Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 18
livia1980 spune:
Buna si de la noi!
Tocmai s-a trezit si inca....e linistit!Indata incepem alergatul...numai ca azi il scot afara ca e cald....
Fac si eu un sondaj....mi s-a propus sa ma intorc la servici, cu promovare si marire de salar...Oare merita???Ca pe mine ma apuca plansul cand stiu ca ar trebui sa-l las pe Alexandru....si chiar nu stiu ce sa fac ??Voi ce spuneti????
sorina_bz spune:
Ioana, MP, Lucia...multumesc mult pentru raspunsuri!
MP...sarumana de aprecieri la adresa lui murdarici!
Nyny....am bocit de emotie, mami..offff, ce emotionanta poveste....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
lorex spune:
MP,
poate era doar obosit...sau poate are si el cheful/durerile lui..
bobitza se comporta bine in vizite ca e ceva nou si o captiveaza, daca mai gaseste si jucarii e super...insa daca e obosita nimic nu-i convine.
Nyny,
super povestea...mi-a facut placere sa citesc despre emotii prin care am trecut si eu si noi toate care ne-am adunat aici
LA MULTI ANI IOANA!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Buna si de la noi! Tocmai s-a trezit si inca....e linistit!Indata incepem alergatul...numai ca azi il scot afara ca e cald.... Fac si eu un sondaj....mi s-a propus sa ma intorc la servici, cu promovare si marire de salar...Oare merita???Ca pe mine ma apuca plansul cand stiu ca ar trebui sa-l las pe Alexandru....si chiar nu stiu ce sa fac ??Voi ce spuneti???? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
pai nu asta iti doreai? sa incepi serviciul?
daca mai ai si marire de salariu...iuhuuu!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui happyella Buna fetele! am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa |
aoleu.........dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!iti doresc multa putere si sa fii tare si pentru mama ta............
eu stiu ca e greu, si mereu ne intrebam.DE CE?
DE CE EL?
dar sa stii ca Dumnezeu are in mana lui vietile noastre, a tuturoa, si el stie foarte bine pana cand trebuie sa stam pe Pamant si cand ne va zice GATA, acum hai la Mine..............
Eu cred si stiu ca este acum intr-un loc bun, chit ca voua va e greu, ca l-ati iubit mult si va va lispi mult de tot.............dar asta este viata.........
foarte importan e sa fiti puternice..tu pentru amma ta si epntru fetita ta...si trebuie sa mergeti mai departe..........
am scis mesajul asta, ca am citit multa suferinta si durere din postul tau..............
aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna si de la noi! Tocmai s-a trezit si inca....e linistit!Indata incepem alergatul...numai ca azi il scot afara ca e cald.... Fac si eu un sondaj....mi s-a propus sa ma intorc la servici, cu promovare si marire de salar...Oare merita???Ca pe mine ma apuca plansul cand stiu ca ar trebui sa-l las pe Alexandru....si chiar nu stiu ce sa fac ??Voi ce spuneti???? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
asta tu stii cel mai bine..........
dacaa veti nevoie de bani...cat e aia marire?..daca ai cu cine sa il lasi
in cine cum ai incredere.......
daca ramane fara tine..........
depinde.numai tu poti sa iei decizia corecta...............
Beatrice1982 spune:
LMA Ioana-Cristina!!!
Sa fi santoasa, norocoasa si sa ai parte de multa fericire!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
danyela eu ma in contiunare pentru voi........
pentru sanatatea lui Arthur si pentru ca voi sa fiti puternici sa rezistati stresului astuia...........
of of offfffffffffffffffffffff
da, sas tii ca si eu am constatat asta pe pielea mea, ca niste persoane care sunt la sute de km de tine, pote mii, in cazul tau sa iti fie asa aproape si sa iti dea ajutor cand nici nu te astepti si sa fie acolo cand trebuie......
ajuta enorm de mult in situatii din astea, si si in orice situatie nasolala.........o vorba buna face mult..........iti alina sufletul........si te face sa te simti mai puternica, mai sigura pe tien.mai optimista si mai increzatoare in soarta asta........
ma bucur ca te simti mai bine, si eu sper sa isi revina............
este asa un copil frumos, si pare asa de sanatos....eu nu imi dau seama cum ar putea sa fie bolnav......
sper ca dumnezeu sa il fereasca de tot ce e rau in lumea asta................
Beatrice1982 spune:
nyny m-ai facut sa plang....acolo pe la sfarsitul povestii......astept va urma-ul........si ala e special, cred.......
sa iti traiasca puii si sa fie sanatosi si voi la fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!