Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Pot sa imi laud si eu odrasla? Vreau sa spun ca Nicholas numara cursiv si constient de la 1 la 10, orice prinde( degete, carioci, flacoane de ser fiziologic, clamele mele de par de la baie cand face caca,iar dupa ce termina de numarat....le spune culorile, ce e drept amestecate, in romana si italiana; ""shosho" pr roshu sau rosso, "dziado" pt galben sau giallo, "buuu" pt blu sau albastru,"dede" pt verde, "nene" pt nere sau negre, nu vrea decat plural aici la pseudoculori si "abe" pt albe sau bianche.Le conoaste doar pe astea, iar pe celelalte nu le pronunta absolut deloc, insa daca il intreb mi le arata: violet, portocaliu, maro...Ce ziceti? Merita sa il laud, nu-i asa? Cand coboram scarile...imi zice toate numerele de la fiecare apartament,pornind de la 10 in jos bineinteles: dzedze, nono, ooooo, sapte, shase, tzim, papu, tei, dei si nunuuuuuu....asa mi-e de drag ca pe urma se autoaplauda....
Va pup si scuzati-mi modestia....stiu ca bebeii vostri fac mult mai multe si vb de toate, dar simteam nevoia sa imi dezvalui si eu satisfactia.


Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Am postat la capitolul trecut.Ziceam ca am fost la doctor si ca avem rinofringita acuta.Asa ca am renuntat la.diverse culturi uro si copro.Chatonel,sa stii ca Vladimir in toata viata lui nu a fost intepat pt analize si nici shushu nu l-a avut analizat.cat despre mersul la doctor e frutrant cand ai doar 50 de lei tori banii si xonsultatia costa 120.asta ca sa nu stau la coada in spital si sa mai iau si alte boli.sper ca s-a inteles ce am scris pentru ca scriu de pe telefon.i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - ce tratament ati primit?
slava Domnului ca este "doar" atat
vladimirescu sa se faca bine repede

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca de incurajare si sanatate lui Vladimir.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si lui Ian ii plac cifrele si le pronunta tare haios dar nu e atit de avansat ca si Nicholas Poze?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca- Sa se faca Vladimirescu bine si tie sa ti se umple portofelul!

UFF! Banii astia...Proasta inventie!
Nicky -Asa mancam si noi. Pupacim matematicianul trupe.
Noi tot la "modiste" ne inscriem. Am scos toate incaltarile mele (le-am mutat in alt dulap) si parca i-au mirosit alea care imi plac mie cel mai mult ca numai in ele umbla.

Ina- Nu te mai biciui (mental). E clar ca nu esti pregatita psihic pentru o cura. Mananca ce iti place, dar incearca macar sa o faci ordonat (fara rontaieli). Asta asa...ca sa nu te duci mai sus decat esti si sa-ti reglezi metabolismul. Cand te mai cumintesti, poti incepe prin a manca mai putin cantitativ si abia apoi sa ataci o cura... Ceea ce faci tu acum nu e viata. Nu te bucuri nici de haleu si mai esti si frustrata ca nu esti la cura. Inchipuieti ca esti in vacanta acum si incepi cura peste vreo 3 sapatamani, cand te intorsci.
Vedeti ce ddesteapata sunt eu ...pentru altii....Cam fac ca Ina in per asta.
Pe aici e gri si vreme morocanoasa... Sper sa se mai regleze pana duminica ca ne ducem sa ne clatim "ocheanele" http://www.museeairespace.fr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Inapreda-ma tot chinui sa il prind intr-un filmulet sa il vedeti si voi, dar stii cum e: cand vrei tu, nu vrea el, cand vrea el nu am aparatul la indemana si tot asa. Dar tot o sa il prind o data asi o data.Poze sunt la semnatura intr-un album mai nou; AM MAI CRESCUT UN PIC,nu am avut timp sa le mai schimb de la semnatura asa ca le-am introdus tot acolo.
Am plecat cu un copil la basket, cu altul la pictura, in drum iau si gemenii de la camin si apoi venim cu totii acasa si incepe balamucul .
Va pup pe toate si pe toti si spor la scris ca sa am ce citi diseara dupa orele 23.30.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Arunc si eu o intrebare, ca nu se stie de unde sare iepurele. Vorba lui FLORIC, aici totul isi are rezolvare. Se intampla sa stiti pe cineva (firma sau pfa) care lucreaza in consultanta de afaceri si se pricepe la lucrul cu statul, pe fonduri nerambursabile (noua ordonanta data ieri, cu finantarea tinerilot pana in 35 de ani pt infiintarea propriei afaceri)?

Mami de minune mica


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai dupa o saptamana cu febra in jur de 39 ( 2 zile fara pauza) am primit:
- pentru febra o noua schema (cica asa se da la Grigore Alexandrescu): 3ml Nurofen+3 ml Panadol deodata (6 in total), la 8 ore.
- pentru gat: Tantum, Stodal, Ceclor (antibiotic) 6 ml la 12 ore
- pentru nas : Vibrocil, Ophtamesone pediatric

Imi spunea doctora ca sunt niste viroze puternice de febra, ca au ajuns in spital sa le puna sosete cu otet si sa faca impachetari impreuna cu algocalmin intravenos pentru ca nu scade febra.

Naspa, dar ne facem bine.

Bine ca nu avem alte infectii si alte chestii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Bianca, sanatate multa va dorim !! si la noi in spital se plangeau de viroze urate cu febra care nu scade la algocalmin intravenos !!

Noi ascultam colinzi toata ziua, ma inebuneste Ada vine si zice : mo tun cu plete daalbeeee !! ii place ei cum suna dalbe si il zice asa corect !!

Anaan, am verificat-o eu si e bine, scrie de zor la lucrare si nu intra pe aici sa nu-i sara ideea !!


Nicky,
multi lui Nicholas

Intru mai pe seara la povesti

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)


Mergi la inceput