Mamici si Gravidute Italia 93 Bv Laura,Bv Dana!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nafi pup si la veveritz sa-i iasa mai repede dintisorul si sa nu va mai chinuie atat.
kemsy poate e mai bine asa...ca incepeti di martie azilo ..
mie mi se pare enorm de mult cat tb sa platiti, dar tu stii mai bine
dana ce sa zic m-am bucurat sa citesc ultimul tau mesaj. intr-adevar te-am simtit mult mai senina desi off nustiu cum se nimereste la tine mereu impiciata, draga de tine, si mai zici ca nu esti puternica. te pup cu drag!si sper sa reusesti sa te si odihnesti!

georgi wow 35..oleaca mai ai si tu
si mie imi place Sebastian- Andrei(aveam eu un coleg in generala care-l admiram..mamaa, imi placea tot ce facea si orice gest. si am ramas cu un sentiment frumos placut, la reamintirea numelui
multa sanatate Giuliei!
cat despre munca nu ma mai felicitati,ca am falit deja..nici nu stiam cum sa va spun , mi-e rusine sa recunosc ,ca sunt o falita, dar trebuie
a fost o proba in care credeam ca voi castiga, dar non basta numai la voglia, cei drept eu am pus suflet si speranta, dar ma asteptam si la faliment.(realista trebuia sa fiu)
sunt brava, doar daca am comenzi putine.
dar inca trebuie sa mai lucrez la "mana", de una singura nu fac fata cand sunt comenzi multe. asta e ...am incercat, incerc sa ma consolez asa. cum imi zice si soatza, daca nu incercam trebuia sa-mi fie rusine. asa in schimb, am facut tot ce-am putut, si mi-am dat interesul va jur. dar nu e suficient.
ei m-au vazut si au apreciat asta, dar totusi se trateaza de niste "cifre" de afaceri, in care oricat m-ar vedea dispusa si ca-mi place ce fac si oricat le-as fi simpatica , nu se poate risca sa piarda. mi-au spus ca usa lor e mereu deschisa, in caz ca imi "revin" pentru ca sa vede ca vreau, si ca imi dau interesul.
asa ca voi incerca sa fac niste practica la vre-un curs ceva, asa obtin si o diploma. poi banii pe curs mii scot cu doar o luna de munca..dar trebuie sa-mi recapat mana, asta e.. ce sa mai adaug... oricui cred ca ii pare rau cand ramane cu sentiment asemanator.

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

monica-Vanessa e numele pe care vroiam sa-l punem la a doua fetitza(dar n-a fost cazul),imi place f. mult!
stefania-nici un semn de la [purple][Laura/purple]?Sigur e la spital,si nu poate da nici un semn...
ely-cand ai timp mai povesteste-ne despre voi.Am vrut sa-ti trimit datele de la albumul comun,dar nu ai pm activat.
ioana-voi cum sunteti?
petro- biciclista mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

stefania-ai dreptate...cui nu i-ar parea rau?!....dar nu ne nastem invatate.Lasa,poate reusesti sa faci un curs,avand in vedere ca iti place.Intereseaza-te,si vezi cat costa,cat dureaza,nu o lasa moarta.Profita cat merge Stefy la gradi',si poate reusesti sa faci cursul.In primavara n-ar trebui sa se mai imbolnaveasca,ca si acum,si ai avea timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Eccomi!!

Tot pe drumuri ... azi de nevoie (cu treburi), maine de placere (la marea intalnire ).

Vad ca e "la moda" febra in perioada asta ... si noi! A fost un episod (sper) izolat, aseara. Azi era bine ... oofff, cu vremea asta inselatoare.

Va multumesc pt. sustinere ... o sa imi fac forta (trebuie) pt. ca dorinta de a afla exact ce s-a intamplat e mare. Dar nodul ala in gat tot o sa il am ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

andreea multumesc!
de laura inca nimic nu stiu nici eu, nici sms, nimic...
DD ajuta sa fie bine!
petro la S. sa nu se mai repete. tare dulce pe bici , dar cred ca-i sade mica.
abia astept pozici de maine...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

stefi - da, da, era mica de ea bicicleta aia. Insa nici asa, pe asta mica nu stie sa mearga . Sau ii e lene. Eu tot la stefi a ta ma gandesc cand e vb de bicilete... cat de brava era si ce bine lua curbele (vazusem mai de mult un filmulet). Spuneai ca acum nu mai merge asa bine, ii e frica? De ce? Nu pot sa cred ... cica mersul pe bicicleta nu se uita, o data invatat.

S. mea nu e asa sportiva (am vazut-o pe stefi si cu role), e mai fricoasa de fel ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

petro nustiu cum s'o chema .. regres sau nu...nu cred sigur ca a uitat.eu sper ca doar o perioada...
oricum se vad mari schimbari la ea, in ultima vreme.
daca prima (cand era mai micuta) abia asteapa sa ne arate cat e de "independenta", acum nu mai vrea sa faca nimic fara sa fie ajutata. o fi prea alintata, cum zic unii, si ne santajeaza
de mers inca merge pe bici(mai rar insa), dar zice ca nu mai stie sa se urce singura, pur si simplu zice ca ii e frica. chiar nustiu de unde frica asta, probabil se alinta...eu una o incurajez mereu.
la innot mi-au zis ca e foarte curajoasa, cica s-a tuffat singurica, de la prima chemare, fara sa insiste ei prea mult. mi-au zis ca sunt copilasi mai mari ,care sunt mai de mult acolo, si inca le e frica sa se arunce in apa.
si da, cu rolele, nu ii e frica, ar merge si singura, doar ca nici eu nu m-as risca prea mult sa o las, mai ales pe strada, pana nu-i cumpar casca si genunchiere. astea cred ca o sa i le luam in primavara impreuna cu bici mai mare, poate asa ii trece si de frica.

S. oricum nu cred ca e lenesa, poate nu-i asa atrasa, si ar fi normal. dar are ea alte atractii si "specialitati" , sunt sigura ca stie sa faca multe altele, la care ne da lectii
apropo de invatatul pe bicicleta, iote ca eu l-am uitat, metaforic vorbind , referitor la job-ul meu bine conteaza mult si conditiile.. si si.. asta e nu mai incep iar..

Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buzz fetelor
noi ne-am mutat la roma si am fost super ocupata cu despachetat cutii si toata treaba.va citesc din umbra si eu desi nu am timp sa postez mereu.
va pupam
cata si robi

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI

Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

STEF imi pare rau de munca. Nu trebuie sa te rusinezi. Mie una munca de pizzaiolo mi se pare asa de grea!! Vor mai fi ocazii. Si daca vrei sa continui cu munca asta sa te ajute D-zeu sa faci un curs ceva. Sa-ti ajute D-zeu. Cat despre Stefi o pupam sa-i fie bine. Numai sa nu subestimezi niciodata daca chiar o vezi lesinata. Eu asa am facut cu Ale atunci cand a avut gastroenterita. Nu doresc nimanui dar nimanui prin ce am trecut. Am fost atunci si conditionata defaptul ca eram singura acaasa cu Mattia care avea abia 4 luni. Dar acum nu as mai face greseala aia. Efectiv nu as mai sta o zi intreaga pana sa ma decid sa merg la urgente. Sanatate multa va doresc.

PETRO abia astept sa ne cunoastem. Cat despre data de 16.....atunci ma voi interna.....ma voi gandi la tine si sa dea D-zeu sa treaca repede.

KEMSY si pe tine abia astept sa te cunosc. Vii desigur cu Loris nu? Cat despre cresa. Ai facut bine ca l-ai inscris. La stat zici ca nu ai sansa???? Eu pe 19 martie ma duc sa-l inscriu pe Mattia la nido de stat........chiar daca ma strange ceva in spate......dar nu am ce face....sper sa coste mai putin ca daca va costa tot ca la privat(lucru care in fundul sufletului meu spera...) il las la privat.

Apropo de acest lucru.ma gandesc sa nu-l zapacesc de tot pe Mattia. Va dati seama de la 1 an la 2 merge la nido asta privat.....stiti si voi ca a fost greoaie acomodarea cu plansete si toate cele......acum daca mi-l accepta la nido de stat...va merge de la 2 ani la 3 ani.............si deci o alta repriza de acomodare ,ect etc, etc..........clar ca atunci cand face 3 ani va merge la scuola materna.....si deci altaaaaaaaaaaaaaaaaa acomodareeee, alti copiii etc....etc......

Offf as mai scrie dar nu mai reusesc ca Alessio plange pe langa mine sa-i desenez avionul.........mai revin spre seara cand vor dormi poate....va pup

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
slimatei,
ma bucur ca s-a ameliorat situatia cu stefy. Cred ca te-ai speriat putin Asta cu mersul la pronto soccorso si eu cam evitam, ca imi zisese pediatra sa nu merg decat daca e nevoie , ca si asa e suprasolicitat sistemul O mamica italianca mi-a zis ca pe ea nu o intereseaza de sistem...si parca m-a trezit Ma refer la episodul de asta vara cu dermatita lui L!Tind sa fiu destul de obedienta
Iar cu pizzEria nu trebuie sa gandesti asa, NU ESTI FALITA, a fost doar o experienta cu final mai putin dorit. Conteaza foarte mult ce obiectiv iti doresti sa atingi, sa fie pe masura posibilitatilor.Daca vrei sa lucrezi in domeniu, ia-o pas cu pas pentru a castiga experienta: curs;ajutor de pizzaiolo, apoi bos
Te .
abramburika, sper sa fie episod doar febra lui S. Cum se simte?
danangie, lasa-ne un nr de telefon ca sa ne auzim. Cat despre nido, asa e, am auzit ca sunt de stat unde platesti ca la privat. Fosta mea colega platea la stat 450 euro pana la 16.00
pisellino

Merg sa pregatesc cina!Ne auzim mai tarziu.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput