Puiuti de Sept-Oct 2011(6)
Raspunsuri - Pagina 7

racheel spune:
Buna fetele
Eu m-am ingrasat 500 de g, dar acesta este inceputul.Mai am greturi si mai din cand in cand.Ieri am mancat o ciocolata si am
.
Maine merg sa fac si eu complexul Torch.Dublu test nu fac ci doar triplu test la 16 saptamani.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 10+ cu
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

seidana spune:
Eu chiar am slabit de sarbatori..
Si eu tot joi la nenea Dr.. sper sa fie totul bine 10 + .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !

oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Eu chiar am slabit de sarbatori.. Si eu tot joi la nenea Dr.. sper sa fie totul bine ![]() ![]() ![]() |
Ce bine de tine

Presupun ca inimioara deja i-ai auzit-o , nu ? Vad ca ai 10 sapt , estii mai maricica

Oana

camady spune:
Fetelor eu la 12 saptamani fac dublu test.
De ingrasat m-am ingrasat 2,500 kg. Am plecat de la 56 kg si acum am 58,5 kg la 164 cm. Asta e.
Ioana imi pare rau de veste . Sa fiti tari si sa continuati sa credeti in bunul d-zeu ca nu va lasa el fara bebel.9+ si mami de Razvan 7 anisori

seidana spune:
I-am vazut-o ca palpaie.. sonor nu a avut nenea Dr.. l-am vazut deja de 3 ori.. la 5 sapt si ceva nu se vedea decat sacu...
La 7.2 zile , si la 7.6 cand speriata de o scurgere ciudata am fugit la medic..
Maine am 10 sapt.. Doamne ajuta ..
Camady.. stam exaxt pe acelasi taler.. si eu 56 +2.5 = 58.5 in prezent.. numai ca eu sunt mai lunga.. 1.70 10 + .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !

JadeJador spune:
Eu chiar daca n am vomat niciodata , am slabit 2 kg si chiar am inceput sa mananc bine in ultimul timp

oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Eu chiar daca n am vomat niciodata , am slabit 2 kg si chiar am inceput sa mananc bine in ultimul timp |
Ce tare esti !

Oana

elly_b spune:
ioana ... imi pare tare rau pentru cele intamplate . curaj si sa treci cu bine. sa nu-ti pierzi speranta! sa va dea dumnezeu un bb sanatos cat mai curand posibil!
mami de Annelies (30.06.2005) si
6+

elly_b spune:
fetelor eu am avut exces de energie in we .... curatenie, facut mancare, spalat caine, spalat copil ... si acum, evident, au aparut urmarile: dureri de burta, dureri groaznice de spate ...
poate ma invat minte!
in sfarsit mi-am ales medicul si mi-am facut programare. dr dinu alexandru - euroclinic, vineri la 15:20 (am scris in speranta ca nu uit )
sa vedem cum ne "potrivim" si poate ramanem impreuna pana la sfarsit . din pacate e doar consultatie, nu si eco. ma rog, important e sa ne cunoastem si sa ne placem. si sper sa ma programeze repede la eco pt ca eu nu fac nici o analiza pana nu vad ca ii bate inimioara.
deocamdata mi-e bine. am o usoara greata semi-permanenta , rareori senzatii de
vestea buna pt mine este ca, spre deosebire de prima sarcina unde era saptamana si +1kg, in saptamana ce tocmai a trecut am dat jos 200g
nu-mi iese la socotela pt ca manac un pic mai mult(adica reducand drastic cafeaua si tutunul, am introdus in meniu micul dejun si multe fructe intre mese), dar beau la apa ... ce n-am baut toata viata mea. orice mi se pare prea sarat sau prea dulce si mi-e sete in continuu.
tinem pumnii fetelor care au programari !!!
mami de Annelies (30.06.2005) si
6+

JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanaiasi
Ce tare esti ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oana ![]() ![]() ![]() |
Sa stii ca nu mi place de mine asa , se vad kg astea lipsa , mai ales la picioare , am 2 bete