Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bravo Elly , alt fotomodel cu burta!Mai fetelor voi vreti cred sa faceti vreun calendar ceva secsi...!

Ma bucur ca ti-ai gasit medic. Eu am facut doar analizele uzuale pana acum , sper sa avem si noi activitate cardiaca ca sa ne putem investiga si de celelalte.

Eu am facut si inainte de sarcina toate analizele inclusiv toxo, cmv, listeria. Acum le repet doar pe cele la care IgG a fost negativ.Adica toxo si listeria, si probabil o sa fac si toxocara canis pentru ca sunt plina de catei prin curte si am o teama ...In rest avem probleme un pic cu hemoleucograma ..repetam si sper sa se rezolve!

Oana 7+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Eu zic ca si cu cele 2 kg in plus arat f bine.. adica am facut fund, mi-am pus silicoane naturale.. daca as avea si talia ar fi perfect..
Dar ideea e ca deja in 10 sapt am pus 2.5 kg ce fac pana la 40?

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

nu-mi iese la socotela pt ca manac un pic mai mult(adica reducand drastic cafeaua si tutunul, am introdus in meniu micul dejun si multe fructe intre mese), dar beau la apa ... ce n-am baut toata viata mea. orice mi se pare prea sarat sau prea dulce si mi-e sete in continuu.

mami de Annelies (30.06.2005) si 6+
[/quote]

Exact asa sunt si eu .APA la greu , barbatu meu e socat de cata apa beau pt ca eu inainte nu puneam gura , numai suc cu acid consumam
Si am mereu un gust ciudat in gura
De tigari m am lasat si eu (ceea ce nu credeam ca voi reusi vreodata) , de cafea nu a fost cazul pt ca nu consumam nici inainte

Mergi la inceput

Jade , stai linistita ! Acus te conturezi.

Oana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

[quote/]

Exact asa sunt si eu .APA la greu , barbatu meu e socat de cata apa beau pt ca eu inainte nu puneam gura , numai suc cu acid consumam
De tigari m am lasat si eu (ceea ce nu credeam ca voi reusi vreodata) , de cafea nu a fost cazul pt ca nu consumam nici inainte
[/quote]

Eu la nessul cu laptele de dimineata nu pot renunta.. cu atata placere beau incat macar atata, tigari sau alcool nu..
Apa si eu consum multa.. cica asta taie si greturile.. fructe multe.. am inceput cu portocale, acum nu le mai suport, am fost pe banane, pe visine, acum sunt pe mere...
Aia si iaurt la greu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Jade , stai linistita ! Acus te conturezi.

Oana 7+

Doamne ajuta ! De aproape 5 ani astept sa ma conturez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

[quote/]

Eu la nessul cu laptele de dimineata nu pot renunta.. cu atata placere beau incat macar atata, tigari sau alcool nu..
Apa si eu consum multa.. cica asta taie si greturile.. fructe multe.. am inceput cu portocale, acum nu le mai suport, am fost pe banane, pe visine, acum sunt pe mere...
Aia si iaurt la greu...

[/quote]

Mai bine bei o cafeluta ca ai voie , nu i problema , macar asta e naturala fata de ness .Dr mie mi a zis ca pot sa beau fara problema , eu nu beau pt ca nu mi place
La fructe , eu sunt acum la madarine si pomelo .Si compot de cirese

Mergi la inceput

Toate la timpul lor!

Oana 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Toate la timpul lor!

Oana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

offf oana ce bine ar fi !!!! nici nu poate fi vorba de secsi la mine
lasa ca am de unde sa dau jos . eu dupa prima sarcina am ramas cu +20kg . in primul an am dat jos 10! era cat de cat ok! nu satisfacator dar ... ok! si m-am mentinut acolo vreo inca 2 ani. cand am inceput sa lucrez la bb2, am incept sa neglijez si partea cu alimentatia si le-am pus la loc
asa ca eu in sarcina asta plec de la +20kg!
si evident imi doresc cat mai putine kg cu +.

jade stiu cum e. inainte bagam numai pepsi. acum cand il rog pe barbata-miu o data la cateva zile sa mai ia "inca" un bax de apa, face niste ochi mari, socat "tu vorbesti serios?"

seidana eu de la 2 cani de cafea pe zi (minim!) am redus la o cescuta dimineata. si de multe ori o mai pacalesc si pe aia la jumatate.

mami de Annelies (30.06.2005) si 6+

Mergi la inceput