Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am vazut si eu poze wow..........

gemanutzele sunt pe baricade, vad............foarte haioase..........sa va traiassca........

si restul sunt frumosi...........adorabili.......

am vz si gazele sexoase toate care mai de care.............:)
sa va fie de bine intalnirea........

musai sa mai fac si eu niste poze la ivanel, ca nu i-am mai fc de tare multa vreeme.........

Forever in love...with my baby...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Buna fetele!

am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut

singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Dumnezeu sa-l odiheasca...

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

al meu copil doarme de la 13.........a avut o trezire, a baut apa,
ma duc si eu langa el..........adik in patul meu.........

la noi e primavara!!!!!!!!!!
e soareeeeeeeeeeeee
am fost afara la plimbare de manuta mai mult de o ora.......
azi dimi a papat mai bine.sa vedem..........

mamici la bb2
maselele cand ies, il chinuie pana ies toti coltii??????????
sau cand rupe un colt gingia e gata???????
eu cred ca e prima varianta......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IOANA CRISTINA !!!

Mergi la inceput

Ele, Lucia2000, Alexutzzza, MP, Sorina, Haircut, Lorex, Bea va multumesc pentru ca ati citit povestea Marutzei mele.
Ma bucur ca am reusit sa impart cu voi trairile mele...
Promit sa scriu curand si povestea lui David.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

mamici la bb2
maselele cand ies, il chinuie pana ies toti coltii??????????
sau cand rupe un colt gingia e gata???????
eu cred ca e prima varianta......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Bea oricum difera de la copil la copil...
Mara a fost mai agitata cand au iesit canini. La masele parca n-a fost chiar rau...sau poate am uitat

Mergi la inceput

Haircut ce frumos a reactionat Maia cand te-a vazut ...se pare ca aveti o relatie speciala. Felicitari pentru primii pasi singurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Buna fetele!

am intrat sa vad ce mai faceti...eu sunt pe fundul butoiului... nu vreau sa va intristez, dar simteam nevoia sa vb cu cineva ....din pacate luni L-AM PIERDUT PE TATA .... suntem tristi, indurerati, a ramas un gol care nu poate fi umplut

singura mea alinare in aceste momente este A... o sa mai stau cateva zile in Buc si apoi o sa merg cu pitica acasa sa o sustin pe mama... o perioada nu cred ca voi mai putea intra... o sa-mie dor de voi toate... poate o sa pot vreodata sa va spun ce au insemnat aceste zile grele pt mine si pt familia mea (in special pt micutza mea de care a trebuit sa ma despart)... cand am revenit se tinea dupa mine prin casa si nu ma scapa din ochi ca nu cumva sa dispar iar

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Sincer, imi pare rau ca trebuie sa treci printr-o asa experienta dureroasa.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi eu nu mai reusesc sa intru din cauza gazei asteia mici si a netului care la fiecare 5-10 min cade.
Dany ma bucur ca nu sunt vestile chiar atat de rele si ca se poate merge mai departe asa cum este arthur acum si treb doar supravegheat,sa dea DD sa fie totul bine.
Happyella condoleante.
Va invidiez pe cele cu intalnirea,ce gazele am vazut.....
Larisel nu stiu cum de rezisti si te descurci cu 2 bravo mamiii
Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu alexandra nu sta o sec,numai tampenii face si oricat as incerca sa am rabdare ,sa-i explic sa inteleaga sa o fac sa plece dintr-un loc unde nu are voie nu ne intelegem si pace .Aseara o pun in pat ac de obicei sa o pregatesc pt culcare ii dau drumu la tv ii zic sa stea cuminte si ma aplec doar ca sa iau din sertar pijamalele,deci fractiunde de secunda,ea nu stiu cu ce viteza s-a dat jos din pat ,ca a ajuns langa mine urland,plina la gura de sange,eu am inghetat pe loc,tremuram toata nu stiam ce sa-i mai fac am sunat o vecina de peste drum si a venit saraca femeie intr-un suflet,abia am calmat-o si linistit-o,cred ca s-a lovit de marginea de la pat ,nu-mi pot da seama copilu asta o sa ma imbatraneasca inainte de vremedimineata am vazut mai bine are sub nara o bubita o dara rosie pana jos la buza si e lovita si al buza si al gingie,am fost la dr cu ea e ok a zis sa stau linitita ca se mai intampla dar eu nu mai stiu ce sa ma fac cu ea
Gata m-am intins cat o placinta,ma simt aiurea ca si cum as fi o mama iresponsabila dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac,cumnata auzi la ea cica sa o pedeposesc parca e copil de pedepsit sau batut o sa vada ea cand ii va creste si ei fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Tomaca ai PM.

Mergi la inceput