Mamici inimoase de Constanta *142*
Raspunsuri - Pagina 7
lulu77 spune:
Mneatza,
am aparut si eu, dupa ce am terminat si repriza de cursuri pe ziua de azi .
batmanita, este ok, nu este nici o problema, ii poti da linistita si mai mult de 3 zile, daca ii dai numai seara, si chiar daca ii dadeai doza recomandata, nu e nici un bai.Chamomilla este extract de musetel.Poti sa ii dai linistita minim 7 zile.
pisoi, ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebe.
happy, cum mai este la job?
Crixia, , super idee ai avut
revin, ma duc sa iau pulsul actelor
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Fiquelle spune:
Neata!
Tot citesc din urma si vad ca Georgi zice de vreo cateva ori ca nu mai stie nimic de Ionelia, ca a intristat-o povestea ei. Despre ce-i vorba, Georgi, cred ca am pierdut eu ceva?
happymumy spune:
Da, pisoi, asta vroiam si eu sa spun, apropos de Raica, este un excelent chirurg ( la mine nici nu se mai vede cezariana ) , insa intr-adevar este superficial. De asta mi-am si schimbat ginecologul .
Crix, uite cam cum arata namila mea http://www.caini-de-vanzare.ro/rasa/Terra-Nova-114.html .
Rox, Ayli e ok la scoala, inceputul a fost putin mai greu, dar acum ii place. Ieri a venit foarte fericita de la scoala ca a inceput in sfirsit sem 2.
Cu serviciul sunt putin mai ok , nu-s rezolvate toate , dar , poate in timp...
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Alexandra!
La multi ani fericiti David!
Ca de obicei, cu ceva intaraziere .
Sanzi, ce mai faceti voi?
Pentru ca Vladimir a continuat sa fie ametit, obosit si sa se dea cu capul de toate alea, plus ca a facut si o hemoragie nazala vineri seara (m-am speriat teribil), sambata i-am facut niste analize. Rezultatul nu e tocmai bun, aproape toate valorile sunt pe langa . Concluzia e ca e anemic si are si hipocalcemie. Sa vedem daca anemia se rezolva cu fier sau e vorba de talasemie. Of, saracul copil, nici de mancat nu mai mananca, el care era un mancacios. Sunt destul de ingrijorata, dar totusi rezultatul m-a linistit un pic pentru ca valorile sunt destul de apropiate totusi de limitele normale. Pe de alta parte, au aparut si niste "hematii in tinta" pe acolo. Of... nu mi s-a spus ca ar fi o mare problema.
georgipuia spune:
Cornelia.... verifica sa nu aiba copilu viermisori.. ai mei si-au pierdut pofta de mancare rau de tot si m-am trezit ca aveau viermisori...
La multi ani si Alexandrei de Jonesa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si succese ... iar cu David nu inteleg care e faza? E ziua lui? Daca DA.... La multi ani si tie, Davidutule...[s]
Mama cata mai cateloiul...
Figuelle... Ionela e internata la Bucuresti, de vre-o saptamana fara un diagnostic concret. Scrie la umanitare...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Cornelia spune:
Roxana, da fier va incepe sa ia de azi. Totusi singura analiza in limite normale (la limita de jos, e adevarat) a fost sideremia.
Vineri ii vom face si D3 injectabil pentru ca are carente si de calciu, plus ca nu i s-a inchis fonatanela.
Pe mine ma ingrijoreaza starea lui. Oboseste foarte repede si vrea la nani.
Nu mai spun in ce hal ma simt ca nu am mai fost la doctor cu el dinainte de a face 1 an .
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Georgi, a fost pe 4 februarie ziua lui David a lui Sanzi. |
Lol... alt David... sa fie sanatos si mereu fericit... La multi ani!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Cornelia, cu siguranta o sa fie bine, va lua tratament, si totul se va regla
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar