Mamici inimoase de Constanta *142*
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
mneatza,
pisoi, eu il am pe Luca la Dr. Sima, si sunt multumita de ea.
Revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
pisoi_aluna spune:
Neatza, fetele!
Lapte cu cereale pentru noi ![]()
![]()
![]()
Multumesc, lulu, dna Dr. Sima a primit cele mai multe recomandari si i-a facut si impresie buna mamei cand a fost la Homeomed la alt dr.
Cel mai probabil ne vom inscrie la dansa.
Azi ne facem de lucru asteptand ziua de maine, sa vedem cand ne programeaza intalnirea cu printul

37+
Andrei - 20.02.2011 
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Dodo-pui spune:
Pentru mine dr.Sima este unul dintre putinii OAMENI-Doctori intalniti in viata noastra.Nu suntem in lista dumneaei dar de cand ne-a aflat problemele ne este alaturi(profesional) si stiu ca o pot sunat daca-i o problema nou ivita.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata fetele... bine ati revenit, plimbaretelor ![]()

Referitor la pediatra noi suntem la Doamna Dumbrava Carmen... superom... nu am avut contact cu doamna Sima, dar pana am dat de Dumbrava am avut destule experiente dificile cu alti medici de familie/pediatrii/de specialitati...
Referitor la faringita... eu recomand cu mare caldura Propolis cu vitamina C +/- echinaceea de supt. La mine in sarcina a curatat chiar si amigdalele infectate si marind imunitatea sunt convinsa ca ajuta si mai jos pe caile respiratorii.
Va pup si ne mai auzim pe parcursul zilei!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
am revenit...
de dimineatza am asistat la ceva ce efectiv m-a socat, la gradinitza.
In timp ce il schimbam pe Luca, langa noi era si o fetitza mai mare, cred ca grupa mare, parea oricumd e 5-6 ani, cu mamica ei.Plangea, suspina copila si o ruga pe mama sa nu o lase la gradinita ca nu se simte bine.Doamna(nu ii pot spune mama
) ii tot spunea s ataca, s anu faca show, ca o face de ras(cuvintele ei), cea mica tot suspina, parca ii era si frica sa planga efectiv....pana cand in fractiune de secunda o plesneste pe fata si o taraie spr eusa de la intrare amenintand copila ca o da in strada daca continua sa planga, ca ea are azi treaba si nu are timp de ea.am rams muta...am avut tendinta sa ma bag..m-am abtinut dar m-am dus si am chemat ingrijitoarea.
copila plangea in continuarea si ii cerea mamei sa vina sa o ia mai repede de la gradinita, ca nu se simte bine, mama tot o ameninta si tot urla la ea.
Luca ma intreaba :de ce tipa mami doamna la fetita?
Ea l-a auzit, se intoarce spre noi si ii zice lui Luca sa isi vada de treaba lui 

A intervenit ingrijitoarea si o educatoare, mi-am trimis copilul in clasa lui si am plecat extrem de intoarsa pe dos....nu am mai putut asista la discutie, mi-a fost teama ca daca raman, nu raspund de reactiile mele cu privire la doamna respectiva .
Ma tot gandesc de dimineatza la bietul copil 

Sper sa se faca ceva.....
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
Alina persoana respectiva numai doamna nu poate fi numita...din pacate pentru copila ei![]()
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
![]()
![]()
Soc... Chiar daca se face ceva in cadrul gradinitei, mamica va fi si mai inversunata pe copil.. acasa...

Oare fata chiar nu se simtea bine? sau incerca un santaj emotional la care mama nu a vrut sa cedeze?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia![]() ![]() Oare fata chiar nu se simtea bine? sau incerca un santaj emotional la care mama nu a vrut sa cedeze?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chiar daca fata incerca sa o santajeze emotinal....tot nu a procedat corect "fumeia" respectiva.
Eu am ajuns la concluzia ca sunt oameni care nu stiu aprecia si multumi lui Dumnezeu ca au copii sanatosi( raceli si alte chestii comune cat de cat) ...
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
georgi, mie greu sa cred ca era santaj, plangea efectiv, nu maraia, si apoi si santaj sa fie..oare asa sa iti zdruncini copilul si sa il ameninti cu scosul in strada???
Luca zilnic ma santajeaza 
aseara imi spune:
Mami te iubesc pana la Sibiu, dar tu stii ca iubitul vine cu trenul pana la Bucuresti si de acolo ia tramvaiul ca nu mai are combustibil?
si de dimineatza ne pregateam sa iesim pe usa sa plekam spre gradi/serviciu si el inca era cu ochii in TV...
- hai Luca inchid Tv-ul ca intarziem
- el cu telecomnda in mana se chinuia sa inchida TV-ul, off iar nu ma asculta televizorul asta, si asa imi vine sa ma supar, dar ma grabesc.
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
Dodo-pui spune:
| Citat: |
dodo, multumim de link-uri cand incepe gradi ma documentez si eu cate domnisoare avem in clasa si lansam o comanda |
poti sa o faci pana pe data de 20 februarie

Dumnezeu imposibilul!