Aspirante si Gravi Nou-Venite(104)-Felicitari lia!
Raspunsuri - Pagina 6
trutzi spune:
Ce cumintica este
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Aseara margelutza mi-a adormit la 10.00 ca niciodata....a papat pe la 3.00 si la 6.30 avea ochii cat cepele...am lasat-o in patutz si in jumate de ora a adormit,dar in jumatea aia a dat din picioruse si maini de ziceai ca e elicea de la elicopter si acum nu mai gangureste,scoate un scartzait lung de zici ca nu mai are aer.. e tare scumpa... DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Nu pot sa cred cum sta in manute e tare haios.
citat din mesajul lui babiela gata ne-am intors din parc, bagam niste lapte si poate si un somnic am mai pus 3 poze la semnatura -------------------------------------------------------- mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
trutzi spune:
Vezi ce carucior iti iei. Sa incapa in lift. Finuta mea are un carucior la limita
E intr-adevar o aventura cu caruciorul, scarile, usa. Pana cand vei prinde dexteritate o sa te chinui putin.
La mine la bloc desi am usa destul de mare nu se deschide complet ca are un amortizor dar, incape caruciorul. La Alexandra e usa mica si nu incape De fiecare data cand iese tr sa ii deschida portaul a doua usa ptr a putea iesi. Eu nu am portar si stau la mila publicului cand ies din bloc
citat din mesajul lui mvb Noi astazi nu am avut "ieseala", pt ca nu ma simt vrednica sa ies singura...inca nu am luat nici carut....pana nu se face vremea cat de cat, nu luam ca nu am nici unde sa il depozitez si asa ca sa il folosesc o data pe saptamana 15 minute, mai bine mai aman cumpararea lui....noi iesim in parcul din fata blocului cate 15 minute, mai exact sotul...ca e aiurea sa ies singura, cine imi inchide usa, tre sa imbrac intai copilul, apoi eu, inchide usa ....bla-bla-bla, ce mai! pana capat experienta un pic mai e MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre! |
trutzi spune:
Acum am vazut ca termin capitolul singura
lia Multumesc ptr cafea s-a cam racit un pic dar, tot buna este
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Acum am vazut ca termin capitolul singura lia Multumesc ptr cafea s-a cam racit un pic dar, tot buna este Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
Bravo ,so tii tot asa
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Arianna11 spune:
Gata si cu plimbarea pe azi,a dormit de la 14.00 la 17.00
Noi ne pregatim de parada modei,sa mai facem niste poze ..revenim cu ele
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
neata fetele
poftiti la www.youtube.com/watch?v=NuZxfMLNC5E&feature=related" target="_blank">cafeluta
mai ce incantare sa citesti de bebelini
trutzi cand o sa vina bebelinul tau esti deja experta
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
babiela spune:
neata! super cafeaua liuta!
pup fetele dragi
citat din mesajul lui Lia73 neata fetele poftiti la www.youtube.com/watch?v=NuZxfMLNC5E&feature=related" target="_blank">cafeluta mai ce incantare sa citesti de bebelini trutzi cand o sa vina bebelinul tau esti deja experta pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Arianna11 spune:
Hei,salutare....
Am fost azi la ecografia la solduri si bazin...totul e bine
Am facut aseara sedinta foto,drept urmare va pun sa vedeti rezultatul
https://picasaweb.google.com/102088419140130800805/AlesiaLa3LuniJumate#
http://picasaweb.google.com/102088419140130800805/AlesiaLa3Luni#" target="_blank">POZE ALESIA
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87842&whichpage=16" target="_blank">CUM S-A NASCUT ALESIA
lorin7774 spune:
am intrat si noi sa va pupam, ca am cam lipsit o vreme
suntem bine cu totii, viata in 4 e total diferita de cea in 3
mai multe bagaje, mai mult timp sa imbraci/dezbraci tot familionul, mai multa atentie/organizare, etc..
dar ne descurcam, zic eu, si avem mare noroc cu domisoara Antonia cea cuminte, care nu a avut nici macar o data colici, care nu ne-a tinut nici macar o noapte treji, care se culca seara la 11-11.30 si doarme neintoarsa pana dimineata la 7-8-9, nici macar nu-i deschid usa la camera in intervalul asta (dar avem statie si aud orice miscare; de fapt sotul aude ca eu dorm dusa)
mancam numai titi de la mami, nici nu vrea sa simta in gura altceva decat titi sau degetelul, pe care si-l suge pana adoarme, e o dulce si o cuminte (zise cioara...)
Miruna o iubeste enorm, ea merge la patut si "o linisteste" daca maraie vreun pic, nu avem voia sa o lasam sa planga, pandeste ceasul ca sa nu intarziem cu orele de masa, schimba pampesul cot la cot cu mine, cunoaste toate cremele de fundulet si ordinea in care se administreaza, urmareste pe cantar cat a mancat Antonia la fiecare masa...o nebunie !
in seara asta suntem numai noi fetele acasa si e super incantata ca ea o sa fie la baita "vioara intai", ca daca tati nu e, are loc sa se desfasoare!
eu putin dezamagita de kilogramele care se incapataneaza sa nu ma paraseasca, dar atat timp cat alaptez, ma sacrific. In rest, rutina celor 5-6 alaptari si printre ele de-ale casei. Fericita si implinita.
va pupacesc pe toate