Mamici inimoase de Constanta *142*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dispar...au dat drumul la apa
recuperez dupa ce duc hunul la gradi

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Multumesc pentru sfaturi, fetelor.

roxana bine ca m-ai lamurit, eu am o prietena cu talasemie dar nu prea stiam cu ce se mananca...si in conditiile in care mi-a iesit anemie dar calciul si sideremia in valori era cam nelamurita de unde e problema...oricum, nu s-a alarmat nimeni, deci nu mi-am facut probleme, dar ma gandeam la nastere, mai ales fiind cezariana, sa nu am vreo surpriza...

cris am incercat sa beau ceaiul ala de fenicul si anason de la Humana dar imi vine rau de la el, asa ca va trebui sa caut alta modalitate. Nu reuseam sa-mi dau seama de ce nu suport gustul ala aromat de anason si de unde mi-e cunoscut...si pana la urma mi-am adus aminte de jeleurile sau bomboanele liquorice pe care le uram cu pasiune in copilarie

37+ Andrei - 20.02.2011

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

salutare....

hm...inseamna ca azi zic pas la Zumba...

de angi,are grija soacra ei si bineinteles copiii!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata, fetele!

Miha: mananci bataita, auzi zice pas, pai cum sa lipsesti,sa fim in echipa completa, nici fetele n-au mai facut niciodata cu Marian, sa vezi ce distractiv e, el oricum explica pasii mai mult decat Monica. Trec pe la tine si te iau

Cris: multumesc pentru sfatul cu doctora, dar e mult prea departe de noi, intre timp am vorbit cu o prietena si mi-a recomandat doctora ei.

Fug la mancarica

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Neata, fetele!

Miha: mananci bataita, auzi zice pas, pai cum sa lipsesti,sa fim in echipa completa, nici fetele n-au mai facut niciodata cu Marian, sa vezi ce distractiv e, el oricum explica pasii mai mult decat Monica. Trec pe la tine si te iau

Simona,initial am zis pas din motiv de instructor,apoi mi-am dat seama,ca la ora 17 trebuie sa fiu la gara,ca trebuie sa ridic pachetul de la mama!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisoi_aluna
roxana bine ca m-ai lamurit, eu am o prietena cu talasemie dar nu prea stiam cu ce se mananca...si in conditiile in care mi-a iesit anemie dar calciul si sideremia in valori era cam nelamurita de unde e problema...oricum, nu s-a alarmat nimeni, deci nu mi-am facut probleme, dar ma gandeam la nastere, mai ales fiind cezariana, sa nu am vreo surpriza...

oricum ti se fac analize inainte de nastere, indiferente de modalitatea de a naste. deci eventualele carente sua probleme se vad atunci si se actioneaza in consecinta. nu mi-ai spus cat ai hemoglobina si HCT (hematocrit).

Mergi la inceput

roxana ultimele analize le-am facut pe 27 ianuarie si am inteles ca astea sunt pentru nastere, cu coagulograma si ce mi-a mai dat...am avut hemoglobina 11 si hematocrit 33, nu sunt foarte scazute...si de obicei mi-au iesit proteine in urina si ma si umflu dar tensiunea nu prea depaseste 11 cu 5...

37+ Andrei - 20.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pisoi, cum ultimele analize? mai ales ca nasti cezariana...eu stiu, sau cel putin asa era pe "vremea mea" sau poate am fost eu caz izolat dar in dimineatza programarii la ceza mi-au facut analize in spital.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Asta nu mai stiu...poate or face si atunci, eu nasc la Euromaterna...dar dr. mi le-a dat la ultima vizita si mi-a zis sa vin cu ele...habar n-am...

37+ Andrei - 20.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

normal ca vii cu ele la nastere dar asta nu inseamna ca ele sunt valabile si pentru nastere. ti se vor face altele pe loc.

Mergi la inceput