Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (84)
Raspunsuri - Pagina 13
btz_ovi spune:
www.youtube.com/watch?v=HNLM8jKQCio" target="_blank">Cum ne ridicam singur in fundulet din 4 labe :D
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
paula_m spune:
Btz , ce tare-i Paulica!!!!! Imediat nu mai are nevoie de voi!!!
Cate grade aveti in casa, de e imbracat asa sexos, doar cu pampersul?
Rody, cum e Isa? A mai vomat?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ramonavlas spune:
Buna seara din casa noua! Am reusit sa ne mutam si sa ne aranjam una alta prin casutza. Raisa se simte f bine aici, sta chiar in carucior in bucatarie si se uita cum fac eu de mancare....nu a facut asa ceva niciodata.
Aseara am tras o sperietura....la 22 vi-am dat cerealele, dupa care am pus-o la san. In 5 minute de cad era la an, s-a umplut pe gat de pete rosii cu niste capete albe (ca urzicatura). M-am uitat rapid pe cutia de cereale (eram sigura ca de acolo i se trage) si din ingrediente, eu m-am gandit la banana si lapte praf ca ar putea fi cauzatoare. Am sunat doctoritza (Raisa intre timp adormise) si am fugit la farmacie (ora 23, noroc ca este in centru una non-stop si noi stam la 3 minute de mers pe jos) sa iau calciu. Cand am ajuns acasa (bine, povestea e mai lunga, intre timp am mai vorbit si cu nasa vreo 20 minute ca a avut si ea aceeasi problema ca baietelul), fiica-mea ma astepta in usa, bine mersi, razad. Am dezbracat-o sa vad cum e ....nici urma de vreo pata. Nimik, nimik....ea avea chef de joaca, doar dormise destul 1 ora!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
eladea2005 spune:
salutare si de la noi pe final de zi...imi pare asa rau ca nu mai am timp sa stau la taclale...azi i-am scos pe pici afara, ca saracii tot in casa cu frigu si bolile...ne-am mai oxigenat creieru ca era ars rau...
matusa, imi pare tare rau de experienta avuta....sanatate multa...e f nasol sa-i vezi asa mici si chinuiti...fa cu incredere aerosoli cu ser....si eventual cu ce-ti mai recomanda medicul...merita....
rodi, voi cum sunteti? ce face printesa??? sanatate si voua...sper ca v-ati revenit....
paula, ma bucur ca sunteti mai bine....aerosolii chiar sunt buni...ce bine ca a prins iar glas...
bytzule, vazut nazdravanul...uauu...in curand o ia la fuga...
am vazut si pe Vlad si Raul in jumpere....si Victor de bumble...si Matei de oana....ce baieti frumosi avem....
gabitza, eu am comandat de pe amazon prin cineva, fara comision...desi am si eu cont la ei...
crispro, oana, felicitari pt program......sa va tineti de el....
eu am slabit iar, cu bolile astea...macar atata parte pozitiva in toata nebunia asta...asa ca am ajuns la 57!!!
pup delfinasii...sa fie cumintei si sa doarma bine!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
seara buna de la noi...
am iesit la aer pe plaja, inarmati cu o sticluta de ceai si cu una de apa, nimic mai mult... si a fost asa de bine si pentru Maria, ea s-a zbenguit cu rotilele cu fata nasei... am incercat sa-i dau apa din canita dar nu vroia canita, o prindea doar la coltul gurii... dar cand i-am pus in mana bibe cu ceai, l-a dat gata rapid singura (100 ml) si m-am bucurat tare mult (babycalm neindulcit).
ne-am oprit la o terasa la un suc (eu eram in dubii daca sa beau un must sau o bere , sa fac ceva cu productia de peste zi, ca eram in pana!!). si dulcea de Isa din carucior intindea mana sa traga tot de pe masa. dar s-a ales cu ceva: a papat miezul de la o felie de paine cu asa pofta ca mi-era frica sa-i mai dau. si cu ultimul miezuc a si adormit in carucior o ora, pana ne-am urcat in masina. acasa a fost vesela, i-a tot povestit nasei, a ras la noi, a butonat la laptop cand vb cu sora-mea... a papat putin (cateva lingurite) si a luat-o somnul, asa ca doarme de 2 ore deja. am pus-o culcata pe-o parte si stau la panda cu interfonul langa mine, ba mai dau o fuga s-o si vad... poate doarme pana dimineata, ca a obosit rau azi, scumpa!
a venit si vecina s-o vada. i-am dat ei jumate cutia de supozitoare, ca al ei bb nu se opreste din voma dupa fiecare masa, sper sa-i prinda bine...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
btz, paul e un dulce
aelita, multumim!
cristina, mi-ar placea si mie program ca al tau dar eu nu am prietene in bucuresti...le-am lasat pe toate la cta. astept primavara sa mergem in parc :))
pt delfinasii bolnavi.
si noapte buna pt toate mamicile
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonavlas Buna seara din casa noua! Am reusit sa ne mutam si sa ne aranjam una alta prin casutza. Raisa se simte f bine aici, sta chiar in carucior in bucatarie si se uita cum fac eu de mancare....nu a facut asa ceva niciodata. Aseara am tras o sperietura....la 22 vi-am dat cerealele, dupa care am pus-o la san. In 5 minute de cad era la an, s-a umplut pe gat de pete rosii cu niste capete albe (ca urzicatura). M-am uitat rapid pe cutia de cereale (eram sigura ca de acolo i se trage) si din ingrediente, eu m-am gandit la banana si lapte praf ca ar putea fi cauzatoare. Am sunat doctoritza (Raisa intre timp adormise) si am fugit la farmacie (ora 23, noroc ca este in centru una non-stop si noi stam la 3 minute de mers pe jos) sa iau calciu. Cand am ajuns acasa (bine, povestea e mai lunga, intre timp am mai vorbit si cu nasa vreo 20 minute ca a avut si ea aceeasi problema ca baietelul), fiica-mea ma astepta in usa, bine mersi, razad. Am dezbracat-o sa vad cum e ....nici urma de vreo pata. Nimik, nimik....ea avea chef de joaca, doar dormise destul 1 ora! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 |
Ramona...urmareste fata...asa a facut si David pete rosii pe gat ca de urzicatura ...nu le-a facut imediat cam la 1 ora de somn a inceput sa se umfle si sa se extinda si pe corp...uita-te mai bine pe corp la urechi sa nu fie umflate ...nu vreau sa te sperii dar stii ca David a facut o alergie urata de la cereale si am stat in spital...sper sa nu fie nimic la voi
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi www.youtube.com/watch?v=HNLM8jKQCio" target="_blank">Cum ne ridicam singur in fundulet din 4 labe :D Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
wow ce fortos are mama acus o ia la picior
bamboletta spune:
Rodyka,Eladea-ma bucur ca sunteti mai bine
Crispo,Oana-super program ati stabilit...vreau si eu ...dar unde sa ma duc...David vrea la 2-3 ore...nu prea pot pleca nicaieri fara el...oricum am in program un vopsit,tuns
merg la somn...n buna delfinariu
rodyka spune:
btz, ce sprinten e PAUL!!bravo lui. imediat te fugareste prin toata casa
paula, ma bucur ca e mai bine RAUL si ca rade iar
cris, ooana, ce fain ca v-ati facut asa strategie! la mine e mai simplu, eu nu am aici prietene doar ale mele. avem prieteni de familie cu care iesim impreuna, sau ne vizitam. si nici nu ies singura la cafea ca mi-e o oarecare jena, eu cu barbatii sau batraneii in bar... dar cum noi iesim si in timpul saptamanii, nici nu apuc sa ma simt asa izolata sau ca mi-ar lipsi un timp doar AL MEU, mereu daca am vrut sa merg undeva am preferat sa mergem impreuna. exceptie un coafor sau ceva de genul, dar astea nu erau saptamanal pana acum 2 luni. mai am o luna de rasfat (tratament+masaj), il fac pana la capat desi dupa prima luna nu-mi mai cadea nici un fir! la cumparaturi de haine mi-ar placea sa mai merg singura, dar cum mereu cumpar si pentru fete, prefer sa le am cu mine sa le pot proba/masura. la al meu ii iau eu haine ca-i stiu masurile... poate daca eram in Ro mai ieseam si singura sau cu prietenele, desi acum au si ele familii sau sunt prin strainezia si ele...
in alta ordine de idei, ii pup tare tare pe toti delfinasii bolnaviori si pe mamicile lor scumpe, suntem o gasca pe cinste, la bine si la greu
am scris mesajul mai devreme, am uitat sa-l trimit... noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)