Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***304***
Raspunsuri - Pagina 15
inapreda spune:
Hola!
Si la mine s-au dus pe apa simbetei bunele intentii de a intra vreodata in niste nadragi mai slim: joi stiti ca am pacatuit cu pizza in oras; vineri am fost la zi de nastere cu mincare buuuuna si variata; nici macar nu m-am chiunuit sa ma abtin ; simbata am mincat 2 -doua!- pizza acasa iar ieri am fost la o alta zi de nastere cu papa bun, bun!
Azi cica-s din nou pe Montignac, cu toate ca n-am avut ce pune in zama de curcan si am pus niste orez. Asta e! Oricum, am mincat mai mult felul 2, adica papricas cu ficatei si mazare A-propos de ficat: Ian nu maninca DELOC nici din asta ; si nici de oua nu se atinge! Daca il rog sa puna limba -kestia asta il distreaza!- se sterge automat cu mineca
Diseara mai bag o tura de japoneze; stie careva "din cap" reteta? Numai o data am facut si nu-mi mai aduc aminte.
Ela, lui Ian ii servesc in 99% din cazuri ce mincam noi -mai exact Jambo ca eu garnituri de cartofi, paste sau orez nu prea servesc. Dar ciorba e la fel si carnea iar! Se intimpla EXTREM de rar sa aiba vreo unul dintre noi pofte aiurea si total nesanatoase. Deci, nu asta-i baiul cu nehalitul.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Floric, nu-i bai, bine ca ai revenit pe calea cea buna!
Piinea prajita o serviti copiilor cu tot cu coaja? Nu i-am dat niciodata dar as incerca. A, uitasem sa va zic ca azi dimineata i-am facut 2 friganele pe teflon. Nici nu a vrut sa guste Le-a mincat tata.
Gianina, bine ca sinteti MAI bine; imi place optimismul tau. Sanatate!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Gianina34 spune:
inapreda - noi avem zile cand preferam doar coarja de la paine
la gradi ca sa manance tartinele trebuie sa-i dea cineva deoparte coarja
floricule - homeogenele sunt pastilutele pe care le stii
pt bebelake le dizolv intr-un pic de apa si i le dau cu paharelul
si.... iar nu mai stiu ce vroiam sa mai spun(varsta cred)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Ilinca_M. spune:
A veeeeeeeeenit primavara!!
Am tras o plimbare lunga prin oras (per pedes, caruciolul e "nununununu"), am intrat la un fel de "sandwicherie-cofetarie" unde era plin de lume (asa e acolo mereu la pranz, fac niste sandwicvhuri proaspete cu ce vrei tu si paine facuta acolo, ca e si brutarie), am gasit o masutza...si tot timpul cat am stat acolo am avut o inima cat un cozonac...of, e asa de tare Phiphi a mea! A stat singura pe scaun, uitandu-se zambitoare in jur 10 minute pana a venit sandwich-ul, apoi a mancat ca un om mare, cate o muscatura de paine cu branza, cate o gura de iaurt cu paiul...cand ii placea o melodie mai batzaia discret din cap...nu stiu, am avut senzatia ca am iesit in oras cu un copil de 7 ani, nu cu unul de 1,9. Bine, asa e ea de obicei, dar parca azi "a intrecut masura":))))
Deci cuvinte nu prea stim (nici 10, d'apoi 100!!), chiar nu ne putem lauda cu asta (desi pe limba ei ciripeste mereu,pe toate tonalitatile posibile:))) dar avem maniere alese la restaurant/ pizzerii/ cofetarii etc. Sa vedem la vara la terasa la o bere cum a fi:)))
inapreda spune:
M-ai facut sa pling! De bucurie...
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. A veeeeeeeeenit primavara!! Am tras o plimbare lunga prin oras (per pedes, caruciolul e "nununununu"), am intrat la un fel de "sandwicherie-cofetarie" unde era plin de lume (asa e acolo mereu la pranz, fac niste sandwicvhuri proaspete cu ce vrei tu si paine facuta acolo, ca e si brutarie), am gasit o masutza...si tot timpul cat am stat acolo am avut o inima cat un cozonac...of, e asa de tare Phiphi a mea! A stat singura pe scaun, uitandu-se zambitoare in jur 10 minute pana a venit sandwich-ul, apoi a mancat ca un om mare, cate o muscatura de paine cu branza, cate o gura de iaurt cu paiul...cand ii placea o melodie mai batzaia discret din cap...nu stiu, am avut senzatia ca am iesit in oras cu un copil de 7 ani, nu cu unul de 1,9. Bine, asa e ea de obicei, dar parca azi "a intrecut masura":)))) Deci cuvinte nu prea stim (nici 10, d'apoi 100!!), chiar nu ne putem lauda cu asta (desi pe limba ei ciripeste mereu,pe toate tonalitatile posibile:))) dar avem maniere alese la restaurant/ pizzerii/ cofetarii etc. Sa vedem la vara la terasa la o bere cum a fi:))) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Piinea se prajeste in prajiturul de piine sau pe plita, pe aragaz?
Stiu ca par de pe alta planeta dar...asta e! Sorry
citat din mesajul lui Gianina34 inapreda - noi avem zile cand preferam doar coarja de la paine la gradi ca sa manance tartinele trebuie sa-i dea cineva deoparte coarja floricule - homeogenele sunt pastilutele pe care le stii pt bebelake le dizolv intr-un pic de apa si i le dau cu paharelul si.... iar nu mai stiu ce vroiam sa mai spun(varsta cred) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si noua luni |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
Floric, in legatura cu pizza: io cand am facut regim mi-am fixat o zi/ saptamana zi de pizza, la sugestia Biancai, v-am si povestit atunci. Deci 1 data pe saptamana mancam o pizza mare, dar neaparat cu blat subtire si vegetariana (funghi). Sa va mai zic ca era ziua mea preferata?:)))
Dar aoleu, ce ti-a venit cu cantastimul "la intrare in colectivitate"?! Eu cand am cautat informatii despre el scria ca e potrivit pentru bolnavii de cancer, AIDS etc, pentru a le mai intari sistemul imunitar devastat de boala! Si mai era recomandat batranilor! Cum sa-l bagi intr-un organism tanar si sanatos?! Brrrr
inapreda spune:
Merci pentru promptitudine
La inceput, pina s-a deschis complet link-ul, am fost sceptica, credeam ca vrei sa faci mishto de mine, bagindu-mi sub nas temirice reteta total nemontignacioasa doar pentru ca am zis ca nu pot inchide robinetul cu haleala
citat din mesajul lui anamariame Inapreda, uite-aici Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anamariame spune:
Pisik, as vrea si eu niste detalii despre cursul pe care l-ai urmat. Am intrat pe linkul de pe FB, dar as vrea si altfel de detalii, de la cineva care a trecut prin asta. Thx.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)