PROPUNERE REORGANIZARE LISTA DE DISCUTII

PROPUNERE REORGANIZARE LISTA DE DISCUTII | Autor: tata lu Toma

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor !

Cred ca este clar pentru toata lumea ca am un baietel pe nume Toma dar nu stiti ca are doi ani si patru luni si ca este, bineinteles, cel mai grozav din lume !
Asta in loc de introducere.
Acum sa va spun oful meu :
Am descoperit destul de recent si cu totul intamplator acest site dar am avut o surpriza foarte placuta si ori de cate ori am timp ma reped sa intru ca sa vad ce mai zice lumea (dupa aia ii povestesc si consoartei noutatile pentru ca ea nu e fan calculator desi il foloseste zilnic)
Pana acum n-am scris nimic dar acum m-am hotarat pentru ca nu mai pot : este din ce in ce mai greu sa cauti ceva pentru ca, dupa parerea mea, subiectele nu sunt clasificate cum trebuie.
Cred ca au mai observat si altii pentru ca am vazut ca au aparut deja modificari si clarificari facute de unii moderatori dar cred ca ar trebui facuta o restructurare generala.
Propunerea mea ar fi ca cineva sa reorganizeze pe niste "capitole" mai clar definite si sa transfere apoi subiectele.
Daca propunerea mea prezinta interes am sa incerc sa postez si o varianta de reorganizare.
Cu speranta ca nu am suparat pe nimeni (asta apropos de nenumaratele dispute din acest forum) si cu felicitari pentru toti membrii cu adevarat devotati acestui forum,

Va salut pe toti,
Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Tata lu' Toma, zis si Vlad, bine ai venit pe site!!!!
Parerea mea e sa nu te mai codesti, zi la ce te-ai gandit, ca noi ascultam si cine stie de unde sare iepurele?
Iti dai seama ca multi dintre noi nu mai observam niste treburi pentru ca pur si simplu asa au fost din totdeauna si ceea ce tie iti apare ca o dezordine, pentru mine sa fie "ordinea cu care m-am obisnuit".
Asa ca nu ezita, spune ceea ce crezi.
Ai vreo idee de organizare a arhivelor?
Numai bine.
Vilma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Multumesc Vilmei pentru urarile de bun venit si pentru raspunsul rapid.
Nu am inca o propunere concreta de reorganizare dar in masura in care o sa am timp o sa incerc sa schitez una.
Asa ca prima idee cred ca ar trebui o imparteala gen :
BOLI : raceli / cufureli / bube etc
PROBLEME DE COMPORTAMENT : olita / nervi / culcare / etc
EDUCATIE : parinti / bunici / bone / crese / gradinite / etc
ALIMENTATIE : pe grupe de varste
etc, etc, etc
Din pacate subiectele sunt multe si cred ca o reorganizare ar necesita multa, multa munca (cred ca la o adica as putea pune osu')

Vlad

p.s.Din pacate n-am putut sa pun un " ' " in nickname-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

tata lui toma,
vad ca te referi la forumul parintii intreaba...
cam asta e si ideea noastra sa adunam tot ce s-a scris despre un anumit subiect...dar suntem inca la faza de adunat pe caprarii...dupa aia trebuie sa ne gandim la o modalitate de organizare/arhivare

Mergi la inceput

Am dat doar niste exemple.
Daca vreti pot continua :
- In "Discutii generale" sunt mai multe subiecte despre medici deci ar putea exista un forum "Medici" sau un altul "animale de companie"
- In "Calatoriile sufletului" sunt mai multe subiecte despre aceeasi tara deci s-ar putea imparti pe tari
- Retetele culinare se pot imparti ca in orice carte de bucate
.............
Acestea sunt doar constatari care m-au determinat sa scriu; nu am o sistematizare concreta dar as fi foarte bucuros daca accesarea informatiilor ar fi mai usoara.Sunt convins ca daca forumurile nu ar fi asa de generale lucrurile ar fi mai clare pentru toata lumea (sigur ca nu se pot acoperi toate temele asa ca poate exista si o rubrica "diverse")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Bine ai venit printre noi Vladutzule. Asa cum te cunosc io binenteles ca ai ceva de reorganizat de comentat. Ai nitzika rabdare si te obisnuiesti cu ce e aici. E super misto asculta aici la mine ca-s batrana si stiu ce vorbesc.
Te pupa mama lu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite eu am o sugestie. Intrucat spui ca esti dispus sa ajuti in mod concret o varianta ar fi sa grupezi subiectele ce au parti comune asa cum ai spus in subiecte centralizate. Tehnic discutand cred ca o varianta ar fi copierea si mutarea (copy&paste) grupata rezultand un subiect centralizat. Desigur va trebui cizelat acest subiect dar este posibil. Daca realizezi aceasta se poate trimite acest subiect centralizat oricarui moderator al sectiunii de care apartine. Moderatorul va sti ce sa faca mai departe. Nu uita in partea initiala sau finala a mesajului tau sa treci obligatoriu originea subiectelor ce au fost centralizate pentru a putea fi sterse ramanand astfel doar subiectul centralizat. Va fi necesara astfel o lista de legaturi ce va fi in prealabil verificata cu atentie de moderatori.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Oameni buni,

Cand am timp o sa implementex cuvinte cheie pe care autorii mesajului sau moderatorii le vor putea adauga la mesaje. Astfel vom putea genera un site-map, un index al tuturor subiectelor.

Intrebare: cine se ocupa de taxonomie? adica de definirea unei liste de cuvinte cheie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ma ofer si eu sa va ajut! pot incepe, de ex., cu subiectul "dermatita atopica/eczema" - s-a scris o gramada si n-as vrea sa se piarda informatia (mai ales ca eu sunt "implicata" direct). am copiat la un moment dat toate link-urile directe catre acest topic intr-un subiect nou creat ("eczema la bebei"), dar mai mult de atat n-am putut face... in plus, tot la acest "capitol" ar putea fi adaugate subiectele "alergii", "astm", "urticarie" etc.

spuneti-mi cum pot sa va fiu de folos si va stau la dispozitie!

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Hop si eu cu o propunere.

La "Liste medici"- nano autor, nu s-ar putea face o compresie pe localitati si in bucuresti pe spitale??
De exemplu:
(am parcurs doar primele 4 pagini din subiect dar multi doctori se repeta... cred ca nu mai citeste nimeni cele 23 de pagini!):

suceava
Angela Pacu

iasi:
Iasi: dr. Mihaela Grigore
dr. Strat Liliana (Maternitatea Cuza Voda)
DR. ONOFRIESCU
DR. SACHS,DR.MIHALCEANU
MIHAILA CATALIN

Timisoara:
dr. C-tin Olaru

Bucuresti:
de la sp.Filantropia
dr. Iliescu Marian
dr. Octavia Ciurel -
Maternitatea Cantacuzino sau CDT Dorobanti
dr. Badea - Sp. Municipal
Doctor Balan Agnes
Dr. Constantinescu-Municipal.
Dna Dr. Aneta ANDREI - Spitalul Elias
Dr Sgarbura Adriana Zorela, Spitalul Filantropia, doctorat in medicina
Dr. SORIN PUIA Maternitatea Giulesti
Dr Aneta Andrei si Dr Mateescu---Sp Elias-Bucuresti
Dr Constantinescu-Municipal
Conea Mircea - Maternitatea Bucur
Dr. Ion Ionut
Dr. ISOPESCU FLORIN de la spitalul Caritas
Dr. Raluca Uzum, de la Polizu
dr.Suciu Nicolae de la spitalul polizu
Dr. Conf. Poiana Nicolae-Spitalul Polizu
DIMA LUMINITA, Maternitatea Polizu
Dr. Paris Nicolae
Dr. Iulia Sosievici

Maternitatea Bucur
Dl. dr. Popa Mihail Petre spitalul Cantacuzino
Doctora Ioana Miloiu-Maternitatea Giulesti

Sibiu:
Dr. Radu Chicea-

PLOIESTI: dr. Mara Cernat -
Ploiesti - dr. Banciu Rosemarie.

Bacau:Dr Boca Cristina

Galati:
-neonatolog : Dr. MITREA GETA
-ginecolog : Dr. SERBAN

Cluj: Dr. Mihu Dan, Spitalul Stanca.

brasov:
Doctorul Flaviu Gliga

samd....
Spor la treaba moderatorilor.

Adela-

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor !

1.Ma bucur ca propunerea mea are ecouri.
Sunt dispus sa pun umarul la reorganizare dar sa vedem cand si cum pentru ca intru pe internet de la birou in limita timpului disponibil.

2.N-am inteles chestia cu copy si paste; am "dreptul" sa fac asa ceva ?!

3.Bun gasit Mamaruto si un La Multi Ani intarziat.

Si acum capu' la fund si inapoi la treaba.

Vlad

Vlad

Mergi la inceput