Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ochidut, ce noapte agitata! Asa e, cand se intampla un eveniment major a doua zi, greu te mai odihnesti... Legat de mirosul de parfum- eu simt cand il ia sotul in brate dupa ras, mi se pare ca miroase tot copilul... dar asta cred ca din cauza ca sunt obisnuita fara parfum, de cand il am pe Vlad. Vezi cum e zilele urmatoare, si poti sa ii spui ca nu e ok parfumul in preajma Larisei. In rest vad ca e super atenta!

Notat si Grecia de Eladea.

Rodi, cand ai zis ce mucus, sa stii ca si eu imi aminteam cand ai fost atunci cu Isa iar la urgente, de zicea dr prima de rosu in gat... si ma gandeam ca acum il elimina... Ce noapte ati avut!!!

Legat de mers in tara - si eu ma gandeam pe cand vine mama in sept sa mergem in delta -dar mi-ar place o viluta cu piscina, cu bucatarie. La pensiune mai mare e nasol sa tot rog oamenii sa ma lase in bucatarie, sau sa ii pun sa imi faca cine stie ce papa (pt Vlad ma refer).

Laurika, felicitari pt Iepurica!!!

Am fost si noi afara, in curte, si mare, mare, mare minune a adormit pe loc, fara leganat. Dar l-am pus la soare, langa un burlan in care se auzea asa fain apa, ca si mie mi se inchideau ochii. Si evident, a dormit 40 de min, dupa care plans, de a trebuit sa intru in casa. Asa face si in oras- asta e semn, cand adoarme, sa stiu sa merg catre masina, ca apoi incepe plansul si tre sa ne caram...

Racusor, 5 saptamani pana la munca...

Oana, si la tine ma gandeam ca ziceai ca te-a sunat sefu.. ce urat...

Pepene galben... I-a placut???

Paula, dar in gat i-a vazut ceva dr? Sau era ingrijorata pt febra de ieri? ar mai avea si alte motive de ingrijorare? Ca io ma gandesc ca e spre bine, mananca mult mai mult, rade, nu mai e cazul de injectii.. Doamne ajuta sa treaca cu bine!

Crsitina, da, asa e cu musafiri. Si eu ma bucur sa ii vad, dar ma mai si satur de ei..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

L-a ascultat si a zis ca se aude inca respiratie urata. Si in plus e racit Cosmin, si zicea ca e posibil ca febra sa o faca daca ia si de la Cosmin raceala. Zicea ca doar daca Cosmin a luat de la el, nu e pb, dar daca e vreo tulpina noua de virus, poate sa o ia si Raul.
Mie mi-e teama de Delta.. Adica de tantari. Nu am eu curaj sa ma duc, de Raul nu mai vb. Si atata a tras Cosmin de mine sa mergem. Oriunde ma duc, numai nu in Delta.
Alice, da acum se fac analizele pt a vedea cum st acopilul cu fierul in sange si daca e nevoie de suplimente sau nu. Cel putin asa mi-a zis pediatra.
Bumblebee, asa cautam si noi , o vila mai mica, unde sa pot sa-i fac ce vreau eu la bucatarie lui Raul. Eu i-am chemat pe ai mei sa vina cu noi, si o sa fie si soacra acolo. Dar eu zic ca , cu cat sunt mai multi care sa aiba grija de copil, cu atat mai bine. Avem noi timp de hoinarit prin Spania

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICA,de unde bine ca vad ca ati tras toata noaptea !!!!! uf,nasol rau cand nu te odihnesti !
eu citisem din urma,cand era mai bine Isa,si cred ca am scris in acelasi timp,apoi eu am lasat mesajul netrimis de dimineata si cand l-am trimis scrisesi tu iar dar nu vazusem.
acum am citit si am vazut ce noapte ati avut...
sper sa te poti odihni la noapte,sa te culci mai devreme diseara !

am dormit 3 ore cu Isa!!! adica ne-am intins frumos amandoua in patul mare, dar ea ziua nu vrea sa doarma acolo, asa ca m-a tatait un sfert de ora si apoi am mutat-o in patutul ei unde a luat somn instant. ma simteam si eu in stare sa trag un pui de somn, asa ca ne-am trezit la 4!!! nici nu stiu cand a venit Maria, ea zice ca a intrat in camera si ne-a pupat . am sarit ca arsa, fetele mele nu mancasera de pranz . Isa dadea din manute, era pe punctul de a se trezi, asa ca am rezolvat cu papa cu amandoua, mult mai tarziu decat trebuia... dar eu tot ametita sunt de cap, am luat doar cativa covrigei ca mi se face rau doar daca vad mancare... abia astept sa vina tati sa ia fetele in primire, azi tre sa sara peste mers la sala

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna mamici frumoase!

Suntem acasa, a inceput saptamina din plin, scoala,gradinita, si MAREA diversificare.Pt ca Victor nu a luat un gram in 10 zile si se trezeste noaptea f des sa manince ,am hotarit impreuna cu pediatra sa incep diversificarea cu o saptamina mai devreme.

Iesirea la munte a fost binevenita,putin chinuita ,e greu cu bb mic,mai ales la restaurant,mi-am invidiat colega de apartament care avea 2 bucati bone filipineze dupa ea
Cu ocazia asta am realizat si eu si sotul meu ca avem nevoie de o iesire doar noi doi fara copii,urgent.
Am avut ochi si pt mine,am nevoie urgent de sport si masaj, TREBUIE sa imi fac timp si pt mine,astfel ca miine am prima sedinta de masaj.

pt ca diversificarea lui Victor m-a luat prin surprindere,am muuuult de citit si sa-mi stabilesc ce si cum,incerc intii sa citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paula, daca e amar tare, pune-i cateva picaturi de siropel gen Alinan, ca e dulce, poate il accepta asa. Doctorul probabil va fi multumit abia dupa ce e complet sanatos. Insanatosire grabnica!!
Ai mai facut lasagna?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Kata, 2 bucati bone la cati copii?
Chiar asa, daca tot veni vorba, daca tu si sotul vreti sa evadati, ce faceti cu printisorii?
Sa mearga struna diversificarea!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Am fost la pediatra. Raul nu prea e bine deloc. Chiar daca mie mi se pare ca a facut progrese semnificative, nu e chiar asa. Continuam cu aerosoli, si in loc de injectii mi-e dat pastile, doar ca sunt f amare. Sa vad cum il putem prosti . Si ceva homeopat pt tuse. Maine facem analiza de sange, pt ca a ingrijorat-o faptul ca ieri a facut febra. Oricum zicea ca dupa 6 luni, se face o analiza de sange pt a vedea nivelul de fier din sange...
Eu ma bucur ca macar a inceput sa rada si nu mai prea are muci.
Racusor, asa repede incepi munca? Dar o sa se obisnuiasca Andrei si cu bona, o sa fie mai greu pt tine sa stai asa mult timp departe de el.
Nu mai lasati delfinasii nesupravegheati in pat!!! Eu chiar daca plec 5 secunde de langa el, il pun in patut. Nu ma risc cu nimic. Il vad ca intr-o secunda isi schimba pozitia.
Voi cand dati Chamomilla ? Ca am luat si eu acum pt gingii...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

offf tin pumnii sa scapati cat mai repede

Delta hmmmm ?!? de mult vreau si eu sa merg, nu am fost niciodata...poate mergem impreuna la anu' prin vara

Chamomilla ce concentratie? noi am avut CH7...acum am luat CH9 de 3 ori/zi cate 3 granule dizolvate cu apa cu 30 min inainte sau dupa masa
sper sa va ajute...

cu lasagna, o sa cer o reteta de la cumnata-mea...am gustat si e o minune cu carne de pui, nici nu pica greu ca si cea traditionala de porc+vita

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

aoleu rodi, eu nu mai vreau sa aud de varsaturi...ai grija cu deshidratarea...e tare periculoasa.

paula off si noi iar am racit si eu si sebastian si are la muci...frate abia astepts a vina vara

bytz Felicitari pentru aniverasre si ce tare e paul!!

Racusor mersi cu sfatul cu olita..am inceput sa facem pipi, dar ratam cacutul la secunda. si al meu a zis mama baba dada, cih( am dedus noi ca e cah :) )..dar dupa spital nu mai zice decat mama, adica ma- ma..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

BAMBO sunt bine copiii,Sofia la gradi,baietii acasa,mai incolo iesim pe afara 2-3 ore,ca e cald,soare,si apoi o luam si pe Sofia,stam si cu ea la tobogane...

CRISPO super planul !!!
felicitari pt dintisori !

BTZ OVI vaaai ce baiat mare !!! ce bine se ridica si se misca !!!! pare de un an ! bravo bravo !!!!!haha exact asa tipa si Miguel,e chiotul de bucurie

RAMONA deci petele nu au fost de la alergie,nu?dar de ce luai calciu,in caz ca era alergie nu ii dadeai antihistaminic ?pt ce era calciul?

RODICA ma bucur ca e mai bine ISA

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

Nici acum nu stiu de la ce a fost alergia de a aparut asa repede si la fel a si disparut. Iar legat de calciu, la cat eram de speriata, nici nu am mai intrebat de ce calciu

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Buna fetelor! Sunt noua pe forum si am o bebita care implineste 6 luni pe 9 feb. Vrea si ea sa scrie , bate in tastatura de mama, mama

Mergi la inceput