Pufi Ian - Feb 2010 (216 )- LMA Ioana-Cristina!
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
haircut Cunosc sentimentul revederii cu copilul iubit dupa o lipsa oarecare... E bine-venita din cand o confirmare din asta a dragostei dintre parinte si copil. Eu cand vin de la birou (dupa ce lipsesc vreo 4-5 ore de acasa), gemanutzele chiuie, imi zambesc galesh la intrare si o tulesc chiuind la joaca... uneori mi se urca in bratze si ne pupam, dar nu le prind mereu...
larisel spune:
Re-anuntz pt fetele care nu au fost pe faza si sunt doritoare: ashtept pm cu alegerile de pe tava de la motz pt prima pagina. Sau vi le trecetzi singure care vretzi, pot sa o fac si eu...
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ma bucur mult de intalnire, suna tare bine ce povestiti voi pe acolo, poate data viitoare suntem si noi mai "in forma" :)
Oricum, eu sunt o beneficiara directa a intalnirii, pentru ca Xela a fost o draguta si m-a ajutat sa intru in posesia cremutelor!
Asadar, multumesc Gmlady si Xela pentru efort!
Noi suntem in general bine, in particular subsemnata isi revine dupa o criza urata de bila
Andrei face progrese in fiecare zi, acum merge cu cineva tinandu-l de o manuta (ca betivii, clar, insa e bine si asa! ). Si dam noroc, bate 5, bate din palme, si da fruntea la pupat! Cam toate le-a invatat de la tati, prinde incredibil de repede.
Felicitari M. de Haircut pentru primii pasi singurica! De acum casa este cu adevarat a ta!
Beatrice1982 spune:
ma bucur ca v-ati simtit bine la intalnire!!!!!!!!!!
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Re-anuntz pt fetele care nu au fost pe faza si sunt doritoare: ashtept pm cu alegerile de pe tava de la motz pt prima pagina. Sau vi le trecetzi singure care vretzi, pot sa o fac si eu... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
eu sunt cam off topic la treaba asta.pentru ca la noi nu se taie mot si nu se pune tava, dar cred caam sa ii pun totusi sa vad ce alege..am mai zis ca ii fac, dar nu am avut cand................
apoi trimit pm
Forever in love...with my baby...
larisel spune:
Am incarcat si eu poze cu gemanutzele implicate in activitatzile de zi cu zi... mai simplu va arat ce fac ele toata ziua decat sa scriu...
miremia spune:
citat din mesajul lui larisel Am incarcat si eu poze cu gemanutzele implicate in activitatzile de zi cu zi... mai simplu va arat ce fac ele toata ziua decat sa scriu... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Doamne larisel, de cate ori ma uit la ele imi vine sa le mananc de scumpe ce sunt! Ma gandeam ca la tine cumva e bucuria la patrat.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Haircut felcitari pt primii pasi! Vezi, acum putem merge in Tineretului. ma bucur ca pana la urma ai avut o zi frumoasa.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Haircut felcitari pt primii pasi! Vezi, acum putem merge in Tineretului. ma bucur ca pana la urma ai avut o zi frumoasa. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu!!!!
Auzi tu la ea! cum sa nu vina ! Ce ganduri! Ma bucur ca te-am cunoscut si ca ti-a facut Maia surprize acasa.
de Yannis
xela_07 spune:
Am incarcat si eu pozele facute cu aparatul meu, sa vedeti ce gazele de gazele ...
Trebuie neaparat sa-i scot somnul de la pranz lui A ca pana la ora asta m-am chinuit sa o adorm si binenteles ca nu am reusit , l-am lasat p-al meu la aparat ca sigur adormeam inaintea ei si maine parca vad ca nu mai apuc sa intru.
Si mie mi-a placut la maxim azi, companie super si abia astept sa mai repetam.
Haircut - felicitari pt primi pasii , hai M . Ma bucur mult ca ti-ai incarcat bateriile .
Ele - nu uita pls ce am dicutat
Alexutza - dupa cm ti-am spus si live arati mai bine in realitate decat in poze, esti un fel de bomba sexi, imi place ... asa da
Mire - mi-a facut placere sa ne revedem, eu oricum te simpatizez f mult
Gmilady - mii de multumiri inca o data ptr cremutze. Dupa cum ma asteptam mi-a facut al meu teoria chibritului ca e bine baiatul acolo si ca daca nu-l cred pe el s-o intreb pe maica-sa sau pe doctorita noastra, sa las copilul in pace. Nu mai dau alte detalii ale discutiei dar iti inchipui tu .
Sunt f incantata ca ai reusit sa ajungi si tu si apreciez ca ti-ai rupt din timpul de weekend cand ar fi trebuit sa stai cu BBX. Esti the best .