Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 20
ilinca79 spune:
Buna seara delfinariu,
in sfarsit reusesc sa scriu si eu, ca de citit v-am tot citit printre picaturi. Am fost fara net aproape tot week-end-ul, plus am sotul gripat rau, izolat in dormitor sa nu imbolnavim copilul. Copilul e si el super marait, nu vrea nicicum sa doarma, cum il pun in patut cum urla, aseara s-a tot trezit, nu-i trebuia sa manance numai sa-l plimb si sa-i arat jucarii, a adormit de tot la 12:30
Felicitam si noi cu intarziere sarbatoritii ultimelor zile:
Tudor Constantin, Denis Gabriel, Carla Maria si Matteo Cristian, Ariana, Amelia, Analisa, Giuliano, Robert si Anne
crispro, felicitari pentru al 5-lea iepuras . Ce fain ca ati dormit mai bine, cred ca dintisorul l-a chinuit pe Vladut.
ooana, bravo voua ca v-ati decis cu concediul. Cu ce agentie mergeti, si cat costa pana la urma biletele?
rodyka, of ce sperietura cu draguta de Iza. Ai grija de tine sa te odihnesti mai bine noaptea asta
eladea, mersi de pontul cu Grecia, ma uit si eu sa vad cat de departe e. Pe ce insula ati fost in Croatia? Noi am fost in Hvar si ne-a placut tare mult.
laurika, felicitari pentru dintisor!
Paula lui Raul sa-si revina complet.
Nu mai stiu ce am vrut sa zic ca sunt rupta de oboseala, merg sa ma pun in pat, sunt exilata sa dorm cu Victor
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 [ Felicitam si noi cu intarziere sarbatoritii ultimelor zile: Tudor Constantin, Denis Gabriel, Carla Maria si Matteo Cristian, Ariana, Amelia, Analisa, Giuliano, Robert si Anne Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Multumim de urari ...Si ti-am oprit si tie o felie de tort si un pahar de sampanie ca doar am implinit 6 luni
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
crispro spune:
Lauri_ca, bine ai venit in delfinariu! Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare. Asteptam detalii- ce bebita ai, cum e, cum te descurci, si bineinteles, poze...
Ilinca, sanatate multa sotului!!! Poate va dormi mai bine Victor daca esti cu el...Si Vlad tot sa ii arat, sa mergem , sa vada, si se plictiseste ingrozitor de repede. Cica pana umbla ei singurei (in picioare sau 4 labe) tot asa e - cel putin cumnata-mea zice ca i-a fost foarte greu in perioada asta. A avut noroc ca al ei a umblat rapid, la 10 luni.
Bine ca te-ai odihnit, Rodi! Inseamna ca ai fost foarte, foarte obosita daca ai reusit sa dormi peste zi... am incercat si eu intr-o zi, m-am tot foit o juma de ora, pana la urma m-am ridicat din pat, ca m-am enervat... si in 2 minute s-a trezit si zmeul..
Ma duc la nani. Ma dispera ca ma tot trezesc noaptea. Copilul doarme 6-7-8- ore legate, si eu tot la 2 ore ma trezesc sa ma uit la ceas, sa vad cat mai am de dormit.
Noapte buna si linistita!
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Iuliana, multumesc frumos, tare bine-mi pica tortul asta, chiar imi era pofta de ceva dulce.
lauri_ca, bine ai venit! Si noi ne sarbatorim pe 9 februarie, dar implinim 7 luni. Scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Buna fetelor! Sunt noua pe forum si am o bebita care implineste 6 luni pe 9 feb. Vrea si ea sa scrie , bate in tastatura de mama, mama |
Bine ai venit in delfinariu! Scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa iti citim mesajele in timp real.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
bumblebee spune:
Cris2010, ce mai faci? Cum mai e la dentist?
Crisu', un ceiuc de tei inainte de culcare? O sa iti revii si cu somnul, dar cred ca trebuie sa iasa toti dintii. Eu daca apuc a ma trezi noaptea ori ca se foieste copilul, ori pur si simplu, greu mai adorm la loc, dar am somnul asa ciufulit de cand am ramas insarcinata, dar niciodata n-am dormit tun...
Il tine sotul pe V, sa vedeti ce scatoalpe isi ia de la pitic, il mai "mangaie", uneori zici ca vrea sa smulga toate organele, de-a dreptul romantic.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Am 6 luni!!!
Alice_Elena spune:
lauri_ca bine ai venit! in sfarsit o constanteanca de a mea
si eu ma gandesc la concediu,undeva, oriunde. probabil in tara ca marius nu se urca in avion si cu masina e greu cu bebe mic. mi'ar placea la sibiu oricum, abia astept sa vina vara sa plec din bucuresti
ah si vroiam sa va arat cum ma musca mara de fata. sau incerca stirba :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
baby78 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena lauri_ca bine ai venit! in sfarsit o constanteanca de a mea si eu ma gandesc la concediu,undeva, oriunde. probabil in tara ca marius nu se urca in avion si cu masina e greu cu bebe mic. mi'ar placea la sibiu oricum, abia astept sa vina vara sa plec din bucuresti ah si vroiam sa va arat cum ma musca mara de fata. sau incerca stirba :)) mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
si eu sunt constanteanca...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010