Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 18
anca_nicolae spune:
Floric,
, cum sa ma supar ca as avea si al 8-lea simt??? Sauuuu, nu era de bine si nu m-am prins?
Beeeeei fetelor [cum zice arabul, ca nu poate zice pe a din margaritar], dar eu nu am plecat dintre voi, doar ca am ajuns la calimara cu cerneala mai greu.. :)
Si ca sa raspund lui Olsior, stiu ca 90% din fetele normale ASTA vor, sa fie mai mult iubite decat sclave, dar eu nu-s asa.. Eu, daca nu simt ca ADOR pe cineva [chiar daca in exterior nu arat, decat in pat sau.... cateodata, prin privire], daca nu simt ca il recunsoc drept cel care mi-a inmuiat inima mea de piatra [pentru ca eu ff rar admir/iubesc/indragostesc un barbat, nu gasesc movmentul sufletesc chiar asa la orce pas], atunci mi se pare ca ma RISIPESC degeaba.. Doar ca sa am pe cineva sa aiba grija de mine, sa ma ajute la bagaje, sa aduca bani in casa, dar sa nu il ador.. nu am nevoie, mai mult ma incurca, ca sa zic asa... ca trebuie sa stau sa calc camasi in loc sa ma plimb pe unde am chef sau sa dansez noaptea prin cine stie ce local...
Apropo, tocmai am gasit zilele astea un cantec destul de definitoriu pt mine. Cautati KEO / Liber.
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor
olishka spune:
Astazi mi-am luat inima in dinti si l-am dus pe David sa-l vada un chirurg. Pe drum i-am explicat frumos ca mergem la nenea doctor si se uita la puta. Asa ca a fost tare incantat si a stat cuminte la consult, ba chiar se prapadea de ras cand ii punea dr mana pe puta. Din fericire inca nu necesita operatie si mai mergem la control peste 3 luni. Acum sunt mult mai linistita si mai fericita. Numai de alta operatie imi ardea mie
Miercuri vine Miha pe la noi si o sa mearga si ea cu Mariuca pe la mai multi doctori. Sper sa nu aibe nici ea nevoie de operatie.
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
Hello !!!
Noi am profitat astazi de vremea supeeeerba si am bantuit pe afara, apoi in vizite, putin shopping si acum ne-am adunat pe acasa dar nu am voie la calc deoarece e vremea colindelor
Chiar l-am anuntat pe Pisi ca mai avem nevoie de un calc la care ma inreaba ca cine o sa se mai ocupe de copil, l-am linistit ca un calc e pt copil
In rest, toate bune, Ada ciripeste toata ziua !!e asa haioasa cum vorbeste ea la telefon, ea intreaba si tot ea raspunde, apoi vorbeste in japoneza adica zice intentionat cuvinte fara sens sau mai stii, or fi in japoneza chiar
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ela78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si la noi e la mare moda branzik aia... Saptamanile trecute cel putin, cand nu avea kef de nimic altceva, manca la branzik toata ziua... Dimineata mai mancam :ou sau iaurt natur/cu fructe/miere sau paine cu unt sau lapte si "mniam-mniam" (SEPARAT! Astia sunt fulgii de porumb), dar branzik de la megaimage rules! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da, si noua ne place branzica de la Mega Image Data trecuta nu mai aveau branzica si am luat o crema de branza tot 365, care e si mai buna, pe asta i-o ung si pe biscuiti si mananca pe post de tartine
Apropos, Ramona, vroiam sa-ti laud ideea de friganele cu branza deasupra, ingurgiteaza Ianis de n-are treaba, e a nu stiu cata oara cand fac, si atentam si noi la ele
Oua fierte mancam de 2 ori/sapt. - cate 1 bio de pui sau 3 de prepelita, dar in afara de asta mai mananca muffinsi, friganele, copturi care la fel contin ou.
Bine ca s-a inzdravenit Vladimir
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Multumesc fetelor! Vad ca numai noi avem indeletniciri din astea taratoare. Ina, Bianca i-a privit in ochi, si-mi amintesc ca si eu cand eram mica, de asta am zis ca nu i-am vazut. Eu tocmai m-am indopat cu conopida cu maioneza. Asta dupa ce tot m-am gandit la niste gogosi. Dar nu le-a venit randul. Dar gandul la ele m-a "salvat". Ma gandeam ca as pune aluatul la facut in masina de paine si calculam daca nu e prea tarziu, cand mi s-a aprins beculetul: ca am aruncat ieri o paine cu tot cu paleta de framantat aluatul. Si dai si scormoneste in gunoi! In ala propriu, noroc ca nu l-am dus afara. Keutu cheliutu |
Vreau si eu reteta la conopida cu maioneza.
Mada, poti sa-mi dai te rog cantitati exacte ce cu ce amestec ca sa fac umplutura la ciupercile alea cu branza? Si cat timp le tin la cuptor, la ce temp.?
Ilinca_M. spune:
Doamne, Monnvas, m-am spart de ras cu feisbucul romanesc:)))) Foarte tare.
Olishka, de intri la profilul meu am descris acolo pasii, deja am exasperat pe toata lumea, cred:))
Bine ca n-are David nicio problema cu putzica; sunt convinsa ca nici Mariuca nu necesita nicio operatie, cel mult o interventie minora, vorba cuiva, un spray, ceva.
Anca, bine-ai revenit, ne tinusesi in suspans...da' totusi cine e omu' asta nou, ceva date cat de cat sa ne facem o idee ne dai?;)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 floricule - m-am distrat cu pupatul frumos noi cunoastem doar stilul smotocit nu cred ca trebuie vazuta intrarea in colectivitate asa ca pe o mare tragedie cu bolile (ca vedeti bine ca se pot imbolnavi tare rau si stand "acasa") asa reusesc sa-ti "faca" imunitatea, dand piept-in-piept cu tot soiul de virusi si luptand cu ei acum, cel mai important, este sa stim noi sa actionam cand si cum trebuie cu cat ne "specializam" sa recunostem primele-primele semne de debut si incepem sa "tratam" (naturist/homeopat/...)mai repede cu atat se va reface si puiul mai repede si boala nu-si va face prea mult de cap (nici ca timp, nici ca intensitate) si daca eu am ajuns sa vorbesc asa care din august "combat" la greu, va rog sa aveti incredere cu inceputul gradinitei Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
Multu
Cine sta acasa cu Micsu' cat e bolnavioara?
Bianca2503 spune:
Sunt la curent cu toate detaliile.
ILINCA, foarte frumos din partea Sophiei. Si eu am momente de adulteala cu Vladimir.
Ii tin pumni Mihaelei. Sper ca Maria sa nu aiba vreo problema.
ANCA, arabul asta al tau parca ar fi pampalaul ala al meu. Remember the sad guy? Sau intristatul. Si el tot medic. Bai nene, dar bocea la filme si la melodii....
dyana27 spune:
pup fetele!!! mai intai o veste tare buna pentru noi: mutzu se intelege de minune cu bona!!!! nu-mi vine sa cred cum sunt ei pe aceeasi lungime de unda, cum s-a lipit de ea instant si o lasa sa-i faca ce vrea ea; si ceea ce a pus capac a fost somnul de pranz: adica eu ziceam ca il lasam vreo 2 saptamani sa se obisnuiasca cu prezenta ei in casa dupa care sa cautam amandoua o modalitate de acceptare la somn ca sapot sa incep sa plec ziua; ei bine azi i-a zis dna elena : hai sa faci nani cu elena, mutzu a luat-o frumos de manuta, s-au dus in dormitor, eu dupa ei, el m-a informat elegant ca "face baiatul nani cu elena!!", eu am zis :" bravo mami, atunci hai fa nani cu elena", l-am pupat, am iesit din camera, si in 2 minute dormea copilul meu pe picioare la dna elena de rupea!!!!!!!!! si mie imi place tare mult de ea, e o sensibila si o dragita , si saritoare.... sunt tare multumita de cum au iesit lucrurile.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. A veeeeeeeeenit primavara!! Am tras o plimbare lunga prin oras (per pedes, caruciolul e "nununununu"), am intrat la un fel de "sandwicherie-cofetarie" unde era plin de lume (asa e acolo mereu la pranz, fac niste sandwicvhuri proaspete cu ce vrei tu si paine facuta acolo, ca e si brutarie), am gasit o masutza...si tot timpul cat am stat acolo am avut o inima cat un cozonac...of, e asa de tare Phiphi a mea! A stat singura pe scaun, uitandu-se zambitoare in jur 10 minute pana a venit sandwich-ul, apoi a mancat ca un om mare, cate o muscatura de paine cu branza, cate o gura de iaurt cu paiul...cand ii placea o melodie mai batzaia discret din cap...nu stiu, am avut senzatia ca am iesit in oras cu un copil de 7 ani, nu cu unul de 1,9. Bine, asa e ea de obicei, dar parca azi "a intrecut masura":)))) Deci cuvinte nu prea stim (nici 10, d'apoi 100!!), chiar nu ne putem lauda cu asta (desi pe limba ei ciripeste mereu,pe toate tonalitatile posibile:))) dar avem maniere alese la restaurant/ pizzerii/ cofetarii etc. Sa vedem la vara la terasa la o bere cum a fi:))) |
Eu am fost acum o saptamana cu Ianis la shopping, doar noi 2, de manuta La fel, aveam impresia ca merg cu un copil de 6 ani...
De cand s-a incalzit, iesim in fiecare zi afara, ieri am stat 4 ore in Herestrau
Ilinca, vreau sa zic ca salata ta de cartofi+usturoi+rozmarin e dementiala, mai zi-mi, am observat ca gusturile noastre la legume se pupa