Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
ionela.n spune:
Buna mamici si bebici
Azi am stat afara vreo 3 ore ca a fost f cald si frumos
Poze Raisa
just_me31 spune:
Eu nici nu ma mir ca nu slabesc , in timpul zilei nu prea apuc sa mananc, dar , seara sa nu stai in calea mea ,
donna79 spune:
Hello! Am aparut asa... mai pe seara, ca sa urez multe lunite si anisori sarbatoritilor: Calin, Daria, Eduard, Elisa si Sara!
NASTASIE, sa-ti traiasca voinicul si felicitari pt dintisor!
PITY, frumoasa varsta... 28. Spor la cautat casuta, te astept cu in frumosul cartier... pacat ca nu avem parcuri in zona...
Si eu vreau sa vad Chanul gatit. KITI, astept pozee.
LORA, te-ai laudat cu volanele bolfoseniei, le putem vedea si noi (poate ai pus poze si mi-au scapat?)
DOINA, JUST_ME - bine ati venit!
BEBECRIS, o fi fost de la mancare, am avut si noi recital azi, dar am mancat si ceapa si usturoi, am avut o pofta nebuna, eu nu mananc chestii de genul asta decat o data pe an, cred.
KLARISSE, succes, am vazut ca deja va diversificati Ii place mancarica noua lui Matei?
ORAMONA, sa-ti traiasca mandra si multumesc pt sampanie, fie ea si virtuala, aveam o poftaaa...
ALEXUZA, bine-ai revenit, sper sa si ramai pe aici!
De kg nu pot vorbi prea mult, am acum cu 15 peste greutatea de dinainte de sarcina si oricum acea greutate nu era cea ideala pt mine. De cateva kg din sarcina este categoric responsabila ANA... ea zicea ce gateste si eu ii omoram pe cei de la firma de catering cu comenzi!
ADELINA, mai rabda nitel, e inca micut Darius... mi se pare mie ca e exact ca Tudor acum ceva timp... azi stateam si ma minunat ca nu stiu cum a trecut de la bebele care nu facea altceva decat sa pape si sa planga ziua, ca de dormit nu prea se intampla sa doarma, la copilul vesel si senin de acum. Inca vreo doua saptamani si ai sa vezi ce bine va fi!
ALYNTA, multa sanatate baietilor. Sper ca Maria a scapat fara raceala!
Pupam frumusetea mica, fratiorii raciti si pe mamica lor cea puternica!
LOREDANA, la multi ani pot fratele tau!
IONELA ... si noi tot vreo trei ore am stat azi pe afara.
Hai ca am scris un roman, va pup pe toate, fara exceptie!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
adelena spune:
Buna seara!
Intru si eu o fuga sa urez LA MULTI ANI sarbatoritilor!
A intrat tati de tura cu Radu si am reusit si eu sa citesc din urma.
Radu m-a terminat...bazaie si maraie si caraie toata ziua....roade tot, baleste la greu si ar vrea numai in picioare...nu mai reusim sa-i intram in voie cu nimic.
Va doresc o noapte linistita si poate maine reusesc sa scriu mai mult....
alynta27 spune:
Poze
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
b_irina_c spune:
Si noi am profitat de vremea buna si am stat afara 2 ore. Bianca a dormit dusa si eu m-am jucat cu cel mare in parc. Abia astept sa se si usuce pe jos, ca tare aiurea e mizeria asta...
Cat despre kg... eu sunt in extrema cealalta. Am plecat de la 52 kg si am pus vreo 16 kg in timpul sarcinii si am sperat ca raman macar cu vreo 4... dar cu regimul de sport extrem de noapte dupa 3 luni am ajuns la 53 kg... Asa ca primesc cu draga inimia de la cine are de dat .
Din pacate productia de LM a scazut foarte mult si completam destul de mult cu LP. Si ca de obicei acum vine o intrebare pentru mamicile care nu alapteaza. Cum faceti noaptea cu LP? Bianca e inca obisnuita sa primeasca rapid hrana, caci pana acum cand se foia o luam si o puneam la san... acum dureaza pana fac un bibe de LP si ea face deja panarama. Teama mea cea mare e ca nu o sa doarma instant la finalul mesei ca de obicei.
Ah.. si inca ceva . Copilasii vostri transpira cand mananca? Bianca transpira cand mananca, indiferent daca e LM sau LP.
noapte buna si linistita
Irina, mami de Vlad (26.08.2005) si Bianca (12.10.2010)
Mari-Mariuk spune:
Buna seara. Am intrat sa va urez o noapte buna, nu inainte de a spune cu durere in suflet ca Vlad are dureri ingrozitoare de gingii ce nici nurofenul nu le-a calmat...a urlat mititelul si a muscat tot ce a prins in fata sa de la ora 4 pana la 8...a adormit si sper sa nu il mai doara, macar noaptea sa il lase linistit...
Kilogramele...batu-le-ar soarta ca se aseaza la cele care nu le vor si suntem cateva pe aici care ne rugam sacmai ramanem cu macar 4 si degeaba...eu am ,,reusit'' sa slabesc incat cad pantalonii de pe mine
Gata...ne auzim dimineata la cafea.
Noapte linistita!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
camy81 spune:
NOAPTE BUNA va spun si eu pana dimineata
IRINA-eu la alexia de la 3 luni am inceput cu laptele praf iar seara incalzeam apa un pic mai tare(asta depinde dupa cate ore se trezea dupa masa de siara) si o puneam intr-un termos,praful de laptic il puneam in sticluta de seara iar cand se trezea noaptea numai apasam pe termos si ii puneam apa peste praf sper sa iti fie de folos
offf MARI sper sa aveti o noapte linistita, la VLAD
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
nastasie spune:
si eu la fel ca si camy fac si ziua si noaptea.apa fiarta si racita atat cat stiu ca trebuie intr-un termos si numaidecat e gata lapticul.seara fac apa proaspata si dimineata din nou alta apa.al meu adoarme dupa ce papa, de fapt el oricum papa cu ochii inchisi.
mari, pupam vladutul marait.
multumim inca odata pentru toate felicitarile.
lora, baga niste poze cu volanase.
adelina, inca un pic cum a zis si donna si ai sa vezi cat se schimba darius.
loredana, eu nu am zis sa faci ca mine sau ca altcineva.tu stii mai bine ce e de facut sau nu.eu doar mi-am dat cu parerea.ca fiecare mamica stie ce e mai bine pt puiul ei.poate e ea mai mancacioasa.
selenar, mii de scuze.eu acum am vazut ca esti din cta.
noi am iesit azi la soare dar am stat putin ca nu l-am scos de mult cu mucii lui si am zis sa o luam treptat.
nu ma intind ca e tarziu si sunt rupta.
ne vedem la cafeluta