Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 51 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sara, poate fi si semn de sarcina! Daca ai facut la Synevo, incearca sa intri din cand in cand pe site sa vezi daca nu cumva au dat rezultatul, la mine in cazul unei analize nu mi-au dat mesaj pe mobil ca e gata, iar la alta mi-au dat dupa ce au pus rezultatul pe site. La alte cateva a fost OK.
Tin pumnii!

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Am tot verificat pe site-ul synevo. N-a venit rezultatul.
S-ar putea, cand va veni, eu sa stiu deja. Ca e negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

SARA fetito, ia-o mai usor.
hmmm .. sa vedem. daca ai avut ultimul cm pe 31 dec pare cam tarzior sa fie de la o nidare, dar cine stie; poate sa fie si inceputul de cm, ca de, mai imbatranesti si tu, se mai schimba lucrurile.
oricum, nu te ajuta cu nimic sa te agiti atat. si psihicul influenteaza f mult cm. daca tot ai avut tu rabdare pana acum, asta e, mai rabda 1 zi.
nici eu nu stau prea roz, sa stii. trebuia sa imi vina de pe 1. am avut luni ceva maro, pe urma nimic, iar maro dar f putin, iar nimic, azi dimineata am crezut ca, gata, vine, dar azi e iar ceva maro.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Qiao, ce ai tu acum imi suna atat de familiar! Eu spotting de genul asta, aveam vreo 2-3 zile inainte de CM, lunar. Daca tot n-o fi bebe, macar sa-mi vina odata, ca sa pot merge mai departe. Am sa dezamagesc toata lumea, dar asta e!

Mergi la inceput

SARA si eu aveam, dar nici chiar asa, uite-l/nu-i. dar recunosc cu "mandrie" ca am sarit de 41, asa ca degeaba plang.
nu stiu pe cine te gandesti tu ca dezamagesti. stai mai bine linistita, incearca sa faci altceva, munceste/citeste/plimba-te/vorbeste la tel despre filme si haine ... orice. or sa treaca orele mai repede si se relaxeaza si neuronul si organismul si atunci o sa fie si el mai "amabil" cu tine.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

SARA si eu aveam, dar nici chiar asa, uite-l/nu-i. dar recunosc cu "mandrie" ca am sarit de 41, asa ca degeaba plang.
nu stiu pe cine te gandesti tu ca dezamagesti. stai mai bine linistita, incearca sa faci altceva, munceste/citeste/plimba-te/vorbeste la tel despre filme si haine ... orice. or sa treaca orele mai repede si se relaxeaza si neuronul si organismul si atunci o sa fie si el mai "amabil" cu tine.

Voi incerca sa-ti urmez sfatul. Weekendul asta e intalnire de familie la mine acasa, deci probabil am sanse sa scap de depresie.
Week-end placut.

Mergi la inceput

asa te vreau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Floricico, ma bucur sa te vad mult mai optimista. La multi ani baietelului
Aristico, bine te-am recitit
ramyy, din pacate stim prea bine poezia cu "sarcini pierdute = selectia naturala, nepotrivire cromovomiala "
felicitari pentru sarcina, iti doresc sa ajungi la termen si sa ai parte de un copilas sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alla,ce cunoscuta imi e si mie fraza asta...asta e pentru cazul in care nu ai facut cariotip si medicii se pot lega de asta...insa mai e una standard pentru cazul in care ai cariotip ok si nu-l mai pot invoca...pentru asta exista varianta "nepotrivire cromozomiala=proces posibil dar nu repetitiv"
dehhh...cu experienta asta ce vine cu atatia ani de lupta cu infertilitatea am ramas cu cateva fraze ale medicilor in memorie

pentru toate mutantele.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Ruxandra, Alla
Ramy, mie mi-a zis un ginecolog ca si de la exploziile solare puteam sa pierd sarcina.... deci exista si variante mai fanteziste!
Doar ca eu m-am ambitionat sa caut cauza chiar daca pierdusem "doar" o sarcina.
Sara, mancatul nervilor imi este tare cunoscut. Dar nu se pune problema de dezamagit pe cineva, nu asa ar trebui sa vezi lucrurile.... hai, fii optimista, daca nu a fost luna asta va fi poate luna viitoare, sau cealalta. Nu vreau sa te demoralizez, dar am citit ca ai spus ceva de durere de ovare. Poate ai racit un pic si de aici o intarziere, sau stresul. Eu am mai patit asa. Sau poate e bebe, sa dea Dumnezeu!

30+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput