Ian-Feb2011-BV MAYANE!(186)
Raspunsuri - Pagina 17
florintunde spune:
Va pup..
somnic usor
Doloress;daca intreba MARIO ..nu ma miram..da El..nu stie cu ce se mananca
Roxx;na bine..hai sa fie cu juma de ora inainte
Tunde
38+2z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
sherbi spune:
doloress, numa maine nu-i poimaine si poimaine raspoimaine...
si tu ca si mine. m-a zapacit dr. ca e copchilu jos tare si colul cat varful unghiei, ca tre sa stau linistita, si-acu mi-am scos si firul si el sa iasa pace.
mi-a mai zis si sa merg la control si daca nu e bb hotarat sa iasa, sa-l mai lasam...nici nu stiu cum sa fac...ca parca as vrea sa nasc intr-un cadru organizat, cu o clisma, cu epidurala, tot tacamul, nu sa alerg noaptea pe sosele pana la constanta. mai ales ca il am si pe david si tre sa sun pe cineva sa vina cu viteza luminii, daca s-o intampla minunea in toiul noptii.
pe de alta parte, tot timpul mi-am dorit sa las copilu sa-si aleaga el data nasterii...canutza, om sucit, stiu
.
tunde, tu esti cea mai in drept sa primesti o tona de motzate. daca zici ca ti se taie chicerele, apoi te mai lasam nitelush. dar...sigur nu vrei asa in avans, sa te obisnuiesti cu ideea
?
ma taie si pe mine niscaiva emotii, numa cand ma uit la burtoi si stiu ca tre sa scot bb printr-un loc asa de stramt
. doamne ajuta sa scap repede si sa fie totul bine!
de maine intru la program de infrumusetare, vopsit, epilat, unghii.
cam slabutza activitatea pe aici. va bagaserati cu toatele la somn?
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+marc ioan
AMR 6 DE ZILE
poftiti la poze noi
sherbi spune:
am schimbat si semnatura...in avans, ca tot mai e putin pana la miezul noptii
.
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
Shines spune:
eu sunt pe aici..va citesc da nu prea am ce spune
tot aiurea ma simt,sper ca maine sa fiu mai in forma.
ma duc sa pun copilu mare la somn ca dimineata incepe serviciul si tare obosit va fi dupa o saptamana de vacanta.
pupici si somn usor
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bb_yasmi spune:
sherbi,
. la prima sarcina cate kg ai pus???
eu nu am treaba cu emotiile inca....
tot ce imi doresc (inafara de bebe sanatos care e cel mai important ) e sa stea bb pana pe 19 , sa mergem frumos la inducere si sa prind epidurala!!! eu Nu nasc fara epiduralam 

EDIT: daca tot mai e putin pana la miezul noptii am schimbat si eu amr-ul :))
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 12 zile !!!!
sherbi spune:
pai, doar 24 kile

.
shines, tu erai mai vorbareata!
sa-ti treaca starea de kko.
38+1 zi marc ioan
AMR 5 ZILE
poftiti la poze noi
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sherbi pai, doar 24 kile ![]() ![]() . Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+1 zi marc ioan AMR 5 ZILE poftiti la poze noi |
pai "DOAR" atat am luat si eu

sarcina trecuta.....
de asta de data aceasta am fost asa hotarata!! sper, de data asta, sa nu depasesc 13 pana la final. mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 12 zile !!!!
missmj spune:
A venit fratele cu supozitoarele si am facut unul mai mic si i-am bagat baiatului...l-a scos de doua ori,dupa aceea i-am tinut eu bucutele stranse,am asteptat 3 sec...si a inceput nebunia...a iesit numai caca lichid muuuuuult...cand am crezut ca a terminat,a inceput din nou...si finalul l-a dat cu jet de a murdarit tot
.daca ma auzeati " asa mami, fa caca peste tot, fa si pe mami numai sa treaca durerea la baiat"
.era asa de fericit incat a mai facut si un pipi
. i-am facut baita si acum doarme si el linistit saracutul. de la ce s-o fi constipat el asa ? de la mancarea care am mancat-o?sau pur si simplu se mai intampla? am citit prospectul si cica nu e bine sa bagi supozitoare des la copil sub 2 ani,ca sa nu le dai peste cap tranzitul intestinal.ce stiti ?
sherbi eu am avut cezariana programata.mi-a scos firul la 36 sapt si am nascut la 39 . nu e o regula sa nasti mai devreme daca ai cerclaj.eu auzisem ca poti naste hiar atunci sau in urmatoarele 24 ore...dar nu e valabil pt toata lumea.
V-a luat emotiile fetelor...este normal...mi-e drag de voi...imi aduc aminte de emotiile care le-am avut si eu, cand ma uitam la burta, doamne ce mare era,abia asteptam sa iasa bebe din ea sa facem cunostinta.acum ma uit la ultimele poze,moamaaaaa ce burtoi aveam 
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
roxx26 spune:
CARMEN, de cat timp nu mai facuse bebe kk? sorry daca ai scris, sunt cam dusa zilele astea....
Eu parca am si uitat ca am fost insarcinata, nici nu mai stiu cum traiam fara bebitza noastra
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Shines spune:
Carmen,,exista riscul ca bebe sa se obisnuiasca sa faca kk numai ajutat de supozitor(de fapt este o certitudine )..de fapt organismul lui se conformeaza asa si nu e ok. o data la nu stiu cat timp cand este neaparat nevoie e ok..nu e ok cateva zile la rand de exemplu.
nu stiu daca este un motiv anume..la tine se poate sa fie de la alimentatie avand in vedere ca alaptezi exclusiv..dar si noi avem problema asta de cateva zile si nu imi dau seama de ce, el papa numai lp,aceleasi mese,aceleasi picaturi de colici..nu s-a schimbat nimic. probabil o schimbare in organismul lui. in seara asta eram si eu hotarata sa pun supozitor pentru ca nu facuse de ieri din,in conditiile in care el facea de doua ori pe zi. dar a facut singur.
initial am crezut ca de la bonissan,nu i-am mai dat si cateva zile a fost ok. pe urma iar..chiar nu stiu.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)