Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

O noapte linistita ! Trag si eu obloanele ca de la 8 de dimi e suficient.
Cat mai multe zambete in somn !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

NOAPTE BUNA va spun si eu pana dimineata

IRINA-eu la alexia de la 3 luni am inceput cu laptele praf iar seara incalzeam apa un pic mai tare(asta depinde dupa cate ore se trezea dupa masa de siara) si o puneam intr-un termos,praful de laptic il puneam in sticluta de seara iar cand se trezea noaptea numai apasam pe termos si ii puneam apa peste praf sper sa iti fie de folos

offf MARI sper sa aveti o noapte linistita, la VLAD

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mersi de raspuns . Si eu am pus apa in termos, dar nu m-am gandit sa pun si masurile de lapte in bibe . Acum mai ramane doar sa ma dezmeticesc eu mai repede si sa capat viteza .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

si eu la fel ca si camy fac si ziua si noaptea.apa fiarta si racita atat cat stiu ca trebuie intr-un termos si numaidecat e gata lapticul.seara fac apa proaspata si dimineata din nou alta apa.al meu adoarme dupa ce papa, de fapt el oricum papa cu ochii inchisi.
adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Mersi de raspuns . Cand suge noaptea si Bianca o face cu ochii inchisi si la final o las in pat fara probleme. LP i-am dat doar de vreo 3 ori noaptea pana acum si mereu stateam cu sufletul la gura ca nu se va linisti din maraiala de dinaintea mesei; mai ales ca o vedeam cu ochii mari si chiar un pic mirata. Cu siguranta se va obisnui .

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

offf..si eu am problema cu trezitul noaptea. Desi papa de la san si-l iau foarte usor din patut imediat ce se foieste, cand il pun inapoi face niste ochi cat cepele si are kef de joaca. Dureaza cel putin o ora sa adoarma la loc. Asta pentru ca eu ma incapatanez sa dormim separat...cand dormea cu mine era simplu, nici nu se trezea. Dar parca nu m-as intoarce la co-sleeping.
Fetelor maine nu ne vedem la cafea, pentru ca plec dimineata cu sotul la clinica pentru o operatie.
Somnik pufos pentru voi si bebelusi!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

dam multi pupici tuturor, pentru a ne revansa!
anutza, am auzit strigarea "catalogului" si am zis sa nu mai fac atat de multe absente! daca o sa fiu exmatriculata?!
asa... mihai a fost in concediu saptamana trecuta si am profitat de el cat am putut! adica... i l-am dat pe matei in brate, iar eu mi-am facut "de cap" gatind si facand ordine. a, si bineinteles ca ne-am plimbat si foarte mult!
matei este foarte vioi, jucaus, a inceput sa se intoarca pe burtica in patut,si sa adoarma in urlete pe la 1-2 noaptea; mai are si exceptii, dar rare, ce-i drept. si pana la 6-7 doarme dus! m-a dispera cand il vad cu degetul mare in gura! imi da senzatia de "nemancat"!

am vazut ca ni s-a marit grupul, asa ca le urez bun venit mamicilor si piticilor "noi".

adelena! am un sentiment ca pana in martie o sa ne vedem la ochi! abia astept!!! si capul sus! esti o mamica puternica si nu te "darama" pe tine niste dintisori!

donna, m-ai amuzat tare mult cand ai "invinuit-o" pe anutza pt kg acumulate in timpul sarcinii!

mda... mi s-a trezit odrasla... va pup si promit solemn ca o sa apar mai des pe aici!

o noapte linistita, mamici cu pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

ANUTZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! LA MULTI AAAAAAAAAAAANI!!! SA-TI DEA DUMNEZEU NUMAI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragele mele!
La multi ani ANA draga noastra!
Sa ne traiesti si sa fi fericita si sa ai parte de tot binele din lume!
Fetelor va dati seama cu ce ne va a demeni azi Anutza noastra?
Ne-am intors si noi aseara de la Deva. Suntem destul de cumintei. Maine vom incerca sa papam supica de legume sa vedem daca ne place.
Suntem tot zambareti si bine dispusi.
Legat de laptele de noapte si noi am apelat la varianta termos.
Despre kg in plus... Ce sa zic... Avem! Avem! dar ale mele nu sunt din sarcina ca pe alea le-am dat jos la nici o sapt dupa ce am nascut. Asta pt ca am pus doar 10 dar am dinaintea sarcinii cam 15 kg in plus. Trebuie sa ma pun pe treaba ca in vara am intalnirea de 10 ani si nunta surorii mele.
Hai ca ar trebui sa dorm si eu desi nu mi-e somn.
Va pup dulce si va doresc somnic usor in continuare!

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Heei,buna dimineata!!!
S-a trezit Maia la 4 jumate,a papat cam 60ml lp,si acu se hlizeste la carusel.Nu stiu ce are,de cateva nopti imi da trezirea la ora 4,mananca putin si are chef de joaca. Eu nu mai pot de somn,abia vad monitorul!!
Simona,ai cam multe absente,dar le motivam!

Donna,hai ca ai fost tare! Adica eu ti-am dat sa mananci!!

Karin multumesc!

Asaa si acu sa va cinstesc cu cate o felie de tort cu capsuni si frisca,baton de casa,o cafea ,suc de care vreti voi si un vin rosu pt fetele care nu alapteaza! Si la comanda,dau si o bere pt cine doreste!
Pt DONNA portie dubla de tort si baton!!!!

Anul trecut am primit cel mai frumos cadou! Un test cu doua liniute!Anul asta imi pupacesc cadoul de numa'!!

Mari azi dau eu cafeluta!! Si pt Mihaelka,fur de la sotu' o tigara,ca sa mearga bine cafeaua!

Azi vine soacra-mea sa stea cu Maia pana merg cu tati sa-mi cumpere adidasi! Si cand venim acasa,sta tati cu Maia si ma duc cu soacra-mea sa-mi iau cadoul!!(ce vreau eu!!e pe alese!)

Va ,ma duc la somn ca vad ca pramatia a cazut la datorie!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!!!
ANA, MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAA MUUUULTI AAAAANI!!!!!! SA NE FII SANATOASA! NOI TE IUBIM!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata!
LA MUULTI ANI ANUTZA!!!
multumim de tratatie!!!

idalispt ce se opereaza sotul?oricum, multa sanatate si recuperare usoara!

simona felicitari pt intoarcerea pe burtica si nu-ti mai face griji pt deget in gurita ca se pare ca e normal, cel putin la noi e la ordinea zilei!

mari pupam iepurila de Vladut sa-i treaca durerea de gingii. ai incercat sa-l masezi pe gingie?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput