Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ramona, nici al meu n-are inel de sigiliu, si cred ca asa se comercializeaza, fara. Uite, niciuna n-are: http://www.google.es/images?q=VIBROCIL&rls=com.microsoft:en-us:IE-SearchBox&oe=&redir_esc=&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=es&tab=wi&biw=1660&bih=874

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ce tari sunt picii astia ai vostri, cum s-au prins ei ca, daca e serioasa treaba, de la tzitzi-mitzi se trece la numele intreg!
Pe mine ma sare Broscu' de la tzitzi-mitzi, eu sunt "Na!" tot timpul.

Edit: si eu, si tacsu, amandoi suntem "Na!". Multa vreme am fost "Nana".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu sunt "amia" (ana-maria), iar sotul e "Baby" Ramona, si eu am cumparat ieri un Vibrocil (si mie mi se pare cam scump , si nu era sigilat. Iar farmacista nu a deschis sticluta in prezenta mea.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ce tari sunt picii astia ai vostri, cum s-au prins ei ca, daca e serioasa treaba, de la tzitzi-mitzi se trece la numele intreg!
Pe mine ma sare Broscu' de la tzitzi-mitzi, eu sunt "Na!" tot timpul.

Pe mine ma striga Vladimir intr-o perioada DADA. Sau mai scurt DAAAAA?
Acum, cand e serios imi zice MAMA (ceva de genul "hai mai, mama, mai!").

Daca il intreb cum ma cheama pe mine spune "bambu" (barbu, ca bianca e prea greu), Pe Robert il cheama "abe", iar pe el il cheama...offf, de abia in clasa I o sa stie cum il cheama:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Noi insistam mult de cand am vazut-o pe Zambarici a lui Novus cum vorbeste, sa isi spuna si el numele, dar nu avem sorti de izbanda.Cand, odata statea in bratele amandurora in acelasi timp si ne pupam de mama focului pe obraji, ii spun eu: "Eu sunt mama, el e papa....si tu...? Cine esti?" Iar el simplu si concret, batandu-se cu toata palma pe piept imi raspunde: " TU!". Si de atunci cand il intreb : "Cum te cheama pe tine?"....raspunsul e mereu: tu.
In zilele lui bune si relaxate se auto striga: Niniiiin.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Eu sunt stresata! Maine am programare la stoma (mi-a cazut o bucata de smalt de la un dinte) in alt oras, asa ca plecam de dimineata de tot cu catel si purcel, sotul merge la serviciu, iar noi ramanem la socrii (care nu-s acasa). La pranz culc copilul, candva tot pe la pranz vine si sotul de la serviciu si raman ei doi. Ma streseaza tot: ca e o casa necunoscuta, nepregatita pt copil mic, ca nu stiu unde gasesc ce imi trebuie (oale si mai stiu eu ce), ca fiind loc noi, copilul s-ar putea sa fie agitat si sa nu se lase culcat cu una cu doua, ca au anuntat ca ploua, deci si plimbatul e sub semnul intrebarii etc.

Si uitati ce am gasit: "De exemplu, noile amalgame pentru plombe sau inlocuirea vechilor plombe trebuie sa astepte pana dupa primul trimestru" Acum eu ce fac?

Keutu cheliutu

Kea, nu te mai agita atata, totul va fi bine

Apropos de dentist, stai linistita ca si eu am avut nevoie de o reparatie la dinti cand eram insarcinata si mi-era frica de substante interzise, dar mi-a pus dentistul (un dragut) ceva mult mai usor "pentru copii", n-am avut probleme in sarcina si lucrarea tine si azi.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Vladimir mananca ciocolata menajera....

A gasit un calup intr-un sertar si s-a asezat in cur si linge la ea. Sper sa ii treaca repede.

Aaa, gata deja imi zicea ca s-a murdarit (caca).

Ce tare!
Si Ianis a mai lins ciocolata si n-a patit nimic.

Bine ca si-a revenit Vladi din laringita

Olishka, bine ca nu aveti nevoie de operatie Si noi tot la Alexandrescu am fost la decalotare, bine la noi nici nu s-a pus problema de operatie, a tras de pielicica si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Copii astia ai nostri sunt niste dulci.Theo stie ca il cheama, Theu, dar nu raspunde la intrebarea cum te cheama.Cand nu face ceva bine zice auleu.Astazi a fost super agitat zici ca a baut vreo 2 energizante.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Sunteti pe afara....

Am fost si noi dar am stat doar vreo 10 minnute. S-a bagat in prima balta si a inceput balaceala si apoi vroia in brate. L-am us sa aleaga: in casa sau singur pe jos. Tot imi zicea: "hopa, hopa". CUm imi este greu sa il car l-am luat in casa. Cand am ajuns la usa a inceput sa urle. A urlat vreo 10 minute!

Imi parea rau de el dar m-a enervat rau de tot...asa ca am tipat la el. Se pare ca nu e suparat pe mine si ca stie ca m-a suparat ca de cand am venit nu vrea decat la mine in brate. Asta e! Ma simt de cacat dar o data la cateva luni am si eu dreptul sa mai urlu. Avand in vedere ca il las sa verse appa, sa imprastie orice, sa impprastie macaroanele sa faca ce vrea cucu lui in toata casa (si stie ca face "pestii", adica prostii) cred ca ma intelege si e mine cand imi sare tandara.

Stai linistita ca nu-ti face nimeni procese de constiinta
Ianis nu suporta sa fiu suparata pe el, ma lasa un pic sa ma calmez si dupa aceea vine la mine si se baga in seama, ma face sa rad, ma pupa si atunci e cel mai fericit

Azi insa mi-a depasit toate asteptarile. Bine zicea cineva ca mamele de fete au un job mai usor. M-am dus pana la bucatarie sa-i curat lui Ianis un ananas si, deodata, aud un zgomot puternic, alerg intr-un suflet in sufragerie si ce vad: televizorul pe jos cu curu-n sus si cu monitorul in jos, mobila zgariata, parchetul ciuntit si Ianis fericit ca si-a dobandit scopul, scoicile ca sa asculte marea. Asa o sperietura n-am mai tras demult, imi tremurau si dupa aia genunchii cand imi imaginam ce putea sa se intample Si nici macar nu e o plasma, sa zici ca a rasturnat-o, e ditamai televizorul 60cm diagonala cu tubulatura, are cel putin 30 kile, eu abia am reusit sa-l ridic, cum naiba a reusit el sa-l doboare de pe comoda? Bine ca macar a avut prezenta de spirit sa se dea la o parte, altfel il omora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Aoleu Ela, bine ca nu a patit nimic Ianis !!! se putea intampla o nenorocire !!

Noi am umblat iar ca de obicei, pe afara si apoi in vizita la Tudu cum ii zice Ada unde ne-am jucat cu bilele si ne-am dat in leagan !!

Monnvas, tare de tot Injineru' !! si Ada ma mai convoaca asa Muoiicaaa si mai nou ii place cum suna numele mamei mele si isi zice puiu Maianaaa

Bianca, sa-i fie de bine ciocolata lui Vladimir !!

Ilinca, am uitat sa te felicit pt iesirea in oras cu Sohihi !!

Concluzia e ca sunt taaaare destepti picii astia ai nostri !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput