Fluturasi de martie-aprilie 2011 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

da,yasmi ashteptam poze

eu am mancat pe nerasuflate o salata verde cu ceapa,muream de pofta...cred ca e lipsa mea de fier care tzipa

acum ar merge un nani...asta dc o conving pe Maria
mai bag o rodie,fructul meu de sarcina asta si poate o apuca si pe Maria nani

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 34+ cum creste Alex
AMR 41 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki ma bucur ca esti optimista, ce mult conteaza sa ai un doctor asa care sa te incurajeze. asa este si al meu. ma bucur ca bebelina este bine, lasa ca nu trebuie sa fie prea grasana sa iasa usor

S-a intamplat minunea mult asteptata37+

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

bb_yasmi cum ti-a iesit culoarea? pune poze sa te vedem. burticuta este tare frumoasa

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..bebe al meu nu sughite deloc...
Asta ca tot intrebai...
De fapt cred ca nici nu stiu cum se simte cand sughite....

Lavi..ai dreptate..vopsita esti,deci te declar pregatita.Oricum tb sa stea bebeica la termen....

Anaxena..stabilesti tu intalneala???

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scuzati am atipit o ora

anaxena ai trecut pe salate?? eu la pranz am manncat paste cu fruce de mare(alese ca nu imi plac ) si parmezan si tort si astept sa se trezeasca bubu sa o luam din loc la niste prieteni care au pregatit placinta cu dovleac ....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 14 zile !!!!

Mergi la inceput

lalely de ce esti deprimata? iesi la plimbare, la cumparaturi, trebuie sa iesi din starea asta. pe mine cand ma apuca asa o stare din asta imediat ies, merg in vizita....si mai ales la cumparaturi, si imi trece

AMR 2 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Doamne ce de pozici frumoase! Numai burtici frumoase !
Anaxena super haioase pozele voastre.Oricum sunteti o familie foarte vesela, si tati si Maria sunt artisti tare mari! Pozele astea is bune ca antidepresive, daca ne ia Doamne fereste cu depresie de aia postnatala, plus ca modelul este supermodel si culoarea lenjeriei super, ne aduce aminte de vara, soare si mare! Super!
La mine e invers cu mami. Mami nu a luat nici un kg in plus cu sarcina, adevarul ca era mai durdulie, si cand a fost gravida efectiv s-au dus kg de la ea la sarcina, mai ciudat, dar exista si cazuri din astea. Eu in schimb fara greturi ajung imediat la 20 kg in plus, oricum dupa nastere la cateva saptamani sportul e de capul nostru si plimbarile la aer cu bebita, locuiesc intr-o zona plina de parcuri si alei special amenajate, pentru plimbari si mers cu bicicleta pe langa un rau. Deci si aer curat care vine de la munte.
Catank o sa ai o fata foarte desteapta, daca ai depus atata efort intelectual pe perioada sarcinii, si-a antrenat si ea neuronii mititica. Doamne parca imi lipseste pe de-o parte adrenalina asta cu studiul. Si eu pana la 25 de ani am invatat la doua facultati dupa aia si masterul mi l-am facut,toate una dupa alta si in parale. Am zis ca dupa aceea va fi mai greu cu copii, la doctorat nu am mai ajuns, nici nu m-am gandit la asa ceva, dar mai stii. Deocamdata bebica pe primul loc. Oricum Catank felicitari, este o mare realizare, poti sa fii o mamica mandra si cu bebic si cu doctorat. Oricum usor nu ti-a fost! . Mult succes si la prezentare!

Feli cu Miriam in burtica 36 +
AMR 4S

Mergi la inceput

a mai nascut o burtica la cealalta odisee care avea dpn ca si mine si roxy... un bb de 3100....si la ultimul eco bb-le ei avea cat mi-a spus si mie 2900...

Mergi la inceput

feli, o sa trebuasca mai mult decat impinsul caruciorului pt a da jos kg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

feteleeeeeeee

ce ma bucur ca s-a mai animat atmosfera
eu am mai mancat o mana de orez si o salata verde cu toate legumele si putina carnita
cred ca a foist mult
dar fara paine
si la interval de o ora
mai tarziu mai vedem ce si cum

despre kg
am uitat sa va zic
ca eu am luat doar juma de kg in ultima luna
iar bebe 800gr de la ultimul eco
deci stau bine
da si de sarbatori am luat 3 kg intr-o luna
ahahahahah
deci pana acum am in palmares 8,5kg puse