Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Neata,

Buna venit noilor gravidute, sa aveti parte de o sarcina usoara, fara greturi si bebe sanatosi la termen.

Referitor la greturi...nu e musai sa ai greturi in fiecar zi, sau doar in timpul saptaminii si nu in weekend, depinde de metabolismul fiecaruia si transformarile hormonale care au lok.
Eu spre exemplu nu le mai am de prin saptamina a 8 acum, doar sinii ma dor si cresc, ma simt oarecum obosita mereu dar e din cauza hemoglobinei si a ferului, in rest sunt bine.
Incercati sa va bucurati de orice moment din sarcina, dar nu sa va stresati ca nu aveti greturi in weekend, si sa le cautati, nu uitati ca asta se rasfringe asupra copilului

Referitor la dureri ca la CM la 5 s+ e normal, ele pot fi pina prin saptamina a 8-9 e ceva normal, doar ca sa nu fie insuportabile, in rest on No-SPA si cit mai multa odihna.

O duminica cit mai linistita va doresc

Maria

10 +
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna dupamiaza, vroiam sa va rog cine ma poate adauga in lista eu nu reusesc UM:07.01.2011 SI DPN:14.10.2011, EU stept inca vre-o saptamna ca sa ma duc la un control voi ce ma sfatuiti sa mai astept sau sa ma duc in cursul acestei saptamani?? ideea este ca asi mai face un test ,deoarce la cel de sambata dimineata a iesit si dungulita a doua dar mai rozie....si nu asi vrea sa ma duc si sa fiu dezamagita ca nu-i bebe

5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

andr@, nasol tare cu fisurile anale. Daca se inrautateste situatia poate ar trebui sa te duci la medic, sa-ti dea ceva care se poate folosi in sarcina. In legatura cu constipatia, incearca prune uscate, cica merg f bine la constipatie.
ralu-24, sigur trebuie sa fie de la modificarile hormonale. Important e sa nu le spargi, ca e risc de infectie. Nu stiu cu ce-ai putea sa te dai care sa fie bun si in sarcina. Intreaba dr la urmatoarea eco.
seidana, bine-ai venit! Sarcina usoara sa ai! De ce iei Aspenter?
Nu-ti fa griji ca nu ai greturi in unele zile, profita de zilele bune! Eu n-am greturi deloc(sau foarte vagi) si ma bucur tare mult.
lary74, cand ti se intampla sa ai starile astea, incearca si tu ceva relaxant, ceva ce stii ca-ti face placere. Uite eu in prima sarcina faceam goblen, mama ce ma relaxa, ce mi-ar placea sa mai fac acum dar nici timp sa ma duc la baie n-am cu asta micu.

A, DPN_ul meu nu e nici pe departe cel calculat de mine, cica e 27.09.2011.
Sa aveti o zi frumoasa azi, noi am iesit afara cu juniorul; vreo ora, era chiar vreme de primavara, pacat de vantul asta puternic enervant.
Pup!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

uliiasi.. iau Aspenter pt ca r zicea ca prima sarcina orpita putea fi de la o proasta circulatie, .. am fost operata si de chisturi paraovariene, am avut si SOP, in ultima per ovarele erau pline de margelute.. si sa nu ne trezim cu surprize neplacute a zis ca e mai bine sa asiguram circulatie buna.

De abia astept primavara ...si burta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_iasi

Buna dupamiaza, vroiam sa va rog cine ma poate adauga in lista eu nu reusesc UM:07.01.2011 SI DPN:14.10.2011, EU stept inca vre-o saptamna ca sa ma duc la un control voi ce ma sfatuiti sa mai astept sau sa ma duc in cursul acestei saptamani?? ideea este ca asi mai face un test ,deoarce la cel de sambata dimineata a iesit si dungulita a doua dar mai rozie....si nu asi vrea sa ma duc si sa fiu dezamagita ca nu-i bebe

5 saptamani

Bine ai venit. Sarcina usoara si bebel sanatos. Te-am adaugat in listuta. Sa scrii 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

multumesc pentru "introducere in lista" da cu siguranta voi scrie mesaje,acum cu nerabdare voi repeta un test ced ca pe miercuri si poate saptaman cealalta voi merge la ginecolog.sa-mi tineti puni sa iasa intr-u toate pozitiv va pup si o noapte linistita.

asteptam cu nerabdare un ingeras 4 + inclusiv si Teodor de 2 ani si 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Ma primiti si pe mine in randul vostru? Si poate ma treceti si in listuta; ultimul CM- 5 dec.2010 si data probabila a nasterii bb-ului- mijlocul lunii septembrie!
Va pup pe toate, mamici mari si mici, si sa auzim numai de bine!

ps: poate sa imi spuna cineva cate sapt are bb-ul meu daca ultimul CM l-am avut pe 5 dec 2010 si data fecundarii a fost in 18-19 dec. 2010? Mc frumos! Va pup!!!
Pe eco facuta in 27.ianuarie 2011 scrie asa:
DUM: 5 dec. 2010
CLINIC: SARCINA 7S+4Z, DPN: 11.09.2011
ECOGRAFIC: SARCINA 6S+6Z, DPN: 16.09.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

buna dimineata!
azi imi impart cafeluta cu voi....doar trebuie sa o mai reduc...
va pup si va doresc o saptamana frumoasa

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

Ma primiti si pe mine in randul vostru? Si poate ma treceti si in listuta; ultimul CM- 5 dec.2010 si data probabila a nasterii bb-ului- mijlocul lunii septembrie!
Va pup pe toate, mamici mari si mici, si sa auzim numai de bine!

ps: poate sa imi spuna cineva cate sapt are bb-ul meu daca ultimul CM l-am avut pe 5 dec 2010 si data fecundarii a fost in 18-19 dec. 2010? Mc frumos! Va pup!!!
Pe eco facuta in 27.ianuarie 2011 scrie asa:
DUM: 5 dec. 2010
CLINIC: SARCINA 7S+4Z, DPN: 11.09.2011

Buna. Esti in lista de ieri. Am vazut ca ai postat in capitolul inchis. La DPN mai schimbam pe parcurs.
ECOGRAFIC: SARCINA 6S+6Z, DPN: 16.09.2011

Mergi la inceput

Neata fetele. Azi m-am dus sa-mi fac analizele si cand am ajuns acolo a constatat ca am uitat lista data de dr de vineri la serviciu. Asa ca ............le fac maine. In rest, sunt bine. Incerc sa iau legatura cu un medic de la euromaterna c-ta, ma pregatesc de bitest............am treaba nu gluma.

Mergi la inceput