Pufi dragalasi de Ianuarie-Februarie 2010 (215)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

noi am facut alaltaieri dimi vaccinul priorix(ror) si la 3 ore dupa Dragos a inceput cu niste muci mama -mama si nici nu mananca bine

parca nu a fost asa niciodata, ma gandesc ca poate e reactie la vaccin, bine ca nu a facut febra dar inca nu am scapat

l-am si cantarit, de la 9.4 kg la un an acum are 9.3 kg , sa pun pe seama bolii( de fapt avea 9.4 kg la 10 luni, atunci l-am intarcat si nu a mai luat in greutate)

eu beau un coldrex acum ca m-a ia si pe mine, dar la mine e altfel, cred ca am luat ceva de la sot, ma doare un pic capul si incepe gatul

lorex sa stapaneasca sanatoasa bobitza scaunul, ma bucur ca ii place

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Sarumana de cafea, Dandana! Bag eu una rapid, ca sa am .."turbo-reactie" la shmotru...ca sambata e ziua de vizita a so_acrei..

Am inceput mesajul anterior, am mai hranit o data bebelina, si apoi l-am trimis, fara sa mai verific daca a dat cineva cafeaua...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Sarumana de cafea, Dandana! Bag eu una rapid, ca sa am .."turbo-reactie" la shmotru...ca sambata e ziua de vizita a so_acrei..

Am inceput mesajul anterior, am mai hranit o data bebelina, si apoi l-am trimis, fara sa mai verific daca a dat cineva cafeaua...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

hihi, nu te asteptai sa ai companie asa de dimi
sa treaca buba, bine ca nu a cazut rau

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

noi am facut ieri dimi vaccinul priorix(ror) si la 3 ore dupa Dragos a inceput cu niste muci mama -mama si nici nu mananca bine

parca nu a fost asa niciodata, ma gandesc ca poate e reactie la vaccin, bine ca nu a facut febra dar inca nu am scapat

ieri l-am si cantarit, de la 9.4 kg la un an acum are 9.3 kg , sa pun pe seama bolii( de fapt avea 9.4 kg la 10 luni, atunci l-am intarcat si nu a mai luat in greutate)

eu beau un coldrex acum ca m-a ia si pe mine, dar la mine e altfel, cred ca am luat ceva de la sot, ma doare un pic capul si incepe gatul

mami de shugubetz Dragos Andrei

Auleu...ce spui tu acolo..reactie la 3 ore de la vaccin...offff..
In greutate nu prea mai iau mult, dupa un an...Daca papa si e vioi si vesel...nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...acum sunt mai activi, consuma mai multa energie...Daca a mai fost si bolnavior...

Multa sanatate va dorim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

noi am facut ieri dimi vaccinul priorix(ror) si la 3 ore dupa Dragos a inceput cu niste muci mama -mama si nici nu mananca bine

ieri l-am si cantarit, de la 9.4 kg la un an acum are 9.3 kg , sa pun pe seama bolii( de fapt avea 9.4 kg la 10 luni, atunci l-am intarcat si nu a mai luat in greutate)

Dragos Andrei

Auleu...ce spui tu acolo..reactie la 3 ore de la vaccin...offff..
In greutate nu prea mai iau mult, dupa un an...Daca papa si e vioi si vesel...nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme...acum sunt mai activi, consuma mai multa energie...Daca a mai fost si bolnavior...

Multa sanatate va dorim!

da , asa zicea si asistenta cu greutatea, vedem de acum in colo
si cica copiii alaptati la san, dupa intarcare cam stagneaza toti

cu mucii eu zic ca de la vaccin, alaltaieri a facut vaccinul de fapt, si ieri a fost destul de rau toata ziua, acum vad ca e mai bine, azi sper ca isi revine si nu i-am dat decat 2 doze de osccilo

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:

hihi, nu te asteptai sa ai companie asa de dimi
sa treaca buba, bine ca nu a cazut rau

mami de shugubetz Dragos Andrei

Sper ca nu a cazut rau, ca era asigurata zona.....E cam...mishcacioasa ea, asa, chiar si in sacul de dormit...pusesem pe jos de muult niste perne, un colac mare umflat...just in case, asa, sa amortizeze...Avem pat de mijloc, si pe latura libera e si o plapuma mare, rulata in chip de baricada..a escaladat-o si p-aia....in somn...
Acum caut pe net protectii laterale pt pat de adulti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

'Neatza... si multzam pt cafelutza...yammy ce frumos miroase...

Mergi la inceput

Citat:

Timpul este prea scurt ca sa fie de la vaccin... "perioada de incubatzie" a bolilor ROR este de 7-10 zile parca. Asta este si timpul de ashteptare de posibile reactzii dupa vaccinul asta.
Pup si sper sa nu fie nimic pana la urma!

Mergi la inceput

Citat:

da , asa zicea si asistenta cu greutatea, vedem de acum in colo
si cica copiii alaptati la san, dupa intarcare cam stagneaza toti

cu mucii eu zic ca de la vaccin, alaltaieri a facut vaccinul de fapt, si ieri a fost destul de rau toata ziua, acum vad ca e mai bine, azi sper ca isi revine si nu i-am dat decat 2 doze de osccilo

Auleu, ce ma 'nerveaza pe mine vaccinurile astea, offff!
Pacat ca-s necesare si obligatorii.....
Si iris face ca toti dracii, dupa vaccinuri, si rau, si muult timp....Imi e groaza ca vine iar timpul lor, si pentru noi...

Mergi la inceput

sorina Imi pare vrau de cazatura, dar daca era sa fie nashpa ar fi urlat copilul...

Mergi la inceput