Puiuti de Sept-Oct 2011(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele, mai stiti ceva de Camady? incep sa fiu ingrijorata, poate mi-a scapat mie ceva? ultima oara , ieri,a zis ca e la serv si ca o sa fuga la dr,si de atunci nu mai situ nimik.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

camady inca nu ne-a dat de veste cum a decurs vizita la dr.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

sunt sigura ca totul este in regula, doar ca nu mai stiam nimik

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Daca (doamne fereste) ar fi fost o problema, ne-ar fi transmis pe forum - cu siguranta ca avea nevoie de incurajari.
Asa ca si eu sunt convinsa ca e in regula si se bucura de asta.
oricum, camady asteptam vesti

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cfalina

Maria analizele care trebuie sa ti-le dea med de familie sunt gratuite mai putin gr si rh nu trebuie sa te programezi la o clinica privata. se dau pe baza de trimitere unde are contract policlinica sau med de familie respectiv eu tocmai le-am facut astazi cu trimitere de la med de familie . Analizele care se platesc sunt analizele specifice :

- toxoplasma
- riketsii
- listeria
- brucella
- citomegalovirus
- rubeola iar apoi - bitest (analiza de singe si ecografie in aceeasi zi)

8

in cazul meu, dr de familie nu are contract cu nici o clinica.. a zis sa ma programez si sa vin sa iau trimiterea.. asa am si facut...am facut analizele acum 2 saptamani... rh-ul si grupa le am de la sarcina trecuta.. restul nu le fac ca nu am bani :(

7+ si mami de Andy 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna burticii frumoase!
SEIDANA in legatura cu ovulatia si gigei de sex fem .sau masculin cum a spus BUJO este sdevarat.Spermatozoizi xy care dau baietei traiesc doar 1-2 zile ,pe cind cei xx care sunt fetite traiesc 3-5 zile.Si acum de ce banui ca este fetita:Ultimul contact sexual in luna respectiva lam avut in ziua 17 a cm,ovulatia dupa spusele dr. sa produs dupa o saptamina(in loc de ziua 14 in ziua 20-21 a cm),deci in momentul eliberarii ovului sanse sa traiasca gigei xy nu mai erau ,trecuse 3-4 zile de la contact si asa gigei fetita au stau cuminti si au asteptat ovulul .
Nici eu nu am nici un simptom de sarcina,doar sani usor sensibili ,in rest nu tu greturi,nu tu varsaturi ,nimic ,nimic,dar nu ma ingrijorez pt ca si cu George am fost norocoasa si nu am avut nimic.George sa nascut perfect sanatos.
Pe vineri dupamasa am programare la med. de familie sa ma ia in evidenta ,sa ma trimita la analize ,sa scap cit mai repede de ele ,sa nu stau in stres.
Dr. gine. mia prescris doar duphaston o pastila seara,acid folic 5mg o data pe zi,nospa 2 pe zi in caz de nevoie si uscosin supozitor tot 2 pe zi in caz de nevoie ,daca sunt dureri mari sau Doamne fereste singerez si atunci e bn sa-ti pui un supozitor si sa astepti cuminte in pat salvarea,asa ma sfatuit dr. gine.

Mamica lui George este cu ajutorul Bunului Dumnezeu 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

lary.. super medicul tau daca ti-a zis si data ovulatiei, al meu nici nu a auzit BPM... maine merg si eu la ctr si vad de il schimb au ba.. important imi e sa fie bebele bine...

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar acum am ajuns acasa. Dupa serviciu alaltaieri am fost si am facut o eco. Dr mi-a zis ca bebe e bine dar e o problema minora la insertia placentei si ca sa merg urgent la ginecolog. Cum eu vroiam sa ajung la euromaterna din cta, am sunat si m-am programat ptr dim. asta. Am plecat de aseara si am dormit la un hotel aseara ca sa nu fiu obosita dim. Clinica e super, de dr. nu mai vb. Totul de nota 10. Mi-a facut eco si mi-a confirmat diagnosticul dar mi-a zis ca bebe e ok, e chiar mai mare cu 3 zile si mi-a dat tratament pastile arefam una dim si una seara. Nu m-a sfatuit sa fac bitestul. Ma asteapta la triplu test.
Va pup si mai vb maine.

9+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady... ma bucur sa aud vesti bune.. si ma bucur ca esti mai linistita...

Fetelor la mine azi a fost o zi linistita.. fara greturi, fara rau, fara stari de slabiciune, fara somn.. poate si pt ca de dimi am fost 4 ore la cumparaturi pt firma..si apoi am avut o zi f plina... sanii insa dor si asta e bine.. va pup
O seara linistita

10 + .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

camady eu am simtit ca bebele tau e bine, asa ca take care mai mult de tine de azi inainte.

Maria

10 +
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput