Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Neata!

Ana, poate ca Maia simte ca se apropie primavara si ca se mareste ziua si vrea sa profite din plin

Loredana, parca vorbesti de fata mea. Noi avem acelasi meniu: dimineata fructe, pranz legume, seara (zilnic) gris. Eu ma bucur ca mananca si ii dau si completare cu LP. Daca vrea bine, daca nu, nu. Ea stie mai bine daca e sau nu satula Nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme... doar daca bebe ia prea mult in greutate si atunci stiu ca se mai scot cerealele.

In rest, noi gangurim la greu si am inceput cu sunete mai elaborate. Vreau sa postez un film pe picasa, dar nu stiu cum . Daca ma puteti ghida un pic, please

O zi buna sa aveti!

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

alexutza foarte frumoase pozele, o dulceata de fetita!
alynta ce baieti mari si frumosi ai, sa-ti traiasca, cum te descurci cu 3?

la multe lunite si la multi ani si pt Sofia de bubururza, Sabrina de Clabuc si Eric de Olivia26!!!sa cresteti mari si sanatosi ingerasilor!!!

Doina si Darius are oasele capului mai proeminente, dar dr a zis ca asa e structura lui! oare nu se va inchide fontanela mai repede daca ii dai cate 5 picaturi?
Donna, Nastasie, am rabdare!!oricum are zile si zile, uneori e asa vesel si jucaus si uneori e imbufnat si marait, presupun ca asa sunt toti,nu?am eu poate tendinta sa exagerez, ca atunci cand are o zi proasta mi se transmite si mie!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Neata feteleee...cum ati dormit? sau cum n-ati dormit?
LA MULTI ANI ANA!!!!!!Sa fii o sotie implinita si o mamica fericita

Iunia am vazut ca ii dai gris cu lapte, ce fel de lapte? Il faci cu lapte praf.

Noi inca beam doar suc doar intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani, Ana

La multe lunite si pentru copilasii care astazi au mai adaugat o luna:Sofia,Sabrina si Eric

Buna dimineata, mamici si pitici! aici este soare si speram sa stam cat mai mult afara

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaalina

Iunia am vazut ca ii dai gris cu lapte, ce fel de lapte? Il faci cu lapte praf.

Ii dau humana gris cu lapte inclus (se prepara doar cu apa) indicat de la 4 luni.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Ahaaa mi-am amintit acum ca ii dadeam si eu celei mari dar nu a fost incantata, poate il pacalesc totusi pe pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

LA MULTE LUNI SI MULTI ANI! pentru sarbatoritii zilei: SOFIA, SABRINA SI ERIC! Sa fiti sanatosi, voiosi si mancaciosi!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

La multi ani, Ana! Sa fii fericita, sanatoasa si voioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Neata si de la noi!

LA MULTI ANI, draga ANUTZA! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de "cadoul" tau toata viata!

LA multi ani si bb-ilor care implinesc astazi lunite!

Dau si eu astazi o friptura de porc la cuptor si o placinta cu branza pentru ca e si ziua tatalui meu.

Radu este in continuare marait si nervos, de cateva nopti dupa ce mananca pe la 3, se tot trezeste si maraie si scanceste astfel incat mie imi sare somnul si sunt zombi toata ziua!

Fetele, voi ati incercat sa masati gingiile cu geluri speciale? Ce fel de geluri mai sunt prin farmacii? Stiu ca la David era Calgel, dar avea efect maxim 30 de minute .

Mariuk, s-a simtit mai bine Vladut dupa ce i-ai dat nurofen? Cat i-ai dat?

Inchei pt moment ca ma urla de nu se mai poate

O zi minunata va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui b_irina_c

Si noi am profitat de vremea buna si am stat afara 2 ore. Bianca a dormit dusa si eu m-am jucat cu cel mare in parc. Abia astept sa se si usuce pe jos, ca tare aiurea e mizeria asta...

Cat despre kg... eu sunt in extrema cealalta. Am plecat de la 52 kg si am pus vreo 16 kg in timpul sarcinii si am sperat ca raman macar cu vreo 4... dar cu regimul de sport extrem de noapte dupa 3 luni am ajuns la 53 kg... Asa ca primesc cu draga inimia de la cine are de dat .

Din pacate productia de LM a scazut foarte mult si completam destul de mult cu LP. Si ca de obicei acum vine o intrebare pentru mamicile care nu alapteaza. Cum faceti noaptea cu LP? Bianca e inca obisnuita sa primeasca rapid hrana, caci pana acum cand se foia o luam si o puneam la san... acum dureaza pana fac un bibe de LP si ea face deja panarama. Teama mea cea mare e ca nu o sa doarma instant la finalul mesei ca de obicei.

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Eu procedez la fel ca tine, adica LM+LP, dar noaptea ii dau LM. Am incercat sa ii dau LP, dar nu a mancat decat f putin, s-a agitat mult, asa ca am ramas noaptea cu LM. Am observat ca daca doarme pe burtica, se lungeste intervalul intre supturi noaptea si asa se aduna mai mult laptic si la mine. Poate incerci si tu.
Citat:

Ah.. si inca ceva . Copilasii vostri transpira cand mananca? Bianca transpira cand mananca, indiferent daca e LM sau LP.

noapte buna si linistita

Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)

Vladut transpira rau de tot cand mananca, de la inceput asa a facut. Eu ii dau mancare numai imbracata cu bluze cu maneca lunga, asa se mai absoarbe din transpiratia de pe langa urechi la mine in maneca. Si in timp ce papa, il sterg usor cu o batista. Am intrebat la dr, si transpiratia aceasta nu se datoreaza lipsei de Ca (ca sa fie lipsa de Ca ar tb sa fie transpiratie fara cauza), ci pur si simplu e caracteristic lui. A, si cand e LP prea cald, transpira si mai si (logic :) ). De asemenea, cand se screme, sau se forteaza cu rostogoliri si intoarceri, la fel transpira.

Va pupam si ca uram o zi minunata!

Mergi la inceput