am gandit ca poate te-au suparat glumitele mele si ca sa nu-mi spui ceva "de dulce" mai bine nu spui nimic.
daca e din lipsa de timp atunci nu-i problema, nici eu nu apuc sa raspund tuturor! nu ma supar deloc, doar am vrut sa fiu sigura ca nu te-am suparat cu ceva!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
eu o pun demult asa... stiam ca doar scoica se pune invers... pui mic |
Hei!
Ce mai faceti voi?
Editez: daca tot n-ai raspuns inca..
Sa te intreb unde ai gasit rosii la borcan bio?
si la reteta aia de ghiveci de legume la cuptor fierbi intai legumele si apoi le dai la cuptor sau cum?
Mi-a spus cineva aseara ca parmezanul ar avea f mult calciu si ca in afara se da la copii imediat cum incep diversificarea.
Voi ce stiti?[/red]
Ca mie imi place f mult si i-as da si bobitzei..i-am mai dat o data de la mine din farfurie niste paste "murdarite" de parmezan..