Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza_21 spune:

Camady, ma bucur ca esti bine! Eu mi-am facut si azi test, pt ca vroiam neaparat sa am si eu un test veritabil, cu doua liniute rosii, nu doar roz, si mi-a iesit liniuta de test mai rosie ca cea de control. Maine mergem la eco, sper sa il vedem pe bebe, voi avea 6 saptamani si 1 zi de la U.M! Fetele care aveti sarcina mai inaintata, spuneti-mi ce credeti, se va vedea bebe? Din cate am citit pe internet, la varsta asta bebe ar trebui sa aiba aprox 5 mm...

+6
Evolutia sarcinii:https://picasaweb.google.com/madutza21/Sarcina?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

Buna seara fetelor CAMADY ma bucur sa aud ca esti bine.Am tot citit mesajele voaste si vad ca in Romania se platesc aproape toate analizele pacat ca guvernul nu preotejeaza mai mult mama si copilul si sa ajute viitorii parintii macar cu analizele gratuite,si asa viata e scumpa.Eu am noroc ca nu platesc absolut nimic aici pe, perioada sarcinii,nici ecgrafii nici nimic,la cate taxe platim..Doar ca daca iti faci analizele fara sa fii insarcinata te ustura la buzunar,sunt parti bune si parti rele..Eu sunt cam melancolica nu am chef de nimic de nimeni nici de iesit nici de stat in casa off o fi astenia de primavara sau de la hormoni??Si nici pofta de mancare nu prea am mai deloc ce o fi cu mine?Va pup pe toate o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Buna seara fetelor !

Camady ma bucur ca esti bine si tu si bebe!!!

Citat:
citat din mesajul lui Madutza_21

Camady, ma bucur ca esti bine! Eu mi-am facut si azi test, pt ca vroiam neaparat sa am si eu un test veritabil, cu doua liniute rosii, nu doar roz, si mi-a iesit liniuta de test mai rosie ca cea de control. Maine mergem la eco, sper sa il vedem pe bebe, voi avea 6 saptamani si 1 zi de la U.M! Fetele care aveti sarcina mai inaintata, spuneti-mi ce credeti, se va vedea bebe? Din cate am citit pe internet, la varsta asta bebe ar trebui sa aiba aprox 5 mm...

+6
Evolutia sarcinii:https://picasaweb.google.com/madutza21/Sarcina?locked=true#

Daca nu se vede bebe se vede saculetul incepand cu 3 saptamani ! La mine s-a vazut saculetul la 3 saptamani si 3 zile la eco transvaginala, apoi a crescut la 4 sapatamani si 1 zi se vedea si pe burtica, conteaza fffff mult de aparat si de medic! Te pup sper sa il vezi pe bebica, eu maine fac 5 saptamani ecografic, dar dupa UM 7 saptamani si vineri il vad din nou pe bebe la eco

O seara frumoasa in continuare si o dimineata fara greturi va doresc

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Andra&year=2011&month=10&day=13&babycount=1" target="_blank">4+

http://bebesiluan.wordpress.com/" target="_blank">SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

FETELORRRRRRRRRRRRRRR
Am niste scurgeri maroni deschise !!! CREM chiar oare ce o fi
Abea maine seara ajung la munca sa vb cu un medic

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 4+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Dragele mele, maine sunt programata la dr, sper sa vin cu vesti cat se poate de bune. Va multumesc tuturor celor ce m-au incurajat, spunindu-mi ca nu am de ce sa imi fac griji si ca sunt o mamica fara greturi
In alta ordine de idei, astazi seara la dus am vazut ca mi-au aparut pe sani (pe aureole) niste puncte ca niste cosuri cu varf mic alb ....nu stiu ce sunt, voua v-au aparut asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlinaBu

FETELORRRRRRRRRRRRRRR
Am niste scurgeri maroni deschise !!! CREM chiar oare ce o fi
Abea maine seara ajung la munca sa vb cu un medic

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 4+

Draga mea si eu am fost in situatia ta acum cateva zile..........si acum mai am asa mici scurgeri. Mie mi-a zis ca e de la insertia placentei. Mergi la dr si fa eco sa te asiguri ca bebe e bine.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Camady maine am programare la eco dupa-masa, azi nu am la cine sa fac eco cat de mult as vrea .
Astept pana maine, vad ca scurgerea respectiva a incetat!
Defapt a inecput cu o pata ROZ pe chilot, cand zic roz ma refer la roz deschis aproape alb, apoi cu maroniu deschis doar cand ma stergeam.
Sper sa fie de la ce spui tu, dar eu nu prea mai am greata de cateva zile, dar poftele au ramas, sanii la fel, oare sa fiu norocoasa sau sa imi fac griji .

DD a facut o minune! Sunt o fost aspiranta optimista si -duta fericita! 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetele; camady ma bucur ca esti bine, de fapt nici nu avea cum sa fie altfel; alina te rog nu te impacienta, si mergi la dr sa vezi despre ce e vb, nu are ce sa fie grav sigur; va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Camady, ma bucur mult ca totul este in regula cu bebicul. Am vazut ca dr. tau nu ti-a recomnadat sa faci dublu test...nici eu nu prea as vrea sa il fac, dar nici nu situ exact ce presupune

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetelor

Am fost si eu ieri la eco ,am 8 sapt ecografic , 1.64 cm .Este incredibil cat de mult s a transformat de sapt trecuta .Incepe sa semene si el a omulet .Am vazut cap , ureche , manute , are de toate
Fetele cu scurgeri , si eu experimentez de la 5 sapt , toate culorile , roz-maro-portocaliu .Sunt ok cateva zile , apoi pac ma pocneste iar ,de mai am putin si ajung la balamuc .BB creste in ritmul lui , nu stiu de la ce sunt .Continui tratamentul si ma rog sa fie bine , altceva nu am ce face

Mergi la inceput