Mamici inimoase de Constanta *142*
Raspunsuri - Pagina 6
CRIXIA spune:
'neatza!
Pe fuga un pic la voi pana se trezeste Ana! Buna cafeau virtuala la voi!
Simonapro, nici eu nu credeam ca o sa-mi iasa. Initial am ascuns rata, dar a fost un mare scandal. A mai dormit cand era bb cu manusi/ sosoni si alte chestii puse pe maini, dar ducea mana la gura si cu ele. Acum duce mana pe fata dar doar daca are rata, de fapt pune rata pe fata. Eu inca nu pot sa cred ca a scapat....oare chiar a uitat cum e sa suga degetelul? o fi ca si cu alaptatul?
Diana, adica biberon? E prea devreme sa renunte, asa consider eu! ALexia mea l-a aruncat pe geam la 3 ani...iti dai seama? Ca sfat in prb ta, habar n-am! Cred si eu ca sunt comisioanele mari si vei iesi in pierdere
Pisoi, sa mai puna micul Andrei inca 100-200 grame ca sa nu va tina prea mult in spital. Primul meu copil a avut 2600 la nastere si am plecat acasa cu 2400. Iar acum mandra mea e destul de inalta printre colegii de clasa. Incredere cu curaj iti doresc!
Cris82, frumoasa potaia care iti increteste nervii!
Happy, multumesc! Vezi ca s-a dublat mesajul tau.
Dodo, drum bun! Cati km faci zilnic?
Rox, Lulu si restul lucratoarelor....o zi excelenta va doresc!!
Mada, ce vacanta virusata ai avut si tu...
Si eu ma gandesc ca anul acesta reincep serviciul
Si legat de emotii, sa revenim la ziua de azi, maine.....se va naste finutul meu! Maine face cezariana, daca nu cumva se va grabi azi. De abia astept sa-l vad!
Si vin si cu o rugaminte la voi! Daca exista la bazar sau daca aveti cumva de dat de pomana un sling, wrap. Vreau sa ajut o proaspata mamica ce mai are acasa un copil de nici 2 ani. Aseara vorbeam cu ea si mi-a zis cat de greu ii era dimineatza, cand bebica de nici 1 luna papa tzatzi si trebuia sa ii dea cu lingurita celuilalt copil.
Pup all!!
diana2242 spune:
Buna dimi. Aha deci ma lecuiesc si de bani si de tot.am si uitat ca i-as fi putut avea.Mercic pt sfaturi si mai revin daca am timp.pupici
happymumy spune:
Neata!
Crix, acum am vazut ca mi s-a dublat mesajul, am sters unul dintre ele. Mi s-a blocat calculiciul exact cind am trimis mesajul, dupa care s-a inchis laptopul de tot. Cred ca se cere schimbat, dar momentan nu am bani alocati unor astfel de investitii!
Pupici tuturor!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
CRIXIA spune:
Pai eram lipita de mesajul tau, uimita de cele 60 de kg ale cainelui, apoi vroiam sa citesc si completarea, dar era acelasi
pisoi_aluna spune:
Neatza! Noi am mai fi dormit dar nu ne-a lasat tati, ca ii place sa ne chinuie si sa ne traga de falci, cat le mai are
Si servim un ceai, oricum nu le avem cu cafeaua...
happy nu-mi face devreme cezariana, pentru ca saptamana asta fac 38 de saptamani si joi ma programeaza pentru saptamana viitoare, deci pe la 39. Teoretic nu este devreme, practic nu s-a dezvoltat el pentru varsta asta...acum, om vedea cum o iesi...
In privinta dr., mi se pare un dr. bun in general dar a fost putin superficial in anumite privinte. Acum nu-mi mai bat capul, cand mai am o saptamana si ceva, dar sper sa fie bine totul.
Sa aveti o zi frumoasa!!!
37+ Andrei - 20.02.2011
roxanaz spune:
buna dimineata!
Crix waw ce realizare ai avut cu degetelul!! super!!
Pisoi imi pare rau da problema voastra cu retardul de crestere. sper sa nu se materializeze si in alte probleme. succes joi la medic.
Ghiulten, cum a inceput Ayli scoala? (tu nu esti ok la job???)
Cornelia, voi ce mai faceti?
Angi, ce prostie sa nu primeasca copilul la gradi dupa vacanta!!!! asa e de fiecare data?
ma apuc de munci
sa aveti o zi buna!
batmanita spune:
salut inimoaselor!
simo prezent!
in weekend de doua ori am inceput sa scriu dar a aparut cate ceva si a trebuit sa inchid calculatorul.
mama a cazut acasa si nu-si mai putea folosi mana dreapta, nu putea sa-si faca focul asa ca a stat la noi o saptamana ,eu si copii ne-am bucurat dar pt mine a fost ca si cum am mai avut un copil pt ca nu putea face mai nimic cu o mana.acum se simte mai bine si s-a dus la casuta ei.
acum ceva timp vorbeati de filme la cinema,au la fundeal oferta la orice film cu un leu, scrie ca azi este ultima zi cand se poate lua, m-ar incanta si pe mine dar nu am unde sa o las pe melisa.
pisoi bine ai venit, cand am fost gravida cu baiatul cand aveam cam 11 saptamani m-a speriat doctorul ca nu este format, inainte sa nasc mi-a spus ca are capul cam mic si cand am nascut a avut 4.100 kg ,si nu au fost nici un fel de probleme asa ca stai linistita, o sa fie bine.
melisa de vreo saptamana nu prea doarme noaptea ,ii ies maselele.
o intrebare pt lulu: am cumparat chamomilla ch 30, la farmacie mi-a spus sa-i dau de trei ori pe zi ,timp de trei zile dar eu prefer sa-i dau seara ca sa nu o doara noaptea si au trecut mai mult de trei zile, este ok?
crix felicitari pt realizarea cu degetelul
pupici la toate fetele
georgipuia spune:
Neata mamici inimoase... ati fost mai harnice ieri la postari... am avut ce recupera azi...
Pisoi... parerea mea este ca masuratorile de la eco sunt orientative, si cunosc atatea rateuri, incat chiar nu mi-as bate capul... plus ca mai sunt si caracteristici genetice care nu se tin neaparat de graficele pe care le au ei, plus ca unii copii au puseuri de crestere la o varsta, altii la o alta varsta... nu vad de ce nu s-ar intampla la fel si in timpul cresterii intrauterine.
Cunosc atatea cazuri de copii nascuti mititei, chiar si sub 2,500 kg la sarcina dusa pana la capat, sau copil de 900 grame la 7 luni, care are acum 26 de ani si e o domnisoara in toata regula... cunosc si o mamica care a nascut la 6 luni si medicii din ct vroiau sa considere copilul avorton si sa nu-l tina in viata si totusi copilul are acum o varsta cu Mony a mea...
Eu sincer mi-as pune speranta in Dumnezeu si as astepta sa nasc si sa vad atunci exact cum sta treaba. Daca e vorba numai si numai de greutatea corporala nu mi-as face absolut nici o problema. Curaj ca mai e putin! E pacat sa petreci ultimele zile stresata si ingrijorata.
M-ati innebunit voi cu cateii vostrii.. nu de alta, dar daca i-ar vedea copii mei as incurca-o... Teo e innebunit dupa caini si cred ca si-ar dori sincer unul... Mony vrea si ea la curte caine, desi se teme de ei si nu-i apropie nici daca o tii cu forta... In schimb ei si-ar dori si iepuras, si papagal... nu le putem avea pe toate... deocamdata as accepta mai usor ideea de papagali (sunt si pasiunea mea), iar cand om fi la casa noastra oi vedea ce compromisuri mai fac pentru copii mei.
Eu azi am servit colegele cu un ceai negru cu lamaie si sirop din dulceata de portocale
Va urez o zi minunata si sper sa ne auzim mai des!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
CRIXIA spune:
Batmanita, eu la durerea de dinti am combinat Chamomilla ch30 cu arnica ch15 si i-am dat de 3x/zi. Nu e ca la alopate, doza=efect, la homeopate picaturi mici si dese. Se vor vedea efectele noptile urmatoare.
CRIXIA spune:
Joneeee?!!!!!! Duminica ai sarbatorit-o pe Alexandra! de abia acum am vazut in lista!
Hai, zi ceva, macar putin....daca nu, trimitem soli in recunoastere la tine!!!