Mamici si Gravidute Italia 93 Bv Laura,Bv Dana!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

MONI nu tie somn ??

ELY pai nu o lasa sa doarma prea mult dupa-amiaza, ca seara e jale ...doar un pic cat sa-si incarce bateriile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

ROX bada ,ba da acuma plec
pup pe toate

Mergi la inceput

Ce sistem nenica , cand e vorba de boala, doar nu suntem toti doctori sa ne dam cu parerea...
ptr gastroenterita am fost de 3 ori cu baatul a2a oara pe brate, ca de imi fusese rusine si am apelat mai intai la pediatra...nu vroiam sa mi-l bage e perfuzi etc

Daca ai vreun dubiu Stefi dute la urgente, dar le poti spune ca a fost vizitata si de peditra , dar nu esti multumita si binenteles dai detalii...mumoa pediatrata mea e o super , chiar si sambata face vizite si sta si pana tarziu la cabinet si o memorie siii sii super atenta nu i scapa nik...nu fusesem cu fata de aproape 2 ani si binenteles ca m-a intrebat imediat, dar fiind la al 2 lea copiloi nu vroiam sai ocup timpul ptr control kg, etc asta fac si eu de acasa...daca nu papa nui bai ca nu vreau sai dau vit precum la praslea ca acu nu-l mai opresc etc

Mergi la inceput

Georgy la noi ptr tessera sanitara , cea noua cu pin ptr activare , doar cu programare si e super asa

Abramburika in familie nu ai avut nici un fel de caz mai aparte , tu sau sotul??
astept poze de la intalneala

SANATATE TUTUROR BOLNAVIORILOR!
vad ca fimea n-a mai tusit asa ca ma bag la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Noapte buna tuturor. Eu azi m-am cam "luptat" cu niste contractii destul de urate. Chiar nu inteleg. Acum a trebuit sa ma ridic din pat ca efectiv imi vin niste contractii de nu mai pot de durere. Si Mattia e destul de agitat de parca m-ar simti pe mine ca-s agitata. Off si Alin maine e la munca toata ziua. Am luat pela 19,00 un Buscopan.....nik....acum am luat un No spa sperand totusi sa se linisteasca , contractiile astea......offf....Nu stie nimeni nimic de LAURA ?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Nici nu stiu ce sa fac. Mai intai buna dimineata. Deci pana la 2,00 am avut contractii la fix 5 minute distanta. Va dati seama ca eu la 1,00 continuam sa-mi fac bagajul, actele,etc. La 2,00 m-am culcat si am reusit sa dorm Slava Domnului pana la 4,00 cand m-au trezit din nou contractiile. Acum sunt mai haotice. Sunt propio disperata. Nu-i momentul. Am abia 37 sapt. Nu m-am vopsit, nu mi-am facut pedicura. Ce ma fac ca sormea vine abia pe 16 . Asa este programat tootul. Mi-e frica sa mer la spital ca nu stiu daca voi gasi pe dooctorul asta care trebuie sa-mi faca ceza. Daca D-ne fereste dau peste altul si ala nu vrea sa imi faca ceza. Nu e posibil nu? Daca eu am certificat de la ortoped ca tre' sa fac ceza,nu? Acum sunt haotice.....cand la 10 min...cand la 7.....cand chiar la 15.....nu stiu ce sa fac. Alin ar trebui sa fie de munca toata ziua. Sa-l trimit la munca? Daca e alarma falsa? Dar daca nu e? Nu vreau sa subestimez.......cine stie ????? Ce sa fac???? Sa ma duc pana la spital??????????Ce sa fac???Nu e nimeni??

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mesaj de la Laura_Luiza:
Pe 10.02 la 1.30, dupa un travaliu f. lung si f. greu s-a nascut natural,
bb Eduard cu 2850g si 49 cm.
Este minunat! Suntem amandoi bine.
Acum merg la alaptat ....

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

dana offf... nustiu ce sa zic, sicer as vrea sa-ti fiu de folos..mai ca m-as urca in tren si as veni la tine, pe bune!
eu una as merge la spital.
Da Doamne sa fie bine totul! tine-ne la curent, te rog! te imbratisez!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata!!!

Felicitari Laura recuperare rapida,sa va traiasca bebe Eduard,sa fie sanatosi!

Danangie nu stiu ce sa-ti spun...poate totusi dai o fuga la spital,sa fii sigura ca nu e nimic,decat sa te apuce nasterea acasa cu copii si singura!!!

Eu am oroare de lucrul asta...ca nici eu nu sunt pregatita din nici un punct de vedere.Mama vine pe 19 si sotul maine pleaca la Napoli pt 2 zile.Nu mai spun ca aseara am avut si eu contractii si ma morcovisem putin.

Monica ...Giulia spanacul il mananca fiert condimentat cu putin ulei de masline.Cam asa manaca toate legumel:brocoli,fagiolini,conopida,morcov.Uneori le mai condimentez cu putin usturoi!Si fiica-mea e fan paste...ar manca mereu,cu ciorba e certata acum in schimb mananca minestrone!
Felicitari pentru canin!

Stefania imi pare rau ca nu a mers locul de munca,cu siguranta vorfi alte ocazii mai bune!Sanatate lui Stefi,sa se faca bine!!!Frumoasa foc in costumul de baie!

Abramburica,S.cum se simte,a mai facut febra?Am admirat-o pe bicicleta!Ai fata mare!!!

Roxali,sanatate piticei,sa nu fie nimic grav!!!

Toata lumea bolnavioara???

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 35+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Si !!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 35+ Sebastian-Andrei(cred)
Giulia!

Mergi la inceput