Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Am spalat aparatorile de patut si paturica galbena si s-au si uscat. Am spalat toate jucariile de plus si pernutele bebelinei. Acum am bagat la spalat husele de la scaunul de masina si carucior.
M-am apucat sa recitesc din mama si copilul depste ingrijirea bebelusului in prima luna.
Instinctul de cuib nu-l am inca...am o chiuveta de vase murdare si nu-mi vine sa ma apuc de ele , plus 8 camasi de calcat .

In cateva ore schimb semnatura in 38+ si amr 8 zile...cred ca ma apuca incet, incet emotiile

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 9 zile !!!

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada...pai nu e prea bine...ca mai tre sa stea la caldurica bb....macar o saptamana!! preventiv mi-a dat sa iau 3no spa/zi...dar vad ca nimic ..ma doare burta jos si spatele ca la ciclu ca naiba :((

ailed sigur ca starile astea sunt de la hormoni...zilele trecute eram la capatul opus

ssabrya, felicitari!!

am pus si eu 2 pozici de azi....sa nu mai zica lumea ca sunt suparata sau ca nu am album

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 15 zile !!!!

Eu mai am dureri ca la menstruatie, dar spatele pe mine nu ma doare, in rest am si contractii. Ma rog si eu de bebe sa fie cumintel si iau no spa, ca spre deosebire de tine eu am abia 36s si 2 zile. poate mai trec durerile.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

doamne mada ce putin mai aiiiiiiiiiiiiiii
ooooooooooo
hai ca mai am chef de facut galerieeeeeeeee
de acum incepem cu nasterile si odiseea asta

roxy tu ai emotii?
cum te prezinti?

alina.n mai intra si pe la noiiiiiiiiiiiii
zi-ne cum reactioneaza naty la bebe mic
cum va descurcati cu somnul
au inceput colicii?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Buna ziua burtici!!!!

Am intrat doar pt a va saluta...si sa va doresc un week linistit si placut!!!

Andreea, ma simt bine....doar usor plictisita!!!

Ally , Eduard 32 sapt bebe

AMR 8 saptamani!!!

Asa sunt si eu , plictisita si cu stari proaste. Sper sa imi revin, daca nu ne luam de mana si pana la urma ne va trece.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 36+ Rares Andrei

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara!

Acum ne-am madunat si noi de pe drumuri ... uff ca greu imi mai este acum.. gafai asa de repede, urc cateva scari sau merg 200 metri si gata , gafai ca dupa maraton sa nu mai spun ca acum ma doare spatele si se duce durerea in piciorul stang pana mai ieri era in piciorul drept , acum s-a mutat desi treaba nu am facut deloc saptamana asta, numai cateva plimbareli la inceput de sapt dar ieri si alaltaieri am dormit si stat in casa deci de unde durerea mea de spate acum ???

Am dat comanda si am platit pentru tot ce trebuie pentru camera bubulinei , acum le asteptam acasa, dureaza cam 5-7 zile lucratoare dar ne-au promis ca pe 14 febr. o sa le avem acasa Abia astept... toate lucrusoarele asa-s de frumusele ,patutul, care se transforma in junior bed , deci o sa il foloseasca si dupa 1 anisor, masa de infasat si salteaua, care nu va spun ca a costat mai mult decat patutul si multe accesorii, paturici, tablouri, lampite, perdele, jucarii si jucarioare, hartie de perete... aww ... abia astept sa le am acasa pe toate si sa facem camera Sophiei, nu mai am rabdare pana vin toate!!!

Dupa ce am terminat cu shoppingareala , care nu a fost tare grea ca le-am luat pe toate de la un singur magazin am fost in Notting Hill la Gellateria italiana sa sarbatorim cu o super inghetata bunaaaaaaa.... am mancat una maricica, cu 3 arome si mai voiam, ca prea buna e, dar am spus ca mergem si weekendul viitor ... cea mai buna inghetata mancata de mine vreodata undeva in lumea asta, nici macar in italia nu am mancat asa buna inghetata

Yasmi, sa iti fie de bine vopsitu si distractie placuta

Scrish, eu am vazut aici in mothercare fas de care cauti tu si in alte magazine, mai ales din ala in care am lasat comanda la lucrusoarele pentru bebe de azi, stii tu care daca vrei facem pachet si trimitem eu nu i-am cumparat inca pentru ca ma gandesc ca la sfarsit de martie cand nasc eu, aici o sa fie caldut si o sa ii iau ceva mai subtirel , ca deh..deja au inflorit ciresii aici si ghioceii si brandusele

Pisuc multumesc si felicitari pentru realizare sa ne arati pozici cand sunt toate pe pozitii

Roxy, acusi e gata si la mine, numai sa le primesc pe toate acasa si le pun la loc pe fiecare si dupa aia pot sa nasc pana atunci o sa imi fac si eu bagajul pentru spital, ca nu ne-am mai dus ... am intrat prin mothercare sa ne mai uitam asa orietativ de preturi si oferte si sa vad ce fel de camasi au si papuci sa imi cumpar pentru spital si al meu sot disparuse la un moment dat si nu-l mai vedeam, ma uit la dreapta, la stanga, peste tot ..ia-l de unde nu-i ... zic, eh lasa ca ma gaseste el ca stie unde sunt ... si cand colo apare cu o Hello Kitty mareeeeeeee si cica surpriseee!! ...nu stiu ce i-o venit dar radeam amandoi ca 2 copii in magazin dar e super papusica, o sa am ce de jucarele si papusele sa ii pun in camera Sophiei o sa ii fac o pozica sa va arat si voua

Miki, felicitari pentru bebe cumintel si intors pe pozitii

Ailed, sper ca nu ti-am facut pofta cu inghetata mea , dar sa stii ca m-am gandit la tine azi

simona, iar la smotru ?

Picky_toto, mi-am adus aminte ca nu am mai apucat sa iti raspund in legatura cu spitalul cand am spus atunci despre spitalul de aici si conditii, inainte de a avea musafiri, dar uite ca am o memorie de elefant, dar numai cand vreau si pentru cine vreau si sa iti spun acum Nu este spital particular, este spital de stat si nu platesc absolut nimic, nici o lira nimic, totul este suportat de stat din taxele si impozitele ce se platesc la stat lunar, asa cum ar trebui sa fie peste tot in lume, ca daca tot platesti taxe de iti iese pe ochi, macar sa fie gratis tot si sa nu te duci cu injectiile si pastilele de acasa, sau sa platesti nu stiu cat % sau sa umbli cu plicul dupa doctori. Aici daca numai ai incerca sa dai cuiva ceva s-ar uita la tine urat si s-ar simti foarte foarte jigniti si ofensati... asta le este meseria si asta fac, pentru asta s-au pregatit si au depus un juramant!!! Daca nu ai avea bani sa dai in plic ce ar face , te-ar lasa sa mori cu zile, asa cum se mai intampla in Romania
Cand am fost internata am dat peste o doctorita romanca, super de treaba si super draguta si amabila, mi-a explicat tot pe intelesul meu si m-a intrebat daca vreau sa imi vorbeasca pe romaneste ca poate pricep mai bine termenii medicali nu era nevoie ca pricep acum toate accentele si limba engleza si o vorbesc , dar e altceva cand iti vorbeste cineva pe limba ta si mai ales ca eu eram tare speriata si ma simteam aiurea ca dupa 11 ani eram iar in spital si mie mi-e cam frica , daca as putea-o numi asa... mai bine spus am o retinere, dar doctorii aici te fac sa nu mai ai nici o frica de nimic, iti explica, te intreaba daca ai inteles, daca nu, iti mai spun odata, daca ai intrebari stau si iti raspund... nu alearga nimeni dupa plicuri si averi.
Uhh ohh..am scris cam mult si am deviat si de la subiect, ma opresc aici cu asta

Am facut pozici la burtica inainte de a pleca azi in oras si ma duc sa le descarc si sa pun in picasa cateva sa va arat ce mi-a crescut burtoiu

Revin cu pozici

_
Mind the Bump!33+ Sophia Nicole

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata burticute

cami ce ma bucur ca te-ai linistit cu glicemia aia. o sa fie bine sigur. cel mai important este ca bebelina a crescut si este bine

mandreeac asa este si al meu, toata ziua se documenteaza si citeste despre bebei, cum sa-i ingrijesti, cand prinde la tv o emisiune despre asta imediat ma cheama sa vad si eu, chiar azi dimineata era o emisiune cu mancarea pentru bebelusi si tot felul.... cred ca el este mai nerabdator ca mine sa vina bebelina

anaxena a crescut burticuta, este foarte frumoasa

bebeii vostri sughit in fiecare zi?

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Al meu nu, insa are zile in care sughita si de 2 ori pe zi si il tine ceva saracutul, ca mi se rupe sufletul cand mi-l imaginez la cat e de micut cum ii face stomacelul.

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

da, cami, mai am putin
... da mai am si eu o "pofta" nesatisfacuta in sarcina asta: n-am vazut si eu o poza cu tine

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada nici nu mai stiu cum sa ma scuz
offffffffff
daca sunt anti pus poze de pe aparat pe calc
ce sa ma fac?
am facut ceva poze cu mine
da in aparat sunt

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 31+ PETRA ADRIANA
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

da, cami, mai am putin
... da mai am si eu o "pofta" nesatisfacuta in sarcina asta: n-am vazut si eu o poza cu tine

Povestea nasterii

Poze

Si eu, si eu si sunt sigura ca si Yasmi ne va sustine! Madutza si pentru tine. Citesti din cartea sotilor Capraru??

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Miki felicitari pentru rezultatele bune de la eco si pentru starea ta de optimism. Incerc sa ma molipsesc si eu de la tine,

Nu stiu ce am, ca nu ma supara nimeni, poate durerile astea si contractiile imi creeaza asa o stare proasta, iar daca ies afara si ma ia putin frigul e jale mare.

Rhynna !

Le-am scos si eu asa putin de incalzire!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput