Mamici inimoase de Constanta *142*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si constipatia a fost unul din motive pentru care nu l-am preferat pe Nan. Am intrebat si eu printre cunoscuti, fiecare copil cu ritmul sau si mostenirea genetica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna

cris am auzit ca Nan cam constipa, asa o fi?

[
37+ Andrei - 20.02.2011

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

la Luca nu a fost deloc cazul, dar fiecare copil este diferit.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza fetelor.
Angi,sper ca azi esti un pic mai bine.Ma gandesc la tine.

Pisoi,David a baut Nan.I s-a dat in spital Nan si am continuat tot cu el si acasa..poveste lunga,nu intru in detalii.

O zi superba va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
sper ca Angi e ok.

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna
[La toate analizele din ultima vreme sideremia mi-a iesit foarte buna dar toata partea rosie la hemoleucograma mi-a iesit sub limita de jos. In conditiile in care fierul e bun, mi-a zis cineva ca ar putea fi un inceput de talasemie.

nu nu nu. sunt valori scazute in mod normal in sarcina. ce valoare are hemoglobina? iar talasemia nu poate avea "inceput" ca e o boala genetica, care este prezenta de la nastere pana la sfarsit. deci relax. si succes azi la doctor.
cat despre formule de lapte praf.... ia orice . daca ai nevoie de el si ii place ai rezolvat-o. daca nu.. poti incepe sa il schimbi. ai mei dupa intarcare tot nan au baut.

Gabi cum mai fara apa???? aoleu. sper sa se repare in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Pisoi, eu le-am Mariei si lui Stefan dat Milumil si Aptamil lui Vladimir. Nu am experienta in alaptat (din pacate eu nu i-am putut alapta), dar e corect ce ti s-a mai spus: daca ai in casa lapte praf esti tentata sa ii dai.

Kim, ! Intre timp m-am documentat si eu. Talasemie aveam eu in cap pentru ca i-a iesit fierul in limite normale (stii ca toti suntem medici pe Internet ). Doi pediatri m-au linistit si mi-au spus ca e anemie feripriva si nu e nimic de speriat. Plus ca probabil avea si o viroza (a avut ceva mucisori), motiv pentru care e cam toata hemoleucograma in afara limitelor. Inca ceva, Vladimir e alergic si chiar m-au intrebat medicii daca e asa. I-au iesit si eozinofilele peste limita. Of, plus "usoara microcitoza si hematii in tinta. Peste toate, calciul seric sub limimite... Cand am vazut numai semne de exclamare pe buletinul de analize, m-am cam panicat.
Eu am copiii la dr. Munteanu si mai apelez la dr. Fasie in caz de urgente, plus Homeomed ca s anu ajung in spital... Sunt totusi interesata de recomandarea unui medic de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

yupii am pus cafea cu chef de vorba

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dodo !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... va gasesc vesele si vorbarete...
Vladis... suntem tot cu gandul la tine
Pisoi mi se pare justificata dorinta ta de a avea in casa... in conditiile pe care le expui... se poate intampla orice, adevaru este ca e greu sa nu ai farmacie/magazin aproape... Copii mei au baut Milumil si am fost foarte multumita. In schimb eu zic sa intrebi medicul de familie, mai ales daca veiinscrie si copilul la acelasi medic. Eu am luat laptele la sfatul medicului si nu am avut probleme.

Miha77o... superjoc ai pus la bazar... sa vad cat ma indur sa ma intind la licitat

Eu am mari emotii cu creditul... cu proprietarii. Am impresia ca ne mint... off.. de s-ar termina odata

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Neata,
Eu o sa servesc cafeaua mai tarziu, dupa ce ma trezesc...ca acum ma pregatesc de
Zumbaretele, azi de la 5 e Marian, Monica nu vine, si fii-mea e suparata ca ei ii place de "fata, ca e mai sportiva"
Angi, sper ca esti mai bine...
Sper sa reusesc sa descarc pozele azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

pisoi toate marcile de lapte praf constipa,acum difera si de bebelush.In caz ca e musai lapte praf,poti sa rogi sotul sa dea o fuga la market si sa ia o cutie cat inca esti in spital.dar sunt sigura ca nu vei avea nevoie de asa ceva..mie mi s-au facut niste injectii cat am stat in spital,pentru stimularea lactatiei si am baut multttt ceai de fenicul si anason
georgi timen pumnii sa termini mai repede cu actele la casa

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput