Mamici inimoase de Constanta *142*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Apropos de pediatri, si eu as fi interesata ca doar trebuie sa inscriu printul in cel mai scurt timp...am auzit lucruri bune despre dna dr. Sima Anca de la Homeomed. Stiti ceva de ea?

37+ Andrei - 20.02.2011

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Fetelor care va pricepeti la homeopate, ce-mi recomandati pt dureri in gat, pt mine? (boala profesionala, am fost la dr. ORL-ist cel care vine de la Bucuresti, mi-a dat Summamed anul trecut, am faringita cronica, apare din cand in cand. Parca n-as vrea sa iau din prima antibioticul si anul acesta, as incerca cu homeopate). Merci.

Mergi la inceput

Tocmai am vazut reclama in revista Mami la HOMEOVOX, special pentru probleme de gat si ce descrii tu. Nu stiu cat de bun este, dar eu iau Oscilloccinum de cate ori am probleme, inclusiv preventiv ca vaccin, nu numai in perioada sarcinii, si da rezultate. Iar Homeovox am vazut ca e facut de aceeasi firma.

http://www.centrofarm.ro/ccW08250001/detalii_produs/Homeovox.html

37+ Andrei - 20.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

home again...pup you all!!!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

home again...pup you all!!!

Blogul lui Mihaita
A&M

Cum a fost la Bucuresti, Miha?
Pisoi, asa este, e bun pt gat Homeovoxul, dar la mine deja nu mai functioneaza...

Viata...

Mergi la inceput

Eu rezultate bune am avut cu Propolis C pentru gat, mai bune decat Strepsils sau alte chestii...dar presupun ca depinde de gravitate...

37+ Andrei - 20.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mada,am avut inatlnirea de luna cu coordonatorea si putina alergatura,cu niste hartii pt comisia de evaluare...dar pe mine ma termina traficul infernal din Bucuresti!
Insa ma bucur tare mult ca am reusit sa ajung si la manastirea Radu Voda,unde sunt moastele sf.Nectarie!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Dragele mele...
am revenit duminica din vacanta in Italia. Am vrut sa participam anul acesta la procesiunea sfintei Agata si am fost in Catania, acolo unde aceasta are loc.
Am stat o saptamana, vremea a fost super- temperaturi de peste 15 grade...totul, totul la superlativ.
Evident ca m-am ingrasat! Si acum salivez daca ma gandesc la dulciurile siciliene absolut delicioase
Luni am fost la zumba, azi am trimis doar copilul ca am fost de munca, maine sunt prezenta iar, dar de la 5, pt ca voi fi de noapte
O sa citesc din urma...maine cred, pt ca acum nu mai sunt in stare.

Madalina, Homeogene 9 sau Tonsilotren. Poate are efect vreunul din ele.
Pisoi- bine ai venit, fii optimista pentru ca nelinistea ta se rasfrange asupra lui bb! Dr Sima, e pediatra multor copii de aici. Are cele mai bune recomandari din partea mea si nu numai!
Cornelia, cred ca de aceea se si spune ca al 2-lea, al 3-lea copil se creste mult mai usor pt ca nu ne mai alarmam imediat, suntem mai indiferente in fata unor semnale pt ca stim ca oricum va trece, nu ca am vrea in mod deliberat sa facem rau copilului. Nu te mai acuza, ai vazut ca sunt multe mamici care nu au fost sa verifice copilul la dr (inclusiv eu).
Incearca din alimentatie sa-i aduci un aport de fier si calciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

CT
las

007 ce a spus coordonatoarea despre Mihaita?

m-am trezit cu chef de treaba si n planuri ...ajunsa la baie n-am apa rece si s-au spulberat planurile mele:
-Bogdi va sta acasa (cand nu-i apa nu-i primestela gradi)
-ce aveam de facut prin bucatarie voi face mai tarziu cand se vor trezi sa pot cobora sa cumpar apa plata

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Miha, Adinutza, bnie ati revenit.
Adinutzule is verde de invidie!!! poze poze????
noi suntem ok, fara noutati prea mari. doar sper sa vina primavara
s-aveti o zi buna buna de tot!

Mergi la inceput