Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 14
Gianina34 spune:
floricule - m-am distrat cu pupatul frumos
noi cunoastem doar stilul smotocit
nu cred ca trebuie vazuta intrarea in colectivitate asa ca pe o mare tragedie cu bolile (ca vedeti bine ca se pot imbolnavi tare rau si stand "acasa")
asa reusesc sa-ti "faca" imunitatea, dand piept-in-piept cu tot soiul de virusi si luptand cu ei
acum, cel mai important, este sa stim noi sa actionam cand si cum trebuie
cu cat ne "specializam" sa recunostem primele-primele semne de debut si incepem sa "tratam" (naturist/homeopat/...)mai repede cu atat se va reface si puiul mai repede si boala nu-si va face prea mult de cap (nici ca timp, nici ca intensitate)
si daca eu am ajuns sa vorbesc asa care din august "combat" la greu, va rog sa aveti incredere cu inceputul gradinitei
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Ma iertati ca ma repet, dar: voi nu le dati copiilor ou fiert moale? Ca as vrea sa stiu daca gresesc, daca-s singura...etc. Ma bucur ca Anaan e bine, ii tinem pumnii sa se concentreze cit mai cu spor ! (restul am cam uitat, ca am citit...la prinz) http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Eu nu-i dau ou fiert moale, citisem undeva ca pana la 5 ani se da ou fiert tare pentru a evita riscul contaminarii cu salmonela, si nu vreau sa risc, eu oricum la mananc tari, cele moi imi provoaca greata.
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Floric spune:
Gianina, noi experimentam stilul "mozol". Sa ne vezi seara ce-i pe noi...preludiu curat.. Aseara am vrut sa il aduc sa doarma cu noi in pat. Cred ca era spre 12 juma si noi tot ne mai pupam. Iar punea capul pe perna...iar isi aducea aminte de mine...iar ma lua la pupat. Dupa ce m-a lasat pe mine, l-a luat pe tac-su. Asa ne-am distrat...Dimi, eu am tulit-o repede din pat, cand m-am intors se iubea cu tac-su , dar mai soft.
Apropo, de gradi...Stii ca sunt in trupa cu "6 ani la scoala". Noua lege a edu ar putea intra in vigoare in 10 febr anul acesta. Ieri am discutat uc o prietena, profa de romana, care m-a mai spalat nitel. In sensul ca, grupa O (pregatitoarea) este de fapt tot scoala. Adica, nu spui ca, copchilu e la gradinita, ci spui ca este la scoala. Adevarat este ca programa nu este inca stabilita dar proiectele arata ca se vor studia materii din clasa intai #351;i pregatitoare (de acum). Un fel de Marie cu alta palarie, o strutocamila, un rahat amestecat... In fine, cert e ca NU avem cu face...copchii nostri vor intra in scoala la 6 ani ceva luni si vor face tabla inmultirii in clasa I (caci se presupune ca invata notiuni necesare in gr pregatitoare).
Vom trai si vom vedea.
Pana atunci mai is alegeri alti nebuni alti suferinzi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
Neatza....cu chef de munca
Floric, eu am fost extrem de bolnavicioasa de mica, nu era luna sa nu-mi intepe fundul cu peniciline si moldamin. Pe la 6 ani, o "medica" (asta-i pt Ilinca si Monnvas :P) de la spitalul de pneumoftiziologie i-a dat mamei mele o schema de imunizare cu polidin. Din pacate nu mai am schema, dar tare eficienta a fost...De atunci nu am mai avut probleme. Si polidinul asta, tot imunomodulator este...da nu m-as apuca sa-mi intep copilul pe de rost si/sau la virsta asta, cind sint atitea alte produse...
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
mireal spune:
Salut,Noi am fost plecati in week-end la o nunta si Theo a ramas la socrii, a fost super incantat, e prima noapte cand doarme fara noi.Cica nici nu a intrebat de noi, cand ne-am intors era cu coco(gaini).La vara o sa-l mai lasam pe acolo, cred ca o sa epileze toate gainile.Vad ca s-a incalzit afara ceea ce ma bucura, sper sa nu mai vina gerul.
Gianina34 spune:
noi nu mancam ou fiert asa ca nu s-a pus problema tare/moale
am niste rude care s-au imbolnavit toti(toata familia - adulti+copii) cu salmonela de la oua de la pasaretul lor propriu si personal asa ca eu am ramas pe ideea de fiert tare pana la adanci batraneti
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
olishka spune:
Salutare!!!
Am ajuns si noi aseara acasa. Davida fost ff cuminte si la dus si la intors, desi am facut aprox 6ore cu masina. Cand am ajuns acasa nu mai vroia sa se dea jos din masina
Gianina multi pentru tine si Micsunica bolnavioara.
Leeloo ce putin mai ai Cand v-ati mutat si unde? Vreau poze cu voi
Carla ati avut o vacanta tare frumoasa Pacat ca v-ati intors bolnaviori. Multa sanatate
Si lui David ii plac ouale, dar numai albusul. Nu ar refuza niciodata.
Olga, mamica lui David iepurasul
olishka spune:
Si eu am cam calcat stramb in week-end: am gustat din prajituri, tort si am baut si eu 200 de votka cu suc de portocale,caci am fost intr-un fel de club Am dormit dupa aceea ca un bebelus Cu toate acestea am slabit si nu m-am ingrasat
Olga, mamica lui David iepurasul
ramona7575 spune:
Halooo
Ce se mai plimba lumea in huichend , brava voua
Suntem cu tuse dupa noi dar nu ne impacientam si o tratam cu hemeopate si diseara bag aerosol cu serfizi. (cica asta merge la tuse seaca).
Am fost la gradi. si ne plaaaaceeeee, am sta numai acolo daca se poate dar l-am luat la o plimbare pe jos de vre-o 3-4 km.era rupt cand a ajuns acasa dar nu a plans sa-l iau in brate
Despre ooo, eu nu ii dau fierte pt.ca fac precum gianina, multe budinci (cartofi, morcovi + dovlegel, cartofi + alte legume + oua + branza) sau placinte cu branza si mai toate au ou in ele....
Lelooo, peste o luna iar planset de bebelus mic
Stefan nu suporta usile la dulap inchise dar nu face "urat" cand aduc ceva nou in casa...
Cu ce ne jucam: in top tot trusa cu scule a lu` tac`su, valiza cu multe fermoare si nelipsita masina de spalat.
Pupacim un David cuminte si ghioceii cei mai vorbareti
Floric spune:
Tufete, am tot citit despre Homeogene ca dati la copchii...Exista si sirop? Caci euiau Homeogene dar iau niste bulinutze mici, de fapt le sug nu le inghit.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel