PROPUNERE REORGANIZARE LISTA DE DISCUTII

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

As putea sa ajut eu cu lista de cuvinte cheie, intrebarea este cat de "permisiva" sa fie lista si de unde incep? Ma gandesc ca se pot ocupa mai multe persoane de astfel de liste, pe forumuri diferite, si le putem lipi la sfarsit.
Asta ca sa mearga treaba mai iute.
Eu ma ofer sa incep cu "Parintii intreaba", cu ocazia asta mai dau peste subiecte interesante...

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonela spune:

Buna
Este o chestie buna aceasta organizare a listei, mai ales ca eu cand am intrat in acest site nu am reusit sa ma descurc. Nu sunt sigura nici daca am pus mesajul meu unde trebuie. Ar trebuie, in primul rand, sa se faca o lista pe problemele mari, apoi fiecare problema sa cuprinda mai multe sectiuni in functie de necesitati. Ar trebui sa cereti la mambrii site-lui sa vina cu propuneri de organizare, stranse apoi, va fi mai usor sa intelegeti cam ce se vrea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Tonela repet mesajul de bun venit la pe care l-am spus si la subiectul inseminare...as spune ca te-ai descurcat perfect, ai pus intrebarea unde trebuie si sper sa gasesti utile informatiile de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Propun creerea unui grup de 10 persoane care sa se ocupe de taxonomie si caterorisire. Eu o sa va organizez si o sa va spun ce trebuie facut. Categorisirea o vom incepe cu forumul dar trebuie extinsa la tot site-ul (deci inclusiv articolele, stirile etc.)

Deci cine se ofera sa fie in grupul care o sa faca categoriile si cuvintele cheie (cu sinonimele de riguare).

Cine se ofera sa ajute la implementare? Am nevoie de cineva care sa poata programa in ASP sau care sa poata scrie COM componente. Daca sunt prea multi doritori care vor sa programeze poate preluam problema chiar mai amplu si scoatem un software:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Cred ca ideea asta cu cuvinte cheie este singura viabila avind in vedere dimensiunile forumului.
Sunt dispus sa ajut cu categorisirea dar astept instructiunile de rigoare pentru ca nu stiu exact cum trebuie procedat.
Avind in vedere ca vor fi, probabil, modificari importante in structura forumului, cred ca ar trebui sa apara pe prima pagina un anunt despre acest proiect precum si despre stadiul in care se afla (si, eventual, un loc unde sa poata lumea sa-si spuna parerea despre).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Si dede vrea sa ajute, chiar daca nu are habar despre ce vb. aici. Da' invat ce trebuie si ma pun pe munci - astept "insarcinari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Eu la ASP nu ma pricep, iar despre COM abia am niste notiuni vagi.
Am sa fac insa partea de cules cuvinte si grupat pe categorii, si ce-o mai fi nevoie, adica "munca de jos".
Asta daca e nevoie de mine, evident.

http://community.webshots.com/user/r0isin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

ASP, COM...nici eu nu stiu cu ce se mananca, dar sunt eleva silitoare. Daca va pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

contati si pe mine (minus ASP si COM)!

m-am gandit la o reorganizare a forumului "parintii intreaba.....", dar e sub forma de arbore (capitole si subcapitole care sa cuprinda cam tot ce s-a discutat). +cuvinte cheie. insa nu stiu daca aceasta structura s-ar potrivi "sistemului" deja existent. spuneti-mi si vin cu "mostra". :)

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am avut si eu o idee de reorganizare la bucatarie, mi s-a parut atunci ca forma asta poate fi aplicata la toate sectiunile:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13930&whichpage=3

Oana_B

Mergi la inceput