partea cu ip-ul o stiam, dar traiesc cu impresia ca e doar la dispozitia organelor abilitate, ca sa zic asa, cu un motiv bine intemeiat, nu la indemana oricui construieste o aplicatie oarecare. iar numele intreg nu mi l-am dat vreodata pe net (decat la comenzi on line, da' acolo pricep de ce e nevoie de el, in rest daca chiar nu ma pot inscrie undeva fara sa dau nume si prenume, n-au decat sa-mi spuna madam Piscopeso
)
Mihaela, m-ai speriat...iti poate afla personal number doar dupa nume? Asta e super periculos si habar nu am avut. Stiam ca iti pot gasi adresa si telefonul, dar personnummer, nu stiam. Si exista site-uri care spun cat castigi?
Lorelai, si eu zic sa nu platesti, este o mare escrocherie!
Nuuuu, nu personnummer, asta nu! Doar adresa si tf, nu te speria. Pai daca iti stiu personnummer iti stiu tot
. Eu stiu ca da, poti verifica veniturile anuale ale cuiva, dar poate gresesc. Stiu insa ca in ziarul local se afiseaza anual lista cu veniturile cele mai mari de pe Gotland, cu numele persoanei. Adica stiu cat castiga vecinul daca are venit mare :). Parca primii 50 sunt scrisi...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Chiar ma speriasem...cu personnumer iti intra si in contul de la banca fara prea multa greutate.
Uneori sunt impresionata de ingeniozitatea escrocilor astora.
Pai daca si la case mai mari se intampla, atunci ce ne mai miram ca la noi escrocheriile au devenit sport national. Asteptam sa se gaseasca si la noi o minte "luminata" care sa fure ideea asta si s-o puna in practica 
.
Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)
FOTOGRAFII BLOG