Ciudateniile cosmeticii

Ciudateniile cosmeticii | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

De la sperma de taur la tratamentul cu lipitori, femeile au indurat de-a lungul timpului numeroase tratamente destul de bizare in numele frumusetii. Oricat de revolutionare sunt descoperirile tehnologiei, se pare ca tendinta de a ne intoarce mereu la natura se manifesta in cele mai ciudate moduri posibile. Cum altfel am putea explica unul dintre cele mai recente tratamente de infrumusetare, al carui principal ingredient sunt… excrementele de pasare ?

Aflati mai multe de aici...www.supereva.ro/info.asp?id=2697" target="_blank">Victoria Beckham si ciudateniile cosmeticii

Daca mai stiti si alte ciudatenii ale cosmeticii asteptam sa ne spuneti si noua!

O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Poa' sa se dea VB cu ce s-o da, tot urata si antipatica ramane! Ceva care sa o faca sa zambeasca, nu exista? De cate ori o vad, imi aduc aminte de www.polizeibericht.ch/thumb_uc_3031_w550_Bild_Wappen_Kanton_Uri_-_Altdorf_Seedorf_Attinghausen_Sisikon_UR_Feuerwehr_im_Dauereinsatz_-_Starkniederschlaege_-_Meldung_Kapo_Uri.jpg" target="_blank">stema cantonului Uri: imbufnata e, incornorata de barbat e...
Scuze de offtopic.

La subiect, nu-mi nimic in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

:))

nici mie nu imi inspira nimic VB. mi se pare insipida, inodora, incolora. Daca era vorba de Monica Bellucci si secretele frumusetii ei, saream imediat sa citesc articolul.

la capitolul ciudatenii ale cosmeticii: eu m-am dat odata cu lapte de mama care cica e bun pt cearcane. nu am observat nimic deosebit.
in adolescenta imi puneam pasta de dinti pe cosuri ca sa se usuce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Crema pentru hemoroizi Preparation H folosita pe post de crema de ochi.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana_B

Crema pentru hemoroizi Preparation H folosita pe post de crema de ochi.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">
I love pink!

:)))

mi-am amintit ca mai puneam si tetraciclina unguent pe cosuri. mi-as fi pus si crema de papuci numai sa scap de ele.
m-am dat si cu ceva solutie cu propolis facuta de tata cu ceva foi de brusture si bitter suedez si-o facuse pt bataturi, tin minte ca toata fata imi era galbena si patata, a trebuit sa ma maschez cu mult fond de ten o vreme pana mi-am scos 'galbenarea'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mai era o crema pe care o luai de la farmacia veterinara, tratament anti-acnee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

mai era o crema pe care o luai de la farmacia veterinara, tratament anti-acnee.

Mibazon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LidiaB spune:

Ce efecte are crema de hemoroizi ...la ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

mibazon:) asa era!

da' de ceapa taiata marunt, amestecata cu zeama de lamaie impotriva pistruilor, stiati?:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Poate pt efectul decongestiv ?Tin minte ca era o tanti la Oprah care jura ca asta folosea de ani buni .

Mergi la inceput